Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף את הרכב שלי (יונדאי אלנטרה 5 דלתות) ברכב חדש (קיה פורטה) ויש לי כמה שאלות בסיסיות לגבי האודיו לרכב, בהנחה שאני רק רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה, בעוצמה נורמלית. אני שומע קצת רדיו וקצת מוזיקה (דיסקים).

זה האודיו שיש לי היום ברכב:

1. רדיו דיסק פיוניר (בן חמש שנים בערך).

2. שני רמקולים במגש האחורי, 6X9 של MAGNAT (בני 3 שנים). 2WAY או 3WAY

3. שני רמקולים קדמיים בדלתות - במיקום המקורי בדלת, MAGNAT, נראה לי 2WAY , לא זוכר את המידה (בני 3 שנים)

4. שני טוויטרים של morel (בני 3 שנים), במיקום המקורי בדלת.

נכון להיום, מבחינת עוצמה ואיכות סאונד - המערכת מספיקה לי. אולי בגלל שאני לא מכיר דברים אחרים....

רכב הקיה פורטה שאני קונה, מגיע עם מערכת אודיו מובנית (רדיו דיסק + 6 רמקולים + שליטה דרך ההגה).

1. איזה רמקולים בד"כ החברה שמה ברכב חדש? פשוטים יותר מאלה שיש לי היום? באותה רמה? יותר טובים?

כלומר אני שואל אם כדאי לי להחליף את הרמקולים שמגיעים עם הרכב בסוג אחר?

2. שמתי לב בפורום שמדברים הרבה על החברה rockford - סליחה על הבורות אבל זו חברה מומלצת? כי אני בפעם האחרונה

שקניתי אז הכרתי רק פיוניר, אלפיין, קלריון, מגנט, JBL

3. חוץ מהגברת עוצמה, יש למגבר עוד חשיבות? כלומר אם העוצמה של המוזיקה מספיקה לי אז אני לא צריך מגבר?

4. איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני ארצה לשדרג את האודיו ברכב החדש?

תודה מראש על התשובות!

פורסם

תראה אני אומר אם רמקולים של מאגנט בני 3שנים מספקים לך כרגע אני מאמין שבאוטו הבא אתה תסתפק מהסאונד ואם לא אנחנו פה לעזור הכל פתוח.

רוקפורד חברה טובה אמנם יש סדרות ויש.

ותעבור על הFAQ יש את כל התשובות על אודיו שאתה צריך

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...