Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות רכב מנהלים בן שנתיים בערך,

אלו הם שלושת הדגמים שאני מעוניין לשקול: הונדה אקורד או טויוטה אוונסיס או מאזדה 6.

אני לא רוצה שום דבר אחר - נא לא להציע פורד מונדאו וכו'

אשמח לקבל את דעתכם בעניין ולשמוע עובדות ולא רק - זאת יותר כבדה או זאת יותר יפה.

גם עניין החסכון בדלק לא כ"כ מעניין כי אני הולך לקבל החזר מלא על הדלק מהחברה.

מה שמעניין הוא:

1. עלות הטיפול השוטפים והלא שוטפים במקרה של תקלה.

2. איכות הנסיעה - מרחב פנים ורעש מנוע.

3. אבזור - אני איש של גאד'טים ולכן אני רוצה כמה שיותר אלקטרוניקה חדישה (GPS, בלוטות וכו').

4. סחירות - איזה רכב הכי פחות יורד במחיר ויש לו ביקוש ע"מ למכור אותו אחרי 3 שני בערך כאשר הוא בן 5.

תודה רבה :-)

פורסם

ברמת מרווח פנים קח בחשבון שהאקורד היא לא הכי מרווחת בין השלושה [או אם להיות בוטה הכי צפופה].

המאזדה 6 תתן לך הרגשה של רכב ספורטיבי הרבה יותר ממה שהוא לגבי הטויוטה יצא לי לשבת ולא לנהוג באחת אבל היא די שעממה אותי למוות הן ברמת האיבזור והן ברמת העיצוב.

אני חושב שהרכב מהשלושה שהכי מתאים לך הוא דווקא המאזדה למרות שיש לא מעט ממנו על הכביש.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני נוהג בטויוטה שמופיעה לי בסמלון - אני לא יודע אם 2008 זה עדיין אותו הבודי

לגבי רמת האבזור אצלי זה לא רלוונטי כי חימשתי את הרכב מכף רגל ועד ראש בכל טוב.

הנסיעה של הרכב בעיניי היא בדיוק מה שאני חיפשתי ברכב - רך כמו כותנה, נוח שזה פשוט לא להאמין שהרכב יפני, חסכוני בדלק, זול לתחזוקה

עושה בין 1:9 עד 1:12 ביחס למנוע 2 ליטר זה חסכוני.

בנוסף לכך הרכב זריז מאוד אבל הנקודה השלילית שלו היא הגה לא מתקשר, אנמי, מת.

למזלי אני נהג סופר רגוע אז זה מסתדר לי טוב.

לגבי צורה חיצונית - אני חולה על העיצוב של הרכב הזה אבל זה משהו מאוד אישי.

---- המאזדה 6 החדשה תרגיש יותר נוקשה ממנו ויותר חזקה ממנו אבל אם אני לא טועה, האחת שאני נהגתי עליה היא ה2300 ואני חושב גם שיש לה שישה הילוכים מה שנותן לה יכולת לשייט ב140 אפילו וזה משהו שהאוונסיס מהדגם שלי לא יכולה לעשות.

-> תבדוק את זה כי אני לא בטוח לגבי הנתון הזה, אני רק יכול לאמר שהאוונסיס אחרי 120 מתחילה כבר להעלות טורים ולהרעיש אם כי הרכב מטוס. עד 120 אתה לא שומע ציוץ.

------- לגבי אקורד - לא יודע, לא מכיר את הרכב בכלל.

תבדוק לגבי האוונסיס - אם זה הדגם החדש יותר אם תיבת ההילוכים היא שישה או ארבעה הילוכים - זה מאוד חשוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה,

כנראה שאני אלך על המאזדה - אם יתאפשר על גרסת PREMIUM עם מנוע 2.5.

בכל מקרה אני מבין שהטויוטה היא יותר קלאסית וחסכונית כאשר האקורד יותר יקרה פשוט ואת האמת אני הרגשתי שהיא פחות נוקשה.

החומרים שהיא בנויה מהם יותר קלים ולא מרגישים אמינים...

תודה רבה על העצות. אכתוב לכם מה קניתי בסוף :-D

פורסם

מבחינת כוח והיגוי המאזדה תהיה עדיפה.

היא גם תהיה עדיפה מבחינת אבזור פנימי (כשמדובר על המצב המקורי של הרכב כמובן) ולדעתי גם יש לה עיצוב ספורטיבי יותר ולכן בעיני רבים היא תהיה יפה יותר.

המאזדה תהיה נוקשה יותר ובנפח 2.5 ליטר לדעתי גם היא לא תהיה הכי חסכונית אם כי הדגם של ה2.3 ליטר עושה 1:10 בממוצע.

באמת האוונסיס היא אלגנטית יותר, רכה יותר לנסיעה לדעתי נעימה יותר ונוחה יותר - אבל ההיגוי שלה אנמי לחלוטין ולא לכל אחד מתאים רכב כל כך רגוע - אל תטעה, להאיץ - הרכב הזה בכלל לא פראייר והוא מאוד זריז כמו שכבר ציינתי, אבל רחוק מלהיות בעל ביצועים מעבר לכך.

לגבי האקורד - יש מסביב לרכב הזה גם המון שיווק, סה"כ רכב מאוד מפנק אבל אני יכול לאמר לך בוודאות ששכן שלי החליף את האקורד שלו במאזדה 3 2 ליטר חדשה בגלל עלויות אחזקה וגם בגלל שהמאזדה פשוט מרגישה לו טובה יותר בכל פרמטר - אני הייתי המום לשמוע את זה ממנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוונסיס הצורה החדשה, מ2009, אם תוכל לשים ידך על אחת, הרווחתה.

יש לנו בבית אחת, גיר מצויין 7 הילוכים רציף פשוט תענוג.

וחסכונית להפליא, צריכת דלק בין 12-14.5 ק"מ לליטר (עירוני- שילוב עירוני ובן עירוני)

• תוכן חדש...