Jump to content

vs88

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של vs88

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי polo gti 2011.. כן אני דיי חופר וכל זה.. אבל אני חדש בעניין .. ואני רוצה להתייעץ.. חיפשתי בספר של הרכב.. ולא מצאתי את העניין של הרצת המנוע.. אז אני רוצה לשאול אם דרושה הרצה של 1000 ק"מ או משו בסגנון? כנראה שזה עדיף השאלה אם צריך..
  2. אוקיי.. תודה..
  3. לא יודע.. אבל לפי מה שכתוב על המכסה של תא הדלק אפשר 98 ו 95.
  4. יש לי polo gti 2011 .. דרך אגב אני אספר.. אני ממש נהנה ממנו. בכל מקרה אני רוצה לדעת באיזה דלק כדאי? עדיף? צריך להשתמש? 95 או 98 . תודה.
  5. ואני בכלל חשבתי שמישהו יעזור לי, ייעץ לי לבחור מכונית. בכל מיקרה מה ההבדל בין הסיאט לאון FR לsport up TFSI חוץ מהעניין של כ"ס? ומה אתם אומרים לגבי ה sport up היא עדיפה על הגולף tsi מבחינת ספורטיביות (כזאת או אחרת), חווית נהיגה,נוחות?
  6. אז בגלל שאני באמת לא בטוח בעצמי, בנוסף לא באמת מוצא מכונית מתאימה ולא יודע מה ההוצאות על המכונית ספורט כזאת, אני יורד מהעניין של מכונית ספורטיבית כמו ה FR ואני אחפש משו כמו ה Golf tsi 1.4 140 2008 שנראה לי שעומדת בתקציב שלי.
  7. אז רגע מה ההמלצות שלכם? האודי נראה לי מתאימה לדרישות שלי. רק הFR אין משהי שמתחרה בה שמתאימה מבחינת תקציב ? לגבי חדש, נראה לי שאני לא אמצא חווית נהיגה וכל מה שמקבלים ממכונית כמו הFR ממכונית חדשה בתקציב. ואם כבר אומרים FR.. אז מה אתם חושבים עליה? יתרונות חסרונות? אני פחות מכיר.
  8. אני רוצה לרכוש רכב ספוטיבי עכשיו השאלה מה.. חשוב לי שיהיה מהנה לנהיגה,מהיר. עכשיו אני חושב על 1.סיאט לאון 2007 FR 2.האודי A3 ספורטבק 2006 TFSI עכשיו בדקתי ואין יותר מדיי מכוניות כאלה למכירה... השאלה אם כדאי בכלל כי בסוף הצריכת דלק,למכור את זה אחרכך בעייתי. הלאון נראת לי אופציה טובה אני לא מכיר יותר מדיי את הרכב הזה ואם יש איתו בעיות. אני רוצה בבקשה הצעות,המלצות לגבי הרכבים האלה או בכלל רכבים אחרים שאתם ממליצים.. תודה. עידן.
  9. שלום לכולם.. אני רוצה לקנות רכב ואני מתבלט בין רנו קליאו B שנת 99, פולו 1.4/1.6 ידני שנים 96-98 ובין דייהטסו שרייד שנים 97-98. עכשיו אני לא יודע מה עדיף מבינהן,אני מחפש שהרכב יהיה זריז,נוח לנהיגה,ועד כמה שאפשר אמין.. תודה רבה לעונים...
×
×
  • תוכן חדש...