Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב לסוף לסרטון הזה, רואים בסוף הרבה יותר מקרוב ובזווית טובה יותר, ונראה יותר בבירור שזה בחזה, בצד הימני של החזה, קרוב מאוד ליד, אבל בחזה.

FSFNhYJ31Q0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נכון, זאת שריקה גבולית, ב NBA אומרים לתת בשריקות גבוליות העדפה לזכות ההתקפה, זה כל כך נכון והגיוני. גם אם היה כאן איזשהו מגע בין הכדור ליד רוב המגע של הכדור הוא עם החזה והוא הגורם להטיית הכדור. בצירוף כל מה שאמרתי בהודעה הקודמת, אני חושב שלא היה צריך לשרוק כאן.

אני אומר, בכל מקרה זו יד כל כך גבולית ושנויה במחלוקת, תן יתרון להתקפה ותחסוך מאיתנו את מוריניו חוגג עם הפרצופים שלו... :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאני לא מבין למה נעלו לי את ההודעה(לפחות תעבירו אותה), הרי היא נפתחה לפני שזו הוקפצה:

אז אני יעתיק לכאן:

גרמו למנצ׳סטר להראות חיוורים ומסכנים.(האמת שהאנגלים באמת חיוורים )

פשוט תענוג לראות אותם משחקים.

פורסם

המשחק החזיר את הצבע לאוהדי כדורגל .

גם מנצסטר נתנה דקות יפות.

שני מאמנים שרוצים לזכות , אך תוך תצוגת כדורגל והנאה לצופים ולא כמו בונקריניו שרק רוצה לזכות בכל מחיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אה הא, מגעיל...

מסירות, התקפה, וירטואוזי, מדויק וקבוצתי, כל מה שאנחנו שונאים בספורט. אני רוצה לראות עוד משחקים כמו גמר הגביע הישראלי, או בונקרים של אינטר, כי בשביל זה המציאו את הכדורגל.

:roll:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

איזה משחק, פשוט 90 דקות של תענוג לעיניים. אפילו בפלייסטיישן הכדורגל מחוויר לעומת ההצגות של החבורה מקטאלוניה.

אם למישהו היה ספק ביכולותיה של הקבוצה הזו, היום הוא קיבל את ההוכחה הניצחת במעמד השיא של הכדורגל האירופאי.

ולכל הקשקשנים הקנאים, תלמדו ממאמן ומשחקני יונייטד, שבירכו את ברצלונה והודו שהם יו הרבה יותר טובים, רמה אחת מעל ובקיצור: הקבוצה הטובה בכל הזמנים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כל הכבוד, אני מבסוט.

הצדק נעשה כמעט בכל המפעלים השנה.

(למעט הגביע של הפועל ת"א וריאל מדריד הבונקריסטיות)

אוהדי ספורט אמיתיים צריכים לדעת לפרגן גם אם הקבוצה שלהם מפסידה ליריבה טובה יותר, כפי שאני אמרתי

למשל: בגמר היורוליג הגיע לפנתינאייקוס לנצח אותנו, הם היו יותר טובים .

אם הגביע היה מושג בבונקר תוך הפגנת כדורגל שלילי והיה מהווה למעשה שוד לאור הזרקורים (כמו הטקטיקות של מוריניו) , אז היה אפשר לומר משפטים כמו ח%א של קבוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הביקורת היחידה שלי על ברצלונה היא שהם עושים לי (ולרבים אחרים) בדיוק את מה ששומכר עשה ל F1.

נכון, מדובר בתופעה מדהימה ובקבוצה ע-נ-ק-י-ת אבל שוב מגיעים, שוב מלהטטים, שוב ליריב אין שום סיכוי, בסופו של דבר, השליטה המוחלטת שלהם הופכת את המשחקים שלהם בד"כ לחד צדיים וצפויים.

בגלל שומכר הפסקתי לראות F1 (כמה כבר אפשר לראות אותו שולט ביד רמה ועולה על הפודיום?) בגלל ההרכב הנוכחי של ברצלונה, כבר לא מרתק אותי לראות משחקים שלהם.

תודו שאם כל המשחק היה נראה כמו ה 10 דקות הראשונות שלו (שבה מנצסטר נלחמו כמו אריות) המשחק היה הרבה יותר מעניין לצפייה אבל לאחר 10 דקות המכבש הקטלוני פשוט דרס את האנגלים ומעבר לגול (מצויין) קשה לי לזכור אם היו יותר מ 3-4 בעיטות לכיוון השער הספרדי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הביקורת היחידה שלי על ברצלונה היא שהם עושים לי (ולרבים אחרים) בדיוק את מה ששומכר עשה ל F1.

נכון, מדובר בתופעה מדהימה ובקבוצה ע-נ-ק-י-ת אבל שוב מגיעים, שוב מלהטטים, שוב ליריב אין שום סיכוי, בסופו של דבר, השליטה המוחלטת שלהם הופכת את המשחקים שלהם בד"כ לחד צדיים וצפויים.

בגלל שומכר הפסקתי לראות F1 (כמה כבר אפשר לראות אותו שולט ביד רמה ועולה על הפודיום?) בגלל ההרכב הנוכחי של ברצלונה, כבר לא מרתק אותי לראות משחקים שלהם.

תודו שאם כל המשחק היה נראה כמו ה 10 דקות הראשונות שלו (שבה מנצסטר נלחמו כמו אריות) המשחק היה הרבה יותר מעניין לצפייה אבל לאחר 10 דקות המכבש הקטלוני פשוט דרס את האנגלים ומעבר לגול (מצויין) קשה לי לזכור אם היו יותר מ 3-4 בעיטות לכיוון השער הספרדי.

כן, אבל בניגוד לF1 שהכול נראה שם בערך אותו הדבר וכשאין מאבק זה משעמם, מברצלונה רואים דברים בתוך המשחק עצמו שלא ראיתי אף פעם וראיתי המון כדורגל בחיים שלי.

נכון, זה נראה לא כוחות אבל עדיין זה חוויה לראות את הכדורגל המושלם הזה.

מעבר לזה, לראות משחק כדורגל שמתעסקים אך ורק בכדורגל עצמו ולא בכל מה שמסביב זה מרומם, שאפו גדול ליונייטד על הכבוד ההדדי ועל הפירגון. היה כיף להיות אוהד כדורגל אתמול.

בדר"כ בכדורגל המעמד לא מספק את הסחורה, אתמול זה לא היה המקרה.

התצוגה שמסי נתן אתמול היתה אלוהית, לא מהעולם הזה. הוא התעלל שם בבלמים ובקשרים האחוריים של מנצ'סטר שכל אחד מהם קיבל ממנו בין הרגליים.

כל ההשוואות למראדונה לא במקומן, זה תקופה שונה, זה תחרות שונה.

אבל מה שמסי עושה בשנים האחרונות אף אחד לא עשה.

3 שנים הוא מלך השערים בליגת האלופות, 3 שנים הוא כובש יותר מ-50 גולים בעונה ומבשל עוד 30.

פשוט תענוג.

• תוכן חדש...