Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן זאת הכלה.

רכב באמת מדהים אני מצאתי תמונת שלו גם באינטרנט.

אבל אני חושב שקצת רחוק לנו להגיע עם כל הצוות

פורסם
היה על כך דיון לפני מספר שבועות, בדיוק באותו הנושא, על צילום רכבי אספנות ללא תשלום.

במקרה הזה הם חיילים, במקרה נוסף הצלמים סטודנטים, היכן עובר הקו הדק בין גבית תשלום להתנדבות?

ל'

מידי פעם, בתכיפות רבה יחסית, אנו מוצפים בבקשות התנדבות מסוג זה.

קל להבין לליבם של המצטלמים למיניהם, אשר מעוניינים לקדם את הנושא שלהם

בצורה הטובה ביותר, מאמינים במוצר שעומדים להפיק, ורק זקוקים לרכב...

אולם, כפי שכתב פותח השרשור: צלם, מסילות, מצלמת רחף ושלל דברים נוספים עולים להם כסף.

כלומר, לא ניתנים בחינם. ויש צורך לפונים להבין כי גם רכב אספנות עולה כסף.

כמה כסף? זה בדיוק המענה לשאלתך. גובה המחיר הוא המיקום של הקו הדק.

מה שמתאים לאחד לא מתאים לשני. לא כל רכב משופץ באותה רמת השקעה,

לא לכל אדם אכפת בדיוק באותה רגישות של אדם אחר אם חלילה יישרט הרכב, ועוד.

לפני כמה שנים, התנדבתי להשתתף בקליפ שחבר שלי הכין.

היה כיף, אולי עקב זה שאנחנו חברים.

אך ללא ספק, מדובר ביום עבודה שלם ששווה כסף.

לחילופין, הסכמתי פעם (לפני שהרכב שלי שופץ), להשתתף בנוה צדק בצילומים לסרט,

גם הוא הוגדר "כיצירת אומנות של סטודנטים".

סגרתי איתם על מחיר מצחיק של 250 ש"ח, א

שר למעשה היו לגביי מן השתתפות בהוצאות מינימום,

לצילומים שהצריכו אותי לנסוע 60 ק"מ, ולבזבז שבת שלימה.

בסופו של דבר הנבלות אף לא שילמו את הסכום שהתחייבו.

אחרי מספר טלפונים אליהם, ודחיות והתעלמויות וסינונים כאלו ואחרים,

הבנתי שהשיחות כבר עולות יותר...

לסיכום:

עם כל ההבנה למצבם הדחוק של אותם יוצרים צעירים ומוכשרים למיניהם,

עם כל הרצון לעזור לדור הצעיר ולתעשיית הבידור והאומנות המתפתחת,

על כל אחד לעשות את החשבון שלו.

החשבון של הפיצוי הכספי מול החשבון של ההוצאות, הזמן, והאפשרות הריאלית לנזק לרכב.

קו לא ברור, קו שתלוי ומשתנה מאדם לאדם.

בברכה

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
מידי פעם, בתכיפות רבה יחסית, אנו מוצפים בבקשות התנדבות מסוג זה.

קל להבין לליבם של המצטלמים למיניהם, אשר מעוניינים לקדם את הנושא שלהם

בצורה הטובה ביותר, מאמינים במוצר שעומדים להפיק, ורק זקוקים לרכב...

אולם, כפי שכתב פותח השרשור: צלם, מסילות, מצלמת רחף ושלל דברים נוספים עולים להם כסף.

כלומר, לא ניתנים בחינם. ויש צורך לפונים להבין כי גם רכב אספנות עולה כסף.

כמה כסף? זה בדיוק המענה לשאלתך. גובה המחיר הוא המיקום של הקו הדק.

מה שמתאים לאחד לא מתאים לשני. לא כל רכב משופץ באותה רמת השקעה,

לא לכל אדם אכפת בדיוק באותה רגישות של אדם אחר אם חלילה יישרט הרכב, ועוד.

לחילופין, הסכמתי פעם (לפני שהרכב שלי שופץ), להשתתף בנוה צדק בצילומים לסרט,

גם הוא הוגדר "כיצירת אומנות של סטודנטים".

סגרתי איתם על מחיר מצחיק של 250 ש"ח, א

שר למעשה היו לגביי מן השתתפות בהוצאות מינימום,

לצילומים שהצריכו אותי לנסוע 60 ק"מ, ולבזבז שבת שלימה.

בסופו של דבר הנבלות אף לא שילמו את הסכום שהתחייבו.

אחרי מספר טלפונים אליהם, ודחיות והתעלמויות וסינונים כאלו ואחרים,

הבנתי שהשיחות כבר עולות יותר...

לסיכום:

עם כל ההבנה למצבם הדחוק של אותם יוצרים צעירים ומוכשרים למיניהם,

עם כל הרצון לעזור לדור הצעיר ולתעשיית הבידור והאומנות המתפתחת,

על כל אחד לעשות את החשבון שלו.

החשבון של הפיצוי הכספי מול החשבון של ההוצאות, הזמן, והאפשרות הריאלית לנזק לרכב.

קו לא ברור, קו שתלוי ומשתנה מאדם לאדם.

בברכה

אבי נוף

אתה צודק בהחלט כמו שאמרתי זה משתנה מאדם לאדם וכל אחד עושה מה שבראש שלו

עם זה לשלם או לנצל.

ולגבי האוטו והשיפוץ שלו אני בדיוק יודע על מה אתה מדבר נגיד אצלי המערכת באוטו שווה קצת יותר מ10אלף אז ההשקעה בה היא גדולה אני גם פדנט גדול לגבי האוטו שלי שותף רק ידני ומשדרג בו דברים מפעם לפעם.

כמובן שזה לא אוטו אספנות ולא צריך לעשות פחחות צבע וסתימות של חורי חלודה למינהם אבל בכל דבר יש את ההשקעה שלו.

אני ראיתי הרבה מכוניות מושקעות אבל הרוב הם היו אספנות.

פורסם

אבי נוף

זה אותו קו מחשבה שאני חשבתי עליו.

ברגע שיש חבר שהוא קרוב אליך, אני רואה בהתנדבות משהו חיובי, כמו שחן פרחי רב הפורום כתב בעבר:

"חן פרחי: לפני כמה שנים עשינו ישיבת צוות, ובה הגענו למסקנה שמהחיים האלו לא נצא לא בחיים ולא עשירים גדולים, ולכן אני מעדיף חיוך של חבר טוב שיצא מרוצה, מעוד 50 או 100 ש"ח, שבאמת לא ממש ישנו לנו את החיים..."

הרי חבר קרוב יסייע לך בעתיד ונעשים דברים הדדיים האחד לשני במשך שנים ללא תמורה, ברגע שזה אדם זר, סביר להניח שהקשר לא ישאר מעבר לאותו היום בו הוא הזדקק לסיוע שלך, ולכן דעתי היא שיש צורך לתגמל את מי שמגיע לסייע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים

אבל כבר דיברנו על זה אני מתכוון על כסף שאין לי בעיה להביא רק לא סכומים אסטרונומיים של 1000שקל לשעת צילום

וחוץ מזה את סותרת כאן את עצמך. גם ככה ה100-600 שקל האלה לא יעשו אותך עשירה נכון?

ובגלל זה אמרתי שיש תמורה כלשהי עם זה כסף של דלק או שכירות של האוטו לכמה שעות ועם זה בוק מקצועי לאוטו

היום סט צילומים לבוק עולה הרבה כסף עם את יודעת ומבינה גדולה בכספים אז הנה אני חייל מסכן עם מצלמה מוכן

לבוא ולצלם בחינם בתמורה לבוק של האוטו אני רוצה שעתיים של צילום וידאו ועוד אני אומר שאני מוכן לשלם על זה

אז מה יוצא כאן? שאני בעצם הפרייר?

אני יודע טוב מאוד שעל כל דבר צריך לשלם היום ואני יודע טוב מאוד שהיום קשה לאנשים עם עשיית טובות לאנשים אחרים

ואני יודע טוב מאוד שיכול להיגרם נזק אבל כאן לא מדובר לנסוע עם קאדילק לשטח ולעלות סלעים ושם לצלם!

כאן מדובר בצילום רקע (האוטו עומד ברקע ואני מדגיש האוטו עומד) ואולי איזה צילום בפנים של 10ד, שגם מה נראה לך

שאני יתחיל להשחיט את האוטו? אני לא ילד ואני לא בן 18 שיתלהב כאילו אין מחר כמובן שיש איזה סוג של התלהבות

אבל מבן אדם כמוך נקרא לזה פדנט אני לא היתי רוצה לקבל טובה וגם עם הטובה היא בעד תשלום.

עם האוטו זה החיים שלך אז כניראה את בבעיה וההצעה שלי למה לצאת מהבית עם יכול להיות פנצ'ר בצמיג במהירות של 80 ואז תתהפכי ולא יהיה אוטו עזבי עדיף לשים אותו בחניה מקורה ולהיסתכל בחלון שלאף אחד חס וחלילה לא יגע בו.

גם מציע לשים לך כ 5 ביפרים על כל גלגל + הרזרבי.

תודה רבה ושיהיה יום מוצלח בעשיית כסף על אנשים.

פורסם

על מנת לסיים את השרשור עם חיוך על פניך, אם אתה מגיע בסופ"ש (ללא גשם) ובתיאום מראש לאיזור כפר סבא - אני מעמיד לרשותך רכב לינקולן קופה (לא פתוח) ללא כל תמורה עבורי ואתה נרשם כחבר מועדון החמש לשנתיים (ואח"כ כבר נשכנע אותך שישן טוב מחדש).

אם הרעיון נראה לך, צור קשר בפרטי.

אח"כ תצרף לינק של הקליפ לשרשור לסיום מוצלח של העניין.

יוסי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

ג'ו

שלום לך תודה רבה על ההצעה המפתה אבל שוב המרחק מאוד גדול עליי אני מאוד מעריך את זה שאתה נותן תרכב ללא כל תמורה.

ודרך אגב אני יודע שישן זה טוב כרגע אני רוצה להיתקדם מהונדה סיויק 2002 לשנת 94 קופה.

בשבילי שנת 94 זה ישן מאוד אני בן 23 היום אז ההונדה קופה 94 זה חלום בשבילי עוד מילדות.

תודה בכל מקרה אני והצוות שלי נשקול בכל מקרה את ההצעה שלך להגיע לכפר סבא.

פשוט אני מדבר על שתי רכבים עם ציוד ואנשים

פורסם
תודה רבה ושיהיה יום מוצלח בעשיית כסף על אנשים.

אתה לא צריך להתעצבן, זה פורום וכאן מביעים דעה ומנהלים דיון.

אני לא חושבת שיש מישהו מהאספנים שמחזיק את רכבו לצורך "עשיית כסף על אנשים", מההכרות שלי עם האספנים יש תמיד הוצאות ואין מאידך הכנסות, כך שעשירים מהתחביב הזההם לא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה לא צריך להתעצבן, זה פורום וכאן מביעים דעה ומנהלים דיון.

אני לא חושבת שיש מישהו מהאספנים שמחזיק את רכבו לצורך "עשיית כסף על אנשים", מההכרות שלי עם האספנים יש תמיד הוצאות ואין מאידך הכנסות, כך שעשירים מהתחביב הזההם לא.

ל'

אני לא מתעצבן אני מביעה דעה על הדעה שלך זה כמו שאני יגיד לך היום יש לי יומולדת וכחובב סאונד לרכב רכשתי סט רמקולים

במחיר של 5500 שקל (אגב זה נכון רק קניתי אותם מיד שניה בחצי מחיר) אבל מה פתאום שאני יבוא עם הרכב שלי למפגש ויראה איך הם מנגנים שחס וחלילה לא יקראו מהעומס של המגבר.

בדיוק אוטו דבר תאמיני לי שיש לי ערך לדברים ואפילו עם הם שווים 100שקל וגם עם הם שווים 100אלף.

פורסם
אני לא מתעצבן אני מביעה דעה על הדעה שלך זה כמו שאני יגיד לך היום יש לי יומולדת וכחובב סאונד לרכב רכשתי סט רמקולים

במחיר של 5500 שקל (אגב זה נכון רק קניתי אותם מיד שניה בחצי מחיר) אבל מה פתאום שאני יבוא עם הרכב שלי למפגש ויראה איך הם מנגנים שחס וחלילה לא יקראו מהעומס של המגבר.

בדיוק אוטו דבר תאמיני לי שיש לי ערך לדברים ואפילו עם הם שווים 100שקל וגם עם הם שווים 100אלף.

מזל טוב ליום ההולדת!

:smilecolr:bday::smilecolr

כל אחד וההעדפות שלו.

אם היו לך 5,500 ש"ח והחלטת לרכוש רמקולים ואתה מבסוט סימן שזה היה לך יותר חשוב מהסירטון. כך שענין ה"חייל העני", "החברה הצעירים", הוא רק תירוץ ובעצם אמרת לעצמך שיותר חשוב הרמקולים מאשר הסירטון.

הדוגמא שנתת לא לענין. אני מציג את הרכב כדי שאחרים יראו ויהנו. אני לא עושה חרקות ומסתכן בתאונה. אם תפעיל את הרמקול בצורה סבירה לא יקרה לו דבר.

אגב תשדל שלא להפעיל אותו לידנו אנחנו לא מתים על הרעש. מה לעשות כל אחד וההעדפות שלו...:wink:

שלמה דן גדרון

פורסם

הנה בסמלון מעלי הקאדילאק מחיפה שכנראה לא תשתתף בצילומי קליפ על קאדילאק...

אני חייב לציין שעקבתי אחרי השרשור. עניין הרמקולים, אפילו משומשים באלפיים שקל, גמר לדעתי סופית את הסיכויים של פותח השרשור.

ראינו את סדר העדיפויות שלך. אני מבין שיש להפריד בין עשיה קבוצתית לעשיה פרטית, אבל עדיין. זה לא היה לעניין.

ראיתי באמת מלא שרשורים בסגנון "אחי, תביא סיבוב על המוסטנג באמש'ך", בקשר של חתונות, צילומים וכדומה. כנראה שכדאי להתמודד אם זה במרוכז.

באותה הזדמנות אני רוצה להמליץ למנהלי הפורום לפתוח שרשור דביק שמסביר את העניין בעדינות ונחישות נדרשת.

נניח אני בעלים הגאה של קאדילק אסקלייד EDDY BOWER EDITION שחורה עם חבילת כרום על גלגלי 22". חלומו של כל סרסור וראפר.

הרי אף אחד לא יעלה אפילו בדעתו לבוא אלי בהצעה "בוא לחיפה, אני אשלם לך על הדלק". לדעתי על אחת כמה וכמה העניין נכון לגבי OLDTIMER נדיר.

נקודה בעייתית שעולה בראשי היא עניין של תמורה כספית מבחינת החוק לגבי רכב אספנות. הרי אסור שישמש לצרכי עבודה. האם תמורה כספית על הטרחה יכולה להיחשב כאקט של עבודה לצורך פרנסה? יש מלא שאלות שעולות בראשי...

פורסם

למען ההגינות, ושלא יגידו שאין פה אנשים נחמדים.

אם אתה מעוניין להגיע לאזור השרון, וזה לא יקח יותר מידי, אני מוכן לנסות לעזור. אומנם היה פה מישהו אחר שגם התנדב.

אך לטענתך הוא רחוק מידי.

לא חסרים אנשים נחמדים ששמחים לעזור (לאנשים נחמדים אחרים).

עכשיו ניראה כמה חשוב לך, וכמה אתה מוכן להשקיע, או שאתה מתחיל להשמע כמו המערכון מהטלויזיה, אני רוצה מכונית לצילומים אבל בתנאים שלי, רוצה מכונית אבל בצבע מסויים משנה מסויימת, רוצה מכונית בשעה ומיקום מסויים (חסר רק להוסיף, אז חותמת).

כיוון שהגדרת שהפרוטה מצוייה בכיסך, תן קצת השקעה ותופתע שלא חסר אנשים שיהיו מוכנים לעזור לך (אבל לא בהכרח בתנאים שלך). לא יזיק אולי להוסיף קישור או להעלות סרטון מוזיקה לראות את אופי הקליפים שלך.

שיהיה בהצלחה בהמשך דרכך.

נ.ב.

אני מחפש הונדה מושקעת ושמורה, בעלת מערכת סאונד טובה לטיול בשבת. אולי מישהו מכיר מישהו שינדב לי מכונית כזו, בתמורה אני אעלה צילומים מהטיול באתר :twisted:

• תוכן חדש...