Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להתחבר לקו טלפון של בזק, פורמט המספר שלהם הוא בעצם "אזור חיוג" שאצלי הוא 04 ושלושת הספרות הבאות בתור הם שלושת ספרות מיוחדות שמותאמות לאזור בו אני גר, כך שיוצא שבאזור שלי מספרי הטלפון הם בין היתר 04-993XXXX.

הפטנט הזה נראה לי קצת מוזר, במיוחד לאחר שחברות אחרות כמו "הוט" משתמשות בכל המספרים שמתחילים ב- 077 בלי שטויות כמו עיר מגורים, או אזור משנה וכ'.

רציתי לשאול מה ההגיון אחרי הפטנט הזה? האם אני חייב לקחת את קידומת 993 או קידומת זהה שמותאמת לאזור המגורים שלי, או שאני יכול לבקש כל מספר שארצה באיזו קידומת שארצה? (ישנן 3 קידומות כאלה בסה"כ).

אם מישהו יכול לשפוך לי אור על העיניין אודה לו מאוד,

גיא.

פורסם

המספרים שאחרי הקידומת משויכים בד"כ למרכזות. לכל מרכזת יש מעין קידומת שלה.

הוט ודומיה משתמשים בתשתית VOIP לכן זה הרבה יותר קל.

פורסם

לפי דעתי זה לפי תאריך הקמת הקו, לי בבית המספר המקורי מתחיל ב 03-523 ויש לנו מספר בזק "חדש" מלפני כמה שנים שמתחיל 03-544...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

היום אין קשר בין המספר ומיקום המרכזת.

יש ניוד מספרים גם בבזק, ואתה יכול לעבור דירה עם המספר שלך גם אתה מחובר למרכזת בעיר רחוקה מהמקורית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יש קשר .

זה אומר שלמעשה אתה נשאר על המרכזת הקודמת ומחובר ממנה למרכזת החדשה.

כאב ראש.

פורסם

רוכב בודד,

מנסיון, בבזק זה אפשרי רק אם אזור החיוג לא משתנה. אם אתה באזור חיוג 08 באילת, ואתה עובר לאשקלון, זה עדיין באותו אזור חיוג ולכן המספר ילך אחריך בבזק.

אם תעבור לראשל"צ שהיא באזור 03, המספר יוחלף.

במקרים שהמספר לא ניתן להעברה, אפשר לנייד המספר להוט והם כבר יעבירו את המס' אפילו לצפת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש ישובים שכל הישוב מתחיל באותו מספר, או באחת משתי אופציות .

פעם זה היה כולל עד כדי כך שמי שהכיר מספיק מספרים יכל לנחש בקירוב טוב אם אתה מצפון ירושלים או דרומה.

היום מספרים ישנים עדיין מקובצים באזורי משנה, ומספרים חדשים בישובים גם כן לפעמים מרוכזים (בקיבוץ של הורי החליפו את כל המספרים לפני שנים מעטות, ושוב כולם מתחילים באותן 4 ספרות).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לי חבר שהוריו גרו בהרצליה, ומספרם היה 09-95XXXXX. לאחר שעברו להוד השרון, ששם מספרי הטלפון מתחילים בספרה 7, הם נשארו עם אותו המספר.

אני לא בטוח שאפשר לבקש מספר, אבל עושה רושם שהשיטה הישנה הולכת וחולפת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כיום כבר אין קשר.

בבית יש לי 2 קווי טלפון, אחד מתחיל ב 9 (מה שמאפיין את כל האיזור לחלוטין) והשני ב 6. אחד בן יותר מ-3 שנים והאחרון בן חודש. שניהם "הוקמו" כאן בבית ולא הועתקו או נמשכו ממקום אחר (ז"א ששני המספרים חדשים והם לא באו איתנו מבית קודם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק יש קשר.

כנראה המספר החדש נלקח מרזרווה.

ככה בזק מתנהלים כבר עשורים ולא נראה שהם ישנו את השיטה. אפילו במרכזית ה VOIP שלהם (CENTREX) הם עדיין שומרים על המסורת הזאת.

• תוכן חדש...