Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי נזילה נוראית של דלק, רואים את זה בבירור כשאני ממלא דלק ואני מגיע לראש הטנק נשפך כרבע ליטר,ואח"כ בנסיעה עד שאני יורד לחצי מיכל ואז גם הריח של הדלק נרגע יחסית, אני מתלבט אם הנזילה מהטנק עצמו { סדק כלשהו בראש הטנק} או שהנזילה מהצינור עודפים {קיבלתי את הרעיון המבריק מעיון בפורומים}.. [תודה רבה]

חשבתי להעלות את הרכב על כמה אבנים ולפרק את מיכל הדלק לראות אם יש בו נזילה.. ואם לא לבדוק שם את הצינור עודפים, למרות שאני לא יודע איך הוא נראה..

עוד נקודה חשובה כשאני ממלא דלק הרבה פעמים המשאבה קופצת אז אני מנסה למלאות לאט וככה היא לא קופצת, וזה גורם לי לחשוב שהנזילה באמת מהצינור,

אז מי שיודע אולי איפה הצינור? איך מגיעים אליו?אם צריך לפרק את הטנק בשביל זה? איך מפרקים את הטנק?

תודה רבה

פורסם

1. בקש מהמנהלים שיעבירו את ההודעה לפורום טכני. ההודעה מתאימה לשם ותקבל יותר עזרה.

2. לעולם, אבל לעולם אל תכנס מתחת לרכב אלא אם הוא עומד על בוקים תקניים. לא אבנים, לא מגבה(ג'ק) ולא ציפורים.

3. צינור עודפים מגיע מפיית מילוי הדלק למיכל. רואים אותו, הוא מלווה את צינור הדלק העבה לכל אורכו ועשוי מגומי או צינור שזור. שם כנראה הבעיה שלך. לא מפרקים את מיכל הדלק לצורך כך.

4. אם המשאבה קופצת, כנראה שהנשם סתום, מעבר לזה שהצינור קרוע.

5. כשנוזל לך דלק תתכופף ותסתכל מהיכן.

תחזור לעדכן, והכי חשוב אל תכנס מתחת לרכב לא מאובטח. תקנה זוג בוקים. החיים שלך שווים יותר מ200 ש'.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...