Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב ספוטיבי עכשיו השאלה מה..

חשוב לי שיהיה מהנה לנהיגה,מהיר.

עכשיו אני חושב על

1.סיאט לאון 2007 FR

2.האודי A3 ספורטבק 2006 TFSI

עכשיו בדקתי ואין יותר מדיי מכוניות כאלה למכירה... השאלה אם כדאי בכלל כי בסוף הצריכת דלק,למכור את זה אחרכך בעייתי.

הלאון נראת לי אופציה טובה אני לא מכיר יותר מדיי את הרכב הזה ואם יש איתו בעיות.

אני רוצה בבקשה הצעות,המלצות לגבי הרכבים האלה או בכלל רכבים אחרים שאתם ממליצים..

תודה. עידן.

פורסם

תכלס, ב119K יש את הלאון החדש, 1.8TSI עם 160 כ"ס ידני.

אמנם לא FR או קופרה אבל עדיין, חדש..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ההבדל בין הFR ל1.8T הוא משמעותי, אני הייתי הולך על הFR משומשת ולא על ה1.8 כחדשה במידה והדרישה הייתה רכב ספורטיבי.

ולVS88: האודי רכב מצויין אבל ספורטיבית היא לא.

פורסם

אז רגע מה ההמלצות שלכם?

האודי נראה לי מתאימה לדרישות שלי.

רק הFR אין משהי שמתחרה בה שמתאימה מבחינת תקציב ?

לגבי חדש, נראה לי שאני לא אמצא חווית נהיגה וכל מה שמקבלים ממכונית כמו הFR ממכונית חדשה בתקציב.

ואם כבר אומרים FR.. אז מה אתם חושבים עליה? יתרונות חסרונות? אני פחות מכיר.

פורסם

אתה בטוח שאתה מחפש רכב ספורט, כי אתה נראה לי קצת מהוסס, אתה יודע לאן אתה נכנס וכמה זה עולה ? לקנות זה כלום, הכספים מתחילים להשפך אחכ (זה נכון לגבי כל אוטו גם רכב פשוט ורגיל)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אז בגלל שאני באמת לא בטוח בעצמי, בנוסף לא באמת מוצא מכונית מתאימה ולא יודע מה ההוצאות על המכונית ספורט כזאת, אני יורד מהעניין של מכונית ספורטיבית כמו ה FR

ואני אחפש משו כמו ה Golf tsi 1.4 140 2008 שנראה לי שעומדת בתקציב שלי.

פורסם

GTI 207... כהמלצה לרכב ספורטיבי ראוי. הרגת אותי :D

במחיר הזה יש גם GTI מאותן שנים אבל יהיה קשה מאוד למצוא,

לדעתי יש מצב שTSI תספיק לך.

עם זאת - לפי מה שאני קורא בין השורות יש מצב שלאון חדשה 1.8TSI תהיה תפורה עליך בול ותחסוך לך חיפושים כואבים ומייגעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
GTI 207... כהמלצה לרכב ספורטיבי ראוי. הרגת אותי :D

במחיר הזה יש גם GTI מאותן שנים אבל יהיה קשה מאוד למצוא,

לדעתי יש מצב שTSI תספיק לך.

עם זאת - לפי מה שאני קורא בין השורות יש מצב שלאון חדשה 1.8TSI תהיה תפורה עליך בול ותחסוך לך חיפושים כואבים ומייגעים.

לGTI שלך אין יכולות יותר גבוהות משל ה207,במיוחד בכל הקשור לתחום הדינמי וההנאה מהנהיגה,זה לא GTI דור 6!!

דווקא אתה מפורסם פה בתור ליצן הפורום,צריך לרשום כל שטות ילדותית שיוצאת לך מהמקלדת ולמסגר!

פורסם

רון ואייל, חכו כמה דקות עם התגובות הבאות, הלכתי להכין פופקורן.:wink:

:popcorn:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בפחות מ100K אתה יכול לרכוש לאון sport-up 2.0T עם 185 כ"ב בסטנדרט.

לא FR אבל עשיריה פחות מהתקציב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...