Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SX4 חדשה, טיפול 15,000 ראשון.

סקר שוק קצרצר (איזור ת"א בלבד):

מוסך "הגה" - 461 ש"ח אחרי מע"מ, ואם צריך מסנן אויר עוד 91.3.

מוסך "נ.ש.ר." - 487.2 ש"ח אחרי מע"מ, ואם צריך מסנן אויר עוד 140

(הם לפחות היו הגונים מספיק להגיד שבטיפול הזה רק מנקים את המסנן).

מוסך "דרך השטח" - 620 ש"ח אחרי מע"מ (:shock3:), ואם צריך מסנן אויר עוד 100.

אם מזמינים טיפול דרך האתר אינטרנט שלהם - 100 ש"ח הנחה.

מה נסגר? דרך השטח כאלה טובים? הגה כאלה גרועים?

ניסיתי לחפש בפורום חוות דעת טובות/רעות על החברה האלה (שירשור המלצות בעלי מקצוע באוף טופיק ארוך טילים),

אבל המנוע חיפוש של הפורום מחפש רק את המילה הראשונה (חיפוש מוסך+הגה מניב שרשורים מוסך, וההיפך מניב שירשורי הגה).

אם יש למישהו ניסיון עם החברה האלה אני אשמח.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש לי הכרות מאוד ארוכה עם המוסך הזה, מדובר במוסך טוב מאוד של סוזוקי. גבי, הבעלים של מוסך הגה, "הציל" כמה רכבים שאני מכיר מהוצאות מאוד רציניות. אם קיבלת מהם מחיר טוב לך על זה.

דרך אגב, אתה יכול לבדוק גם את הילוך שישי, שגם הם מורשי יבואן לסוזוקי.

פורסם
שים לב שאתה מקבל שמן מאריזה חדשה וסגורה .

נוודא, תודה רבה.

יש לי הכרות מאוד ארוכה עם המוסך הזה, מדובר במוסך טוב מאוד של סוזוקי. גבי, הבעלים של מוסך

הגה, "הציל" כמה רכבים שאני מכיר מהוצאות מאוד רציניות. אם קיבלת מהם מחיר טוב לך על זה.

דרך אגב, אתה יכול לבדוק גם את הילוך שישי, שגם הם מורשי יבואן לסוזוקי.

100%. תודה על העזרה.

פורסם

מקפיץ בשביל לעדכן -

הטיפול בוצע במוסך הגה.

המחיר היה 461 ש"ח כפי שנקבע בטלפון מראש, בלי שניסו לדחוף שום דבר נוסף (וזאת למרות שאשתי הגיעה עם הרכב).

אנשים מסבירי פנים ונחמדים מאוד - גם טלפונית וגם לאישתי (מנהל עבודה/מוסך ומזכירה).

יומיים אחרי הטיפול התקשרו לוודא שהכל בסדר ואנחנו מרוצים.

תודעת שירות מצויינת :mm_yeah:

פורסם
מקפיץ בשביל לעדכן -

הטיפול בוצע במוסך הגה.

המחיר היה 461 ש"ח כפי שנקבע בטלפון מראש, בלי שניסו לדחוף שום דבר נוסף (וזאת למרות שאשתי הגיעה עם הרכב).

אנשים מסבירי פנים ונחמדים מאוד - גם טלפונית וגם לאישתי (מנהל עבודה/מוסך ומזכירה).

יומיים אחרי הטיפול התקשרו לוודא שהכל בסדר ואנחנו מרוצים.

תודעת שירות מצויינת :mm_yeah:

טוב לשמוע שיש מוסכים כאלה! תודה על העדכון!

• תוכן חדש...