Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור של רביב על הסובארו 360 הזכיר לי נשכחות. לפני כ-20 שנה פספסתי רכישה של אחת טובה ב-2000 ש"ח מאחר והמוכר לא היה מוכן להתגמש וגם אני...

נותרתי עם תחושת החמצה ועם צליל המנוע המטרטר בזכרוני עד היום. אובייקטיבית, זו מכונית די עלובה, אבל מלאת קסם ומהנה בדרכה שלה. פיספוס? בהחלט. לא עד כדי כך שאטרח ואייבא אחת בעלויות מוגזמות, אך בהתחשב במחיר, בזמינות המקומית ובמצב, המכונית האפורה מת"א נותרה פיספוס מבחינתי.

אני בטוח שלרבים מכם יש לא מעט "כמעטים" כאלו, עליהם אתם מצטערים עד היום. שתפו אותנו בזכרונות - ובצער.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא ייגמר... אבל נתחיל ממשהו: פורד קורטינה MK3 שנת 73 אם אני לא טועה- ללא טיפה של חלודה (!!!!!!!!בחיים לא ראיתי כאלה!!!), רק על הכנפיים שניתנות להחלפה בקלות- באיזה 2000 ש"ח לפני כ-15 שנה. היה נראה לי אז נורא יקר- 2000 ש"ח האלה...:oops: זו הדוגמה שקפצה לי לראש ישר- אבל היו עוד המווון כאלה! :cry:

משאית קראז מנוף מחיפה- רצו עליה באמת מחיר לא הגיוני- בסביבות 50 אלף עבור הגרוטאה שעמדה איזה 30 שנה:x:shock:- אבל היא הייתה כנראה הקראז היחיד שהיה בארץ עם הרישיונות! עכשיו הלך לברזל...:cry::cry::cry::cry::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוי ואבוי, הרשימה באמת תהיה ארוכה..

מרצדס 300 אדנאואר שנת 1954

אלפא גוניור 1750 לא רעה בכלל, 3000 ש"ח היה נשמע לי הרבה...

יש מן הסתם עוד הרבה, אבל הפספוס הכי גדול לא היה שלי. ברחוב הרצל בתל אביב היו שני אחים אומנים ששיפצו גירים. יום אחד הם סיפרו לנו סיפור. בשנות ה 70 נכנס אליהם יום אחד תייר עם אוטו מוזר והציע להם לקנות. הם הסתכלו על הרכב ואמרו שאין להם מה לעשות איתו כי אין למי למכור את החלקים, ואמרו לו ללכת. הוא התחנן, ביקש לתת להם אותו בכל מחיר רק שייקחו, בסוף הם לקחו בגרושים ופירקו.

לפי הסיפור שלהם האוטו היה מאוד מוזר. את כולו הם פירקו עם מפתח 10, על הקלאץ' היתה חתימה של האומן שעשה אותו. החלקים שכבו ובאמת לא היה להם מה לעשות איתם, עם הזמן הם הלכו לברזל.

ועכשיו, למי שקורא המלצה ידידותית - שב. אם יש בעיות לב להכין בלון חמצן....

הם פירקו בוגאטי.

לילה טוב

פורסם

אז נתחיל!

1. סיאט רונה במצב נדיר ביותר!! שעמדה במקום מעל שנה ברחוב העצמאות בפ"ת! והיא הייתה למכירה אבל הבעלים דרש מחיר דיי גבוהה 6000 ש"ח! לרכב בלי טסט מעל שנה ורציתי לתת לו כמה ימים להתאייש ואז היא נעלמה מהמקום!! נקנתה? נגררה על ידי העירייה?

2. רנו 11 קופה!!!(לא חושב שיש עוד כאלה בארץ!) במצב יפה! במחיר של 1500 ש"ח בלבד! ראיתי אותה ביד 2 לפני כ5 שנים שהוצאתי רישיון אבל לא הייתה אפשרות להגיע לצפון לראות אותה! ואחרי כמה ימים היא נמכרה!

3. אלפא 33 דור1 במצב נדיר ב3000 ש"ח! לא קניתי כי הרכב היה נמצא גם בקצה השני של הארץ! ולא הייתה לי אפשרות להגיע

4. סאאב 99 ב4000 ש"ח ירדתי מרעיון כי סתם פחדתי מיזה!

5. אפול קדט GT שמישהו בפורום מסר בחינם ופיספסתי אותה!

בטח יש עוד כמה שאני לא זוכר

אבל הכי אני מצטער על הרנו! מציאה כזאת לא מוצאים כל יום!

דרך אגב גם לפני 20 שנה סובארו 360 הייתה מאוד מאוד נדירה, זאת באמת הייתה טעות שלא לקנות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לנציה דלתה אינטגרלה הציעו לי לפני שנים המחיר היה יקר ואני לא רכשתי במחשבה לאחור הייתי צריך לרכוש ולא למכור.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

בתקופה שבה חיפשתי את האלפא הראשונה שלי, מצאתי מודעת מכירה של סוד יפהפיה. יצרתי קשר עם המוכר, שוחחתי עמו והבנתי שמדובר בפנינה אמיתית שטופלה באהבה. אלא מה, באותה תקופה עוד הייתי חייל, ובמקום כלשהו הסיפור נראה לי כמו הרפתקה שגדולה עלי בכמה מידות. למרות שהרכב מאוד קרץ לי, החלטתי לוותר עליו ובמקומו רכשתי 33.

זה לא שאני מצטער שרכשתי את ה-33, שהרי בסה"כ היו לנו זמנים יפים ביחד, אבל במקום כלשהו - כן, מלווה אותי תחושת החמצה מסויימת.

לשמחתי, הסוד ההיא בסופו של דבר הגיעה לידיים טובות - של איתי. אע"פ שהיא לא שלי, לפחות אני יודע שיש מישהו שבאמת ממשיך לדאוג לה כמו בעליה הקודמים, וזה גם נותן לי סוג של נחמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סגרתי עיסקה מול בחור חביב בג'ורגיה ארה"ב על רכישת מזדה RX7 1979 משופרת ( טיל נייח :twisted: ) ב 2000$ בלבד,

אפילו שלחתי לו מקדמה של 100$ .. ואז התחיל הבלאגן במכס ( זוכרים את שרשורי דני לוי וזלטין ? ) , ירדתי מהנושא לצערי.

פורסם

פורד גלאקסי קבריולט ב1200 דולר, הבחור פרסם מודעה בלילה וכתב שהוא חייב למכור את האוטו כמה שיותר מהר עקב בעיה עם האשה, התקשרתי שלח לי תמונות וקבעתי איתו ל7 וחצי בבוקר. התעוררתי ב10 והתקשרתי כדי לשמוע שהיא נמכרה.

haters will hate

פורסם

הם פירקו בוגאטי.

לילה טוב

אההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! durak.gif durak.gif durak.gif whip2.gif headbanger2.gif

vis.gif vis.gif vis.gif

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אלפא GTC אדומה וחבוטה.

זה היה בתקופה שג'וניורים היו מחזה נפוץ וזול.

החלטתי שהיא חבוטה מידי ויקרה מידי יחסית לג'וניור ולא קניתי אותה ב10000 ש"ח...

רק כדי לסבר את האוזן, את הספיידר שלי (2 ליטר מקורית 1972) קניתי בערך באותו זמן ב12000

פורסם

סובארו GLF 81 ב2000 ש"ח התלבטתי בינה ובין הDL 79 שלי ב800 ש"ח. בסוף קניתי את ה79 (ולא התחרטתי על כך לרגע) החרטה היא שלא קניתי גם את הGLF.

סובארו GLF 84 ב1500 ש"ח התמהמהתי כמה ימים והיא נמכרה.

סובארו סטיישן 73 שמישהו פירסם כאן בפורום, אני הייתי בתקופת מבחנים בב"ש והאוטו היה בכורזים. במקום לעשות העברה בנקאית ולשלוח גרר רציתי לחכות לסוף תקופת המבחנים ע"מ לוודא שהעברת הבעלות תעבור בשלום ולא נגלה בדקה ה-90 שהרכב מורד מהכביש / מעוקל וכו'. כבר סגרתי עם המוכר ומבחינתי האוטו היה כבר שלי מישהו (גם כן חבר כאן בפורום) ביקש תמונות שלה בפרטי, שלחתי לו והוא קנה אותה (שלא לומר חטף לי אותה מתחת לאף). הלקח נלמד ומאז אני שומר על סודיות עד אחרי העברת בעלות והבאת הרכב.

פורסם

היה פיספוס אחד שהצטערתי אבל תיקנתי את המצב..

החלום שלי היה תמיד ומאז ומעולם פורד פלקון 1960.

לפני איזה 25 שנים עמדה אחת כזאת ביד אליהו ואיכשהו אמרתי לעצמי (מחר..מחר...) והאוטו נעלם. אחרי 20 שנה והמון כאב לב מצאתי פלקון 1960 בשדרות והיא איתי עד היום...

attachment.php?attachmentid=227373&d=1295286051

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היו כמה פיספוסים של אבי בילדותי שלא היה מוכן לקנות אלפות בטענות של אמינות מפוקפקת.

מיום שהוצאתי רשיון אני "מכפר" על "חטאי" העבר ומשלים את החוסרים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני פספסתי לפני 20 שנה הונדה 350 שנת 73 (עם סטרטר חשמלי) עם 7000!!! ק"מ על השעון.

היא היתה אצל פרפר בצ'לנוב ואני בטפשותי דאז העדפתי DR250 (במצב עלוב) שנת 87.

בועז.

• תוכן חדש...