Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מגאן 2 1.6]מנוע מצלצל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא מה ההשפעה על המנוע במעבר מ-95 ל-98?

זו סוגיה די שנויה במחלוקת. חיפוש בפורום יעלה מספר דיונים בנושא אשר יסבירו לך את הנקודות המהותיות בעד ונגד. מעבר לכך אוכל לומר רק שזה תלוי מאוד בסוג הרכב, סוג המנוע ובמידה רבה מצב המנוע. הדעה הרווחת היא שרכב שהמלצת היצרן בו היא 95 ושמתודלק ב-95 איכותי הוא אופטימלי.

אבל...

בסוד אגלה לך שאני מתדלק 98 על מנוע בן 9 שנים שלא צלצל על 95, לאחר בדיקות רבות שהעלו שהמנוע פשוט נוסע טוב יותר על 98. אף אחד עוד לא הצליח לתת הסבר רציונלי מספק לתופעה הזו, מלבד אולי ההסבר הקלאסי שהצטברות ג'יפה במנוע גרמה לכך שיחס הדחיסה השתנה (אם כי הסימפטום המקובל במצב זה הוא צילצולים על 95).

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אחי, אתה יכול לקחת גם את ההמלצה שלי וללכת לתדלק בטן...

אני מתדלק רכבים בתחנה הזו עוד מיום היווסדה, ואני מרוצה מהשירות ומאיכות הדלק גם, ומה טוב להבדיל מתחנות סונול וכל השאר?

הם לא לוקחים שירות, ואתה גם מקבל בנזין מוזל ב-16 אג', זה יוצא משמעותי במילוי של טנק שלם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מתדלק רכבים בתחנה הזו עוד מיום היווסדה, ואני מרוצה מהשירות ומאיכות הדלק גם, ומה טוב להבדיל מתחנות סונול וכל השאר?

הם לא לוקחים שירות, ואתה גם מקבל בנזין מוזל ב-16 אג', זה יוצא משמעותי במילוי של טנק שלם...

ואללה, מזל שהמלצת לו :lol:

(תסתכל כמה הודעות מעלייך).

פורסם

תודה אחי על ההמלצה,

אני אעבור לתדלק שם מהפעם הבאה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

פג'ו 205 אחי, אתה יכול לקרוא שוב ולראות שאמרתי "אתה יכול לקחת גם את ההמלצה שלי לתדלוק בטן" מכך משתמע שאני ממליץ לו בנוסף אליך, ע"מ לחזק את דבריך, וגם הוספתי את מה שלא אמרת לגבי ההנחה של הדלק...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חברה אם אנחנו כבר בעיניני דלק אז אני יתעלק על התרד בשאלה:

אבקש את עצת המומחים בקשר למסע הפירסום החדש של תחנות ''דלק'' ''וגל''

הם טוענים שהדלק ''דרגון'' שלהם הוא עם תוסף והוא יותר טוב למנוע וכ''ו וכ''ו

מה דעתכם?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
חברה אם אנחנו כבר בעיניני דלק אז אני יתעלק על התרד בשאלה:

אבקש את עצת המומחים בקשר למסע הפירסום החדש של תחנות ''דלק'' ''וגל''

הם טוענים שהדלק ''דרגון'' שלהם הוא עם תוסף והוא יותר טוב למנוע וכ''ו וכ''ו

מה דעתכם?

דעתנו שהיו שירשורים בנושא וכדאי שתריץ חיפוש.

גיא.

פורסם
פג'ו 205 אחי, אתה יכול לקרוא שוב ולראות שאמרתי "אתה יכול לקחת גם את ההמלצה שלי לתדלוק בטן" מכך משתמע שאני ממליץ לו בנוסף אליך, ע"מ לחזק את דבריך, וגם הוספתי את מה שלא אמרת לגבי ההנחה של הדלק...

תראה איך שפסיק אחד משנה עולמות :lol:

אתה יכול לקחת גם, את ההמלצה שלי לתדלוק בטן - מכאן נובע שאתה הוא זה שהציע תדלוק בטן.

אתה יכול לקחת גם את ההמלצה שלי, לתדלוק בטן- מכאן נובע שאתה מצטרף למישהו אחר...

:lol::lol::lol:

• תוכן חדש...