Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה לעשות פרסומת קטנה למכון אלדר בנתניה ובפרט לשמעון ביסמוט.

בדיקה מקצועית ומדוקדקת. הבודק אדיב מאוד והראה לי כל דבר קטן שצריך לשים לב אליו.

מי שצריך בדיקה ולא יכול להגיע ל"מבדק" בהרצליה, מומלץ לפנות לשמעון.

ונעבור לרכב:

סקודה פאביה 2005, 1.4 אוטומטית, 52K ק"מ.

אין לי אפשרות לסרוק אז צילמתי את הדפים וחיברתי.

לפי הבדיקה אין פגיעות שלדה, מנוע וגיר במצב טוב (לפי הבנתי ממנו ומנסיעת המבחן שביצענו ביחד).

אשמח להערות למה להתייחס יותר ולמה להתייחס פחות (כסת"חים למינהם).

כמו כן הערכה גסה לעלות תיקון הליקויים (עד שאבדוק במורשה).

2wn7mdj.jpg

2m2hmv7.jpg

פורסם

תודה. ממתין לעוד דעות.

לגבי החיישן למבדה (למדא?!)

הערך שלו תקין? במידה ולא האם מבצעים איזשהו ניקוי? הבנתי שהחלפו כרוכה בתשלום גבוה.:x

פורסם

הערך של הלמבדה הוא עני ולא ממש תקין, אבל לפני שהולכים להחליף משהו כדאי לשים תוסף,לעשות איתו קצת נסיעות ולקוות שהוא יביא לערכים תקינים.

הק"מ הנמוך פה נובע מהרבה נסיעות עירוניות קצרות? אז אני משער שתוסף יעזור פה,ינקה קצת את המזרקים (מה שרשום,לטפל במע' הזרקה),התערובת תחזור להיות תקינה ויהיו לך ערכים תקינים.

V5

פורסם

ואזכיר שוב: למדא (ב-VAGיות בכלל) אינה זולה להחלפה. חשוב לזכור שיש 2 חיישנים שכאלה בשנתונים המדוברים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז לא הבנתי, הערך שהבודק רשם דורש החלפה של החיישן או רק בדיקה במוסך מורשה?

מה הערך שבו כבר צריך להחליף?

פורסם

אוקיי שורה תחתונה, ללכת על האוטו? אני מאוד מרוצה ממנו ואיך שהוא נוסע, רק שהערכים האלה שהם קצת זרים לי הפחידו אותי.

פורסם

אין כאן משהו חריג במיוחד, מלבד קצת בלאי שכנראה לא יהיה מאוד יקר לתקן אצל ידידנו רון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על רון שמעתי המלצות רבות וטובות אבל זה קצת רחוק לי.

אגב, הרכב טופל עד לפני חצי שנה במוסך רון.

בחדרה יש את המורשה שזה מוסך קליל או משהו.

יש משהו יותר מומלץ באזור השרון?

ולגבי המדיד שמן גיר הוא רשם שחסר, במורשה ישלימו לי אותו? כל כמה זמן מחליפים אותו?

פנסים עכורים מכשילים טסט?

בגג יש שקע קטנטן, הבודק אמר שצריך למרוח איזה משהו שזה לא יתפתח אבל שכחתי, מה צריך למרוח כדי לשמור שלא יתפתח מזה קילוף או חלודה?

מה זה התושבות מנוע? האם הכרחי להחליף אותן או שאפשר לחכות לטיפול הבא?

בטופס בדיקת הקומפרסיה מה זה אומר Allocation not possible / No cylinder allocation? נשמע כמו פונקציה או בדיקה שפשוט דילגו עליה. אני צודק?

פורסם

אם זה זהה לפולו, אז אין בכלל מדיד לשמן גיר.

זה מערכת סגורה ששהיצרן אומר שלא צריך לגעת בה ולא צריך להחליף בה שמן גיר לעולם, אם יש נזילה ונוצר חוסר בשמן אז פותחים,שופכים,ממלאים, אוטמים מחדש.

לגבי No cylinder allocation

עד כמה שאני זוכר זה אומר שהצילינדרים לא מוספרו בבדיקה הממוחשבת, בכל אופן אין לזה משמעות עבורך כי כל הנתונים יצאו מצוינים.

V5

פורסם

ערך הלמבדה הלא תקין נובע מערך החמצן(O2) אשר יצא גם הוא גבוה.

מאחר ובבדיקה יצאה מע' הפליטה תקינה, יש לבדוק היטב את מע' היניקה ברכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הבנתי.

טוב האוטו כבר אצלי. אני אקח אותו לבדיקת כל הדברים שציינתם.

תודה רבה על כל העזרה. אין על הפורום הזה. 8)

פורסם

תתחדש ותעלה תמונות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...