Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט מה לקנות בסכום של כ 65000 ש"ח

אני צריך רכב קטן לעיר עבור אשתי.

לא משנה לי שזה יהיה רכב ידני.

חשבתי על שברולט ספארק חדשה ופתאום ראיתי שבסכום הזה נכנס גם גרנדה פונטו משנת 2008

השאלה היא מה עדיף ?

השברולט היא חדשה מהניילונים עם אחריות יצרן של 3 שנים.

הפונטו לדעתי רכב יותר טוב אבל בכל זאת היא כבר 3 שנים על הכביש ובטח יופיעו תקלות.

מה אתם חושבים ?

פורסם

לא מקובל להמליץ כך, אבל מצב חריג מצדיק חריגה: אם אתה יכול להימתח בקצת פחות מ-13,000 ש"ח, יש לך פאביה חדשה במסגרת מבצע שמסתיים ביום שני. להערכתי, דיל מצוין (ואפילו אעיז ואומר שזהו דיל של פעם בעשור) מכל כיוון שאני מסתכל עליו. מדובר ברכב העולה על הגרנדה פונטו בצורה משמעותית מאד ואת הספארק הוא פשוט משמיד (קטגוריה אחרת לגמרי).

:idea:
פורסם

אומנם המחיר של הפונטו 65K אבל הן נמכרות בפחות מכך, כך שאפילו תוכל לקנות אחת מ2009 ללא בעיה במחיר הזה.

אני אישית הייתי קונה את הספארק,גם אם הוא מדורג מבחינת קטגוריה ברמה יותר נמוכה,רכב חדש עם אחריות, אין את הכאב ראש לחפש רכב שמור.

אביב8)

פורסם

אני מתעלק אבל שמתי לב שלאחרונה יש הרבה מאוד מבצעים על רכבים קטנים וכאילו כולם מכוונים לאותה משבצת המחיר,

אשמח אם משהו יכול לעשות סדר ברשימה ובמחירים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם אתה יכול למצוא גרנדה פונטו שנשארה לה לפחות עוד חצי שנת אחריות, זה יכול להיות אופציה טובה. בהנחה שתבדוק לפני קנייה והרכב תקין, רוב הסיכויים שאם יש בעיה משמעותית שלא מתגלה בבדיקה, תגלה אותה אישית לפני תום האחריות, ואז אתה נשאר עם רכב מרווח ופרקטי יותר, בטיחותי יותר, אמין באופן כללי וגם כזה שרוב ירידת הערך שלו כבר מאחוריו - עשוי להיות עסקה טובה. אף אחד עוד לא יודע איך ספארק תעמוד במבחן הזמן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...