Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני צעיר, עוד מעט בן 19, בצבא אני עושה יומיות, וחסכתי כ8 אלף לרכב ומאוד מאוד רוצה לקנות כבר!

אני חשבתי על כמה רכבים ומצאתי מודעה של האוטו האהוב עליי רנו קליאו.

עכשיו פה ושם שמעתי שהאוטו פשוט מעולה, חלקים זוליים וקל לאחזקה וחסכוני בדלק שזה מצווין.

אבל גם שמעתי שצרפתיות לא משהו בשנתון הזה בעניין הקירור מנוע ופה ושם ויש בעיות.

עכשיו אני רואה את הרכב הזה ווממש ממש רוצה לקנות אותה אבל עדיין קצת חושש.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1796346&Code=8de6a3d0ee0b9c604323f95fdef76244

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

הצעה שלי, אל תגע.

גם עם טסט לשנה, זה לא מחיר אטקרטיבי, אז אם הטסט המתקרב, על אחת כמה וכמה.

מה גם, שחלקי החילוף של רנו לא מהזולים בקטגוריה, והעבודה על הרכב, היא בעייתית (תא המנוע צפוף ובעל פתיחה הפוכה - רע מאוד לתחזוקה).

לגבי הקליאו מהשנתונים האלה, תא הנוסעים לא מזדקן היטב, פלסטיקה שמזכירה קצת את ה 205 הגריאטרית.

חפש סובארו אימפרזה, לדעתי בתקציב שלך אפשר למצוא שנתונים 94-96, אמנם ישן יחסית במודל, אבל אין מה להשוות מבחינת איכות, אמינות ומחיר אחזקה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לדעתי, לא תמצא פה תגובות אוהדות על הרכב.

לגבי תגובות בכלל, על אף שכיחותו, הרכב נחשב די אנונימי בפורום...

נסה בפורום רנו, זה תת פורום ב PSI.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

רכב לא משהו בכלל עם שוק עוד יותר גרוע ממה שהוא המחיר מעוד גבוה,

אני ממליץ לרכב ראשון את הפיגו 205 אחזקה מעוד זולה או את הפיאט פונטו, רק הכי חשוב לא

לקנות את הרכב הראשון שאתה רואה תראה כמה רכבים ותבחר בהכי שמור ואל תתבייש להתמקח

על המחיר כי ככה יעשו לך גם שתרצה למכור בהצלחה.

פורסם

בלי כל קשר לסוג הרכב, אל תקנה מכוניות עם טסט לעוד יומיים או שבוע.

קודם כל אני מניח שאגרת הרישוי לא שולמה ואז אתה מיידית מוסיף למחיר הרכב עוד כ 900 שקל, ושנית אתה לא יודע אילו הפתעות מצפות לך בטסט.

בעיקרון, רכב ממודל כזה ובמחיר כזה ללא טסט כמעט ואי אפשר למכור בסכום גבוה מ 1500-2000 שקל.

ולכן, אם לא יגיע איזה פרייר וירכוש את הרכב, הבעלים יצטרך להעביר טסט בעצמו או להוריד מחיר לסדר גודל של מה שאני רשמתי.

פורסם

אישית יש לי הרבה חברים שקנו פיגו 205 והם במצב מצויין תחפש ביד 2 בדוק תמצא איזה פיגו שהיתה אצל בן אדם מבוגר זקן וזה שלא היתעלל באוטו בכלל עם קילומטראג נמוך ותאמין לי שתצא מבסוט...לא חסר מודעות שנתונים 97 98 עם קילומטראג דיי נמוך

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

השאלה כמה עדיפה ה205 על הרנו?הרי שניהם צרפתיות וכנראה שניהם אותם בעיות פחות או יותר, רק שלדעתי ה205 פחות יפה)

חשבתי להתקשר לבעל הרנו להגיד לו שיעביר אותה טסט ואני יקנה אותה.

גם אני מגיע למפגש שפלה

• תוכן חדש...