Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להביע דילמה קלה שאיתה אני מתמודד כמה מספר חודשים,אני בעל רכב מזדקן (190e ).

אני חובב רכב,אך הצד הטכני אצלי לוקה בחסר,כלומר אדע אם משהו לא בסדר בגיר,התנעה,תגובות מנוע אבל באופן דיי מעורפל,

כשאני מגיע למוסך שבו אני מטפל ברכב אני משאיר את הרכב לחסדו,

איך אני יודע שהרכב שלי מקבל את הטיפול הנכון?(מדובר במוסך כללי)המוסך כל הזמן מלא בעבודה ונדמה שהחברה שעובדים שם עושים ג'אגלינג בין הרכבים, ומתקשים להתמודד עם הלחץ,איך אפשר לתת לרכב את מלא תשומת הלב הנדרשת? אז נכון טיפול פשוט כמו החלפת פילטרים ופאלגים אפשר לעשות דיי בקלות,אבל מה עם איתור בעיות,בדיקה,ביקורת,טיפול מונע.(כמו שציינת בהתחלה מדובר ברכב מתיישן\ישן וצריך לשים לב אליו מקרוב)

כמובן שאני מציין זאת בפניי בעל המוסך,שיבדוק במקביל האם הכל תקין,אבל תמיד אני מקבל את התחושה שאם לא אשב להם על הראש במשך כל זמן הטיפול הדברים הללו לא יעשו.

מקביל נסיתי ללכת למוסך מתמחה במרצדס אך קיבלתי תחושה שאין להם עניין בקבל עבודה ממני(מוסך איילון).

אשמח לדעתכם בנושא.

Porsche 944 turbo

פורסם

תזמין ספר של היינס :)

תנסה לתקן דברים לבד, אל תפחד, ככה תלמד, מאחורי כל דבר יש היגיון. ואם יש לך 10 ברגים ביד ו10 חורים - אחרי קצת ניסוי וטעיה כל בורג ישב במקום.

יש לך את הרכב המושלם, רכב די ישן עם תא מנוע נוח לעבודה.

haters will hate

פורסם

בהחלט מבין אותך. גם לי עם הרכב שלי זה קורה (פונטיאק טמפסט) לכן אני גם חלק מהדברים מתקן לבד והדברים שממש לא יודע

קופץ למוסך קבוע שהוא מטפל היטב ברכב שלי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...