Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מתלבט אם לגשת לראות מונית לקנייה.

המונית כמו חדשה, לינק ל יד2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=40&SubModelID=362&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=&Info=

בגדול: קיה ריו, ינואר 2011, 6000 ק"מ. לטענתו, מוכר בגלל כאבים בגב. מחיר: 68,000 כולל מעמ.

איפה אני יכול ליפול? מה אני מפסיד ברכישת רכב כזה שהיה מונית?

תודה

פורסם

קח את הרכב לבדיקה וסע לשלום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם ההנחה מספיק גדולה לדעתך אז כדאי. מדובר ברכב שבקושי נסע לכן לא כל כך משנה אם הוא שימש כמונית או לא.

אם היה בן שנה והיה צובר כמות קילומטרים משמעותית יותר אני הייתי פוסל אבל בגלל שהוא ממש חדש זה נשמע משתלם.

פורסם

68 אלף זה לא כולל את התשלום של המכס, שיעלה קרוב ל 50% ממחירון הרכב אם היה פרטי.

בזמנו הייתה מרצדס שנת 2006 ביד שנייה שרצו עליה 35 אלף. הקאץ' שהיה צריך לשלם מכס.

שונא גזענים !.

פורסם

תבדוק כמה עולה למשל לקנות אחת מהשכרה בת שנה, עם 40 אלף ק"מ ותראה שזה בסביבות המחיר שאתה משלם כרגע, רק שיש לי הרגשה שאתה עוד תוסיף על זה מכס.

ביום המכירה תהייה לך בעיה אמיתית למכור את הרכב - "מונית לשעבר". ההנחה חייבת להיות עצבנית ביותר על מנת לשקף הורדה מאסיבית במחירון ביום המכירה, בעוד 4-5 שנים.

פורסם
68 אלף זה לא כולל את התשלום של המכס, שיעלה קרוב ל 50% ממחירון הרכב אם היה פרטי.

בזמנו הייתה מרצדס שנת 2006 ביד שנייה שרצו עליה 35 אלף. הקאץ' שהיה צריך לשלם מכס.

אחרי 5 שנים הסכום שנשאר לשלם למכס הוא מזערי. הרכב עליו אתה מדבר לא היה יוצא יותר מ-50K ש"ח כולל מכס. לא סוף העולם.

פורסם

הדבר היחידי שאתה תיפול בו הוא שלרכב אין אחריות מלאה כמו כל הרכבים 3 שנים אלא שנה אחת בגלל שהוא היה מונית

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

המחיר לא כולל את המכס - והמכם פה מביא את המכונית כמעט למחירה המלא בסוכנות.

לקנות מונית עם 2000 ק"מ לאדם פרטי ממש לא משתלם אלא רק לנהג מונית שרוצה ממילא לקנות רכב כזה וינצל את ההזדמנות לחחסוך כמה שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד כמה שידוע לי, בכדי לרכוש רכב שהוא בהגדרתו מונית , אתה חייב שיהיה לך מס׳ מונית . 

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

הוא התכוון לרכישת רכב מנהג מונית והפיכתו לפרייבט (מן הסתם). מורידים את כל הציוד, סוגרים חובות במכס ומע"מ, מחליפים לוחיות רישוי, העברת בעלות, ונסיעה טובה.

פורסם
הוא התכוון לרכישת רכב מנהג מונית והפיכתו לפרייבט (מן הסתם). מורידים את כל הציוד, סוגרים חובות במכס ומע"מ, מחליפים לוחיות רישוי, העברת בעלות, ונסיעה טובה.

אם כך, לטעמי זה מוזר שבעל המונית מעדיף למכור את הרכב לשוק האזרחי ולא לשוק המוניות .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...