Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה ? חידה קשה? מיטב מוחי ארץ הקודש יושבים פה ולאף אחד אין מושג או כיוון?

פתרון החידה ברמז שנתתי לפני...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע עליהם :)

דברים מעניינים הם משווקים, מונו קטן (גדול)?

ההספקים שלהם קצת מוזרים (ההצהרות).

איך הגעת עליהם?

פורסם

חיפשתי מגבר קטן מימדים ובעל הספק 100+ רמס.

הספקים שהם מצהרים במונואים הם קצת מוזרים אבל ניתנים להשגה. בתנאי שיש לך הספקה יציבה של 14V+.

אך DP זה כבר לא .

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
חיפשתי מגבר קטן מימדים ובעל הספק 100+ רמס.

הספקים שהם מצהרים במונואים הם קצת מוזרים אבל ניתנים להשגה. בתנאי שיש לך הספקה יציבה של 14V+.

אך DP זה כבר לא .

קודם כל תתחדש.

אבל למיטב הבנתי זה מגבר 2 ערוצים לא מונו.רק הסדרה נקראת נאנו מונו.או שאני טועה?

ומנסיון המגברים היותר ישנים שלהם מצויינים את זה לא יצא לי לשמוע.

פורסם
מגבר חמוד אבל אם אני הייתי מחפש משהוא בסיגנון הייתי

הולך על JBL MS-A1004

אתה מקבל 4X100 באותו הגודל וגם פרוססור דיגיטלי בחבילה אחת.

http://www.jbl.com/resources/Brands/jbl/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/ProductInformation/MS-A1004_PI.pdf

אני זקוק ל 2 ערוצים ...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
מגבר חמוד אבל אם אני הייתי מחפש משהוא בסיגנון הייתי

הולך על JBL MS-A1004

אתה מקבל 4X100 באותו הגודל וגם פרוססור דיגיטלי בחבילה אחת.

http://www.jbl.com/resources/Brands/jbl/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/ProductInformation/MS-A1004_PI.pdf

שמע - מרשים!

מה המחיר של צעצוע כזה? האם יש להם 5 או 6 ערוצים? (אם כי תמיד אפשר לקנות שניים של 4 בכזה גודל...)

יבגני - גם כן מאוד מרשים! מחיר יפה ל"צעצועון" שכזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איי זה קצת כואב

למאסיב יש מגבר חמישה ערוצים מאוד מעניין אבל המחיר שלו הופך אותו לקצת פחות תחרותי מהלוויתן החדש למשל כי יש ללוויתן יתרון של ערוץ נוסף - ערוץ שישי... (כמובן לערוץ מונו של המאסיב יש יתרון ביכולת לרדת בהתנגדות מצד שני אני מעולם לא ראיתי סיבה הגיונית או שפויה לרדת מ4 אוהם...)

הממ - שמונה ערוצי הגברה שאני מאמין שהם יהיו טובים מאוד ביחד עם DSP מובנה אבל ב1100 דולר לפני מיסים ומשלוח

טוב - ממשיכים לחכות :-D לא שבכלל יש לי כוונה לעשות משהו חדש בשנה הקרובה למעט לקוות שלא יצאו עליי אזיקים מהכספומט :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...