Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הוצאת קיטור:

היום, אחרי העבודה אני מגיע לתחנת דלק הקבועה, עלמנת לתדלק ולחסוך כמה שקלים לפני העלאה מחר.

כאשר לפני 8 ימים תדלקתי באותה תחנה ב-6.85 לליטר בנזין (שרות מלא/שרות עצמי)

היה טור של מכוניות וכל העמדות היו תפוסות (מצב נדיר בתחנה הנ"ל).

לאחר כמה דקות מעמיד את הרכב מול עמדת תדלוק, מדומם את המנוע, פותח מכסה של הדלק ויוצא כדי לתדלק.

ולהפתעתי, על הצג בעמדה רשום כי ליטר בנזין הוא 7.02 ש"ח.

רכבים מקדימה, רכבים מאחורה באין ברירה נאלצי לתדלק בתעריף זה.

שאלתי את המתדלק שהיה במקום לגבי סיבת ביטול ההנחה, והוא אמר כי כך החליטה בעלת התחנה, עוד מלפני שבוע.

לאחר בדיקה באתר http://fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=450 -

אכן מופיע תעריף של 7.02 ש"ח (עודכן ב-26.2) ולא 6.85

ההרגשה שלי כי ביטול ההנחה (לפני העלאה) היתה מתוכננת מראש, עלמנת להרוויח על הלקוחות. כשבכל מקרה

יתדלקו. חלק ישימו לב שלמעשה מתדלקים ללא הנחה של 25 אג' וחלק לא.

פורסם

אני שלחתי את העדכון לפולטאנק. אני לא יודע מאיפה הגיע ה6.85. סדש באמת חברה זולה בד"כ, המחיר היה אמור להיות 6.76. הבנתי שהיתה שם החלטה רשתית להעלות (להשוות) מחירים, עם השמועות על עליית המחירים (ברביעי האחרון). החלטה אומללה לטעמי (וכתבתי על כך כבר בשני שרשורים שונים) מצחיק לראות את המחיר בסדש בתחנה הספציפית בראשון מערב זהה למחיר בתחנת סונול שממול (לא שיש הבדל, אבל סדש מתגאה בהיותה רשת קטנה וזולה).

לזכות תחנת דלק (עצמאית) ברחובות, "התאומים", יאמר שהמחיר נשמר (נכון להיום) 6.76!

ואני שוב שואל האם מישהו יודע מה מחיר ליטר לצרכן ברשות (PNA)?

פורסם

תתדלקו עם כרטיס אשראי שופרסל ו35 אג' הנחה לליטר בפז.

גם אם אתם לא קונים שם כלום בכרטיס ,הוא יעלה משהו כמו 8 ש"ח לחודש לאחר השנה או שנתיים שנותנים אותו חינם וזה מתקזז לגמרי עם החסכון בעלות התדלוק.

אתמול לפני עליית המחיר , עם הכרטיס מחיר אוקטן 95 היה 6.80

בלי טובות מבעלי תחנות, בלי טורים של אנשים שממתינים לתדלק וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתמול הלכתי לתדלק ולא הבנתי את כל המהומה , כל מדינת ישראל נוהרת לתדלק בשביל לחסוך עוד 10 שקל שיספיקו להם למנה פלאפל עם טרופית בלחץ.

מיילא אנשים שבאמת זקוקים לתדלוק באופן דחוף (נשאר רבע טנק ומטה) אנשים באו לתדלק ב100 שקל+- שהחסכון פה הוא כל כך קטן.

מה שנקרא "עם ישראל"

פורסם
אני שלחתי את העדכון לפולטאנק. אני לא יודע מאיפה הגיע ה6.85. סדש באמת חברה זולה בד"כ, המחיר היה אמור להיות 6.76. הבנתי שהיתה שם החלטה רשתית להעלות (להשוות) מחירים, עם השמועות על עליית המחירים (ברביעי האחרון). החלטה אומללה לטעמי (וכתבתי על כך כבר בשני שרשורים שונים) מצחיק לראות את המחיר בסדש בתחנה הספציפית בראשון מערב זהה למחיר בתחנת סונול שממול (לא שיש הבדל, אבל סדש מתגאה בהיותה רשת קטנה וזולה).

לזכות תחנת דלק (עצמאית) ברחובות, "התאומים", יאמר שהמחיר נשמר (נכון להיום) 6.76!

ואני שוב שואל האם מישהו יודע מה מחיר ליטר לצרכן ברשות (PNA)?

אני עובד בתחמת דלק התאומים (עבודה מועדפת) עבדתי אתמול, חייב לציין שהיה תור מטורף של מכוניות. אנשים קפצו כאילו מחלקים דלק בחינם.

כמה שתמיר אומר כול כך נכון, אנשים באו כדי לדחוף למיכל 50 שקל בקושי, מי יישמע חסכו מיליון דולר, כאילו עוד שבוע-שבועיים לא יצתרכו למלא שוב.

פורסם
ה"תאומים" - לאחר עלית המחירים הלילה - 7.04, עדיין הזול בסביבה.

כל תחנות סד"ש עברו למחיר מלא - 7.30.

אז בעצם אני מבין שמישהו שם מעוניין לסגור את הרשת הזו - סדש.

אגב, אם סונול בילו זה נחשב סביבה, אז לפי המפורסם - הם זולים באגורה.

אייל - למה טובות? נכנס, מתדלק, נוסע. אני חסיד של שירות עצמי אבל לצערי יש שם רק שירות מלא (יש גם רחיצה, ונדמה לי עיתון למי שזה אומר משהו)

אם כבר, אז אני שונא להסתובב עם מגוון כרטיסי אשראי בארנק, אבל בהחלט אבדוק את ההצעה שלך!

(כל תחנות פז ללא יוצא מהכלל?)

פורסם

אני מתדלק בתחת דור אלון באזור התעשייה החדש בראשון לציון, רחוב האצל / עליית הנוער.

המחיר לליטר נכון לאתמול (לפני עליית המחירים) עמד על 6.90 לליטר 95.

אתמול תידלקתי מיכל מלא (לשמחתי גם ככה הייתי צריך לתדלק). סה"כ מתדלק אצלם כבר חצי שנה.

אבדוק היום בערב מה המחיר לליטר המעודכן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אתמול הלכתי לתדלק ולא הבנתי את כל המהומה , כל מדינת ישראל נוהרת לתדלק בשביל לחסוך עוד 10 שקל שיספיקו להם למנה פלאפל עם טרופית בלחץ.

מיילא אנשים שבאמת זקוקים לתדלוק באופן דחוף (נשאר רבע טנק ומטה) אנשים באו לתדלק ב100 שקל+- שהחסכון פה הוא כל כך קטן.

מה שנקרא "עם ישראל"

תמיר בגלל אנשים כמוך שאין להם בעיה לשלם את ה10 ש"ח האלה המחירים אכן עולים .

בחודש אתה לא מפרק לפחות4 פול -טנקים? יפה , 40 ש"ח בחדש על מה ולמה? שנתי זה 480 ש"ח .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אז בעצם אני מבין שמישהו שם מעוניין לסגור את הרשת הזו - סדש.

אגב, אם סונול בילו זה נחשב סביבה, אז לפי המפורסם - הם זולים באגורה.

אייל - למה טובות? נכנס, מתדלק, נוסע. אני חסיד של שירות עצמי אבל לצערי יש שם רק שירות מלא (יש גם רחיצה, ונדמה לי עיתון למי שזה אומר משהו)

אם כבר, אז אני שונא להסתובב עם מגוון כרטיסי אשראי בארנק, אבל בהחלט אבדוק את ההצעה שלך!

(כל תחנות פז ללא יוצא מהכלל?)

גם אני רק בשירות עצמי, אין קשר.

בכל תחנה כמעט יש רחיצה, עיתון , קפה וכו'... אני מקבל זאת בלי קשר .

אני יכול להעיד שבפעמיים שתדלקתי סד"ש בשני רכבים שונים, הרכב הרגיש לא טוב אחרי התדלוק ועד התדלוק הבא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איפה אפשר למצוא תחנות סד"ש באיזור בקעת אונו?

בבי"ח תל השומר. אפשר להכנס לתוך ביה"ח עם רכב, ללא תשלום, עד חצי שעה.

פורסם

בראשל"צ עדיף לתדלק ב"דור-אלון", דרך המכבים, א.ת. הישן בין השעות 4 אחה"צ ועד 6 בבקר(לא עובד בשבת) - 30 אג' הנחה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לי הנחה קבועה של 39 אג' לליטר בתחנות של חברת "דלק".

באמצעות מועדון צרכנות "הוט"

לא עולה שקל חברות וגם ביטל לי את העמלה של 12 ש"ח לחודש על אחזקת הכטיס. (יש לי ישראכרט)

חוסך הרבה שקלים בחודש

האם מדובר עלת תחנת סד"ש ליד חוף הים של ראשל"צ?

• תוכן חדש...