Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד KA 1998 - כמה כאלה יש בארץ? + צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי את הרדיאטור ומסנן המזגן אני אקח מפיאסטה, את מכסה המנוע אי אפשר לתקן (לפחות ככה אמר לי הפחח)

נשארנו עם הגריל (ששכחתי לזכור -אבל לא משנה אני מקסימום אשים לה איזה רשת) והפגוש והגשר ופח החזית!

תודה רבה (וכן יש לי עברית לא הכי טובה)

(גם אני אייל חחח)

אייל

פורסם

גרמניה זה המקום הכי מתאים להשיג חלקים שיתאימו לארץ.

יש בפורום האספנות אנשים שיכולים לתקן כל חלק פח שיש באוטו,לא משנה באיזה מצב הוא.

אייל

פורסם

בקשר לפגוש + נורות פשוט תתקין AFTERMARKET תעשה אותה עוד יותר יפה וקרבית , תהנה מהמנוע החסכוני ומהגג הפתוח וגם מלוק קצת יותר נשכני , אני דווקא הייתי מכניס אותה לסדנה שתעשה לה פגושים מיוחדים על כל האוטו לא משהו מצועצע עם טילים של בטמן אבל בהחלט משהו יותר מעניין. לפי דעתי זו האופציה הכי חסכונית הכי משתלמת והכי יפה

פורסם

הפורד קא מאוד נדיר בארץ, אני ראיתי אחת לפני שבוע בבאר שבע בצבע אדום... האפשרות היחידה שלו לעשות זה לייבא כי אין ברירה אחרת. או שאפשר לבדוק אם יש דגמים שונים של פורד בארץ שנימצאים בארץ לבדוק עם יש להם חלקים זהים, חוץ מהמכסה מנוע ועוד שאר הדברים חיצונית.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...