Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה רכשתי שברולט מאליבו החדשה מנוע V6 3500.

כאשר הרכב בעמידה-גם כשהוא על D וגם על N\P מד הסל"ד לא יציב באזור ה700 סל"ד ויש לו קפיצות קטנות מאוד,מה שמתבטא ברעידות קלות בתוך הרכב.

גם כאשר פותחים את המכסה מנוע רועים שהמנוע מעט "רוקד".

כאשר המזגן מופעל התופעה מתמתנת וכמעט נעלמת.

הרכב באחריות ובמוסך מורשה UMI טוענים שככה זה הרכב.

מחשב הרכב לא מראה תקלה ונבדקה ההצתה במוסך והם טוענים שהיא תקינה.

התשובה הזאת לא מקובלת עליי במיוחד,כי לעניות דעתי מנוע V6 לא אמור לזייף ככה.

משיחות עם בעלי מאליבו אחרים חלק אמרו שאכן יש נטייה לרעידות קלות וחלק שללו ככה שיצאתי עוד יותר מבולבל.

האם למישהו יש מושג מה יכול לפתור את הבעיה?

פורסם

אני עם אימפלה 3.4 וזה נראה לי תקין. מצב שאדם שעולה לרכב בכלל לא יבין על אילו רעידות אתה מדבר אבל אתה כן מרגיש שהמנוע חותך בקטנה זה תקין. אני עברתי על כל אופציה אפשרית ולא הגעתי למצב בו המנוע אינו רועד בכלל אך אנשים שעולים לרכב לא מבינים על אילו רעידות אני מדבר. זה באמת משפיע קצת על הטורים, משחק בין 700 ל 725 RPM. לא נראה לי שתצליח מתישהו להעלים את זה. פשוט כשמתרגלים לנוחות אז מרגישים כל רעידה קטנה וזה נראה כאילו יש בעיה.

גם אני עליתי על רכב שהבעלים שלו "שולל" אופציה שהמנוע רועד. הרבה אנשים פשוט לא מרגישים את זה והם חושבים שאתה מדבר על רעידות כמו לדוגמא MAZDA 323. אם אתה רוצה לבדוק בעצמך תעלה לרכב כזה מונע ותבדוק אם זה באותה רמה שרועד אצלך.

פורסם

אנשים שעלו לרכב הרגישו את הרעידות.

שוב,הרכב באחריות אז מצדי שיחליפו חצי אוטו,מה יכול לגרום לזה?

פורסם

ניקוי בית מצערת יפתור לך את הבעיה כנראה.

גם לי הייתה את התופעה הזו כאשר רכשתי את הרכב הנ"ל שלי, היו ממש רעידות בעצירה ברמזור בהילוך נסיעה D,

בהתחלה גם לי אמרו ש"זו הכלה וזו התקלה" במילים אחרות "ככה זה" אבל רק לאחר ניקוי בית מצערת זה הסתדר

ועכשיו הוא יציב על 700 סל"ד.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...