Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לֵד כתאורה ביתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעונין לבדוק את הנושא ואולי להשקיע בהחלפת התאורה הסטנדרטית/פלואורוסצנטית בבית שלי לכזו המבוססת על לד.

הסיבות העיקריות הן צריכת חשמל נמוכה ואורך חיים מופלג.

השאלות שלי הן - האם זה מעשי בכלל? יש דבר כזה? מישהו כבר ביצע זאת?

אם כן - היכן? אני מתגורר במרכז. איך? למה לשים לב? עלות?

תודה ושבת שלום.

פורסם

יש נורות לד שמחליפות גם נורות הברגה וגם פלורסנטים ארוכים.

האיכותיים עולים המון כסף. הפשוטים יותר נותנים צבע כחול מגעיל או חלשים למדי ביחס לגודל.

שקלתי את הנקודה וקניתי כמה דוגמאות כדי לבדוק את העניין. עדיין לא יכול להחליף את הPL. הכי שימושי אצלי יצא במחסן. שמתי נורת הברגה של 5 ואט והפסקי לכבות את האור שם.

פורסם

אם המטרה היא חיסכון כספי עדיף להישאר עם הפלורצנטיות (ארוכות T5/T8 או הברגה E27 שנפוצות כאן) כי הלדים יותר יקרים וחישוב החיסכון מהצריכה נותן חיסכון רק אחרי הרבה שנים.

בעיקרון נורה פלורצנטית מחזיקה כ-20000 שעות ולד 50000 שעות אבל זה מאוד תלוי באיכות הייצור וכמה תכנון הושקע בהולכת החום מהלד - הטובים יותר יקרים יותר.

עוד חיסרון של הלד זה שבד"כ מגיע בהספקים הרבה יותר נמוכים וצריך יותר לדים להאיר בעוצמה נתונה.

התשובה כללית מאוד ויש גם לדים חזקים אבל הם כמובן יקרים יותר.

האור של לד יותר נעים והוא לרוב יותר אסתטי ו"יוקרתי" וזאת בעצם הסיבה העיקרית לשימוש בלדים לשימוש בייתי היום.

פורסם

יצא לי לראות בתים שמוארים בתאורת לד, התוצאה מרשימה.

הסלון ופינת האוכל בדירה של חבר מוקפים בספוטים כפולים (כל איזה מטר-מטר וחצי יש 2 ספוטים), זה יצר מצב שבקיץ היה פשוט בלתי אפשרי להדליק אותם כי זה היה מבשל אותך.

הוא החליף את כל הספוטים בלדים,התאורה עדיין נראית טוב מאוד (תאורת אוירה,לא מרכזית) ולא מתבשלים.

יש בלדים גם תאורה חמה וגם קרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תאורה היא אוירה, בבית כמו שלא הייתה שם פלוסנט בסלון שלך - הייתי בודק טוב האם נעים לך לשבת לאור של לדים (מה שמתאים למכוניות לא מתאים לבית) ממה שלמדתי על לדים הם משמשים בעיקר לתאורת סימון ודקורציה. יכול להיות שטכנולוגיה התפתחה במהלך ה5 שנים האחרונות ואני טועה.

אני אפנה אותך למישהי שאני מכיר אולי תוכל ללמוד מהאתר שלה חוששני ששירותיה יקרים אבל שווה לך לבדוק

http://www.studio-light.co.il/index.html

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...