Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום :-)

הגעתי להחלטה הסופית לקנות רכב חדש - פולקסווגן פולו.

למען האמת, התרשמתי והרגשתי שצ'מפיון קצת עם האף למעלה בכל הנוגע לפולקסווגן.

הצלחתי בסוף לקבל הצעה סבירה מסוכנות שלהם (ביחס להצעות מעולות מיבואנים אחרים.) עבור גרסת 1.4.

עבור גרסת ה-TSI לא היו מוכנים לרדת כלל, רק בצ'ופרים. (חיישני רוורס וכו'.)

שאלות:

1. האם הסוכנויות של צ'מפיון מתחרות בין עצמן? לדוגמה, במקרה שאלך לפליקס בת"א עם הצעה של סוכנות מראשון, הם יתחרו בה?

או שאין כאן עניין של עמלות ולא יהיה אכפת להם?

2. האם מישהו מחברי הפורום או מישהו אחר כתב שקיבל הצעה טובה על ה-1.2 TSI? כלומר, חוץ מחינמים כמו רוורס וטיפול ראשון חינם, אלא ממש הורדה במחיר הרכב?

3. שאלה בנושא אחר:

כשבדקתי מחירי ביטוח מקיף (אני נהג חדש אך לא צעיר, מעל 24.), קיבלתי, לדוגמה, הצעה ב-9 מיליון - 7,111 ש"ח. (לא כולל חובה.)

כשבדקתי מקיף על שם אמי, שלה רישיון הרבה שנים והיא מעל גיל 40 ללא עבר ביטוחי עם תאונות, ובחרתי "כל נהג", שהכי צעיר הוא 24 ללא ותק רישיון - קיבלתי הצעה 3,965 ש"ח.

כמובן, זה נשמע טוב מאוד לעשות את זה בדרך השניה, שכן החיסכון הוא ענק.

אך במקרה שבאמת אעשה תאונה, האם העבר הביטוחי שלי "יהרס" או של אמי? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

ובכלל, האם ישנם חסרונות לבטח את הרכב החדש שלי על שם אמי? כי היתרונות מאוד ברורים לעין.

תודה :-D

פורסם

1. כן, אבל דווקא את הבעלים של פליקס לא כ"כ מעניין למכור רכבים, בטח לא בהנחה גדולה.

3. נסה לקבל הצעה מביטוח אלייד של צ'מפיון. בכל מקרה, אם הביטוח יהיה על שם אמך אז אכן, הרקורד הביטוחי שלה הוא זה שייהרס. לטעמי האישי, עדיין שווה את החסכון, אבל רק אחרי שתבדוק באלייד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. אתה רציני? :shock: מה הקטע שלהם שהם לא מעוניינים למכור?

ולא דווקא בהנחה גדולה, אפילו הנחה של 1,000 ש"ח ממחיר הרכב.

בנוגע לביטוח, אני אשאל באמת, שכן אני בכל מקרה לא מתכוון לשלם את האיתוראן שהם מתקינים, אלא אם ישלמו את התשלום החודשי בעצמם.

ושוב אני שואל, אודה למי שקיבל הצעה נדיבה מצ'מפיון/סוכנות שלהם לגבי ה-TSI אם יוכל לכתוב על זה.

פורסם

לא הצלחתי להבין אותך, אתה מעל גיל 24? זה אומר שאתה לא נהג חדש ולא נהג צעיר.

אני גם בן 24+ וקיבלתי הצעה בביטוח ישיר ב 3700 בערך מקיף, שבעצם לקחתי רק את העבר הביטוחי של ההורים שלי אבל הביטוח על שמי

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אוקיי עכשיו זה יותר ברור..

אני חושב שעדיף לך לעשות את הביטוח על שם אמא שלך לפחות בשנתיים הקרובות, לאחר מכן המחירים יורדים פלאים כמו שראית.

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...