Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בג'ימני 2005 לפני כחודש השתעשתי איתו קצת והבנתי שאני אוהב יותר שטח בוצי מאשר דיונות וסלעים :x

אני כרגע עם צמיגי כביש למדתי טיפה נהיגת שטח מחברים ומשפחה

השאלה שלי אם חצי שטח יעזור לי בשטח כזה?

נכון להיות לא קרה שהתחפרתי איתה בבוץ ולא הצלחתי לצאת לבד

מת על הג'יפון הזהD:

פורסם

היי, השאלה הזו שנויה במחלוקת, יש כאלו שיגידו שזה שטויות ויש שיאמרו לך שזה עוזר, יש שיאמרו לך לשים שטח מלא.

הדעה האישית שלי היא:

אין הרבה בוץ בארץ הזו, לדעתי מיותר מאוד להרכיב צמיגי שטח מלא, ב2 הג'ימני (ובכל שאר הג'יפים שלי), היו מורכבים צמיגי 5050, תמיד זה הספיק.

ג'ימני עם נהג חכם, לא ישקע, כי הרכב מאוד קל

(הכל בהנחה שלא נכנסת לתוך ביצה בטעות או לבוצ טובעני בים המלח)

תתחדש ותהנה מהרכב, אחד הרכבים הכי טובים שהיו לי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין רכב שלא שוקע בבוץ , אין טרקטורון שלא שוקע בבוץ וגם אין אופנוע שלא שוקע בבוץ.

הכל תלוי עד כמה בוץ :>

בכל אופן אם התחביב שלך הוא בוץ אז תקנה קודם גרניק טוב לשטוף את האוטו אחרי הטיולים , אחרי זה צמיגים 50.50 אם הרכב משמש אותך גם בכביש ולא רק בשטח . ואחרי זה תתקין כננת - כי מתישהו אתה תראה שהבוץ יותר חזק מהג'ימני.

בהצלחה,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

אור, תרשה לי לחלוק עלייך.

אם ישנם בארץ צמיגי בוץ שטח מלא (מקסיס 8060 טרפדור במקרה שלנו) MT, בזמינות טובה ובמידה המקורית, אז למה להתפשר ?

צמיגי MT בהחלט עדיפים על ה-50:50 בבוץ, מספיק לראות את הגובה והמרחק בין הקוביות בשביל להבין את היתרון.

כמו כן לצמיגי שטח מלא יש יתרון בסלעים ובכלל שרידות עדיפה עם דופן פחות רגישה.

תחום השטח היחיד שבוא אני רואה אולי עדיפות ל-50:50 זה בדיונות.

עדי, אכן הייתי שמח לגרניק, עושה חיים ממש קלים אחרי טיולי בוץ, לעומת צינור מים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני בכ"ז רוצה לחלוק עליך, באף אחד מהרכבים שהייתי איתם, לא היה לי את הצורך ואו הרצון.

הכמות שהרכב מבלה בשטח שצריך את הצמיגים האלו, נמוכה יחסית למה שלא צריך.

לי אישית זה מיותר, כל אחד מוצא את מה שטוב לו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר הרבה נסיונות עם כל מיני צמיגים, היום אני ממליץ על שטח מלא 8060 של מקסיס. קודם כל נותן לרכב מראה קרבי, וזה חשוב להעלאת המורל..אבל תחלס, יש הרבה יותר עבירות בכל שטח (חוץ מאשר חולות) ובכביש, אני לא מרגיש הבדל משמעותי בינם ובין ה 50/50 שזרקתי כשהם עוד די חדשים.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• תוכן חדש...