Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר תלוי בך.

בעיקרון יש דברים שהם בקטנה - כמו ששכחו להתקין תוספות מקומיות - שזה תמיד אפשר להוסיף אחר כך.

פלסטיק פגום וכו' - תבקש שיסדרו את זה - דברים קטנים אפשר לסדר במקום.

חבר שלי פעם קיבל רכב והוא ראה שהמושב (עור בצבע בז') מלוכלך וזה לא יורד - הוא סירב לקחת את הרכב, אז הם במקום פירקו כסא מרכב אחר והחליפו - הוא יצא מרוצה - לא יודע אם זה שלקחו ממנו את הכסא ייצא גם כן מרוצה.

בעיקרון - כל עוד לא לקחת את הרכב הכוח בידיך.

ברגע שחתמת ונסעת - אתה "נתון לחסדיהם".

99% מהמסירות עוברות חלק ובלי בעיה.

רק תקפיד לעבור על הכל.

פורסם

אולי אני מגזים אבל אני לקחתי את הרכב לבדיקת מרכב במכון קומפיוטסט. הרכב הקודם שקנינו הגיע עם תיקוני צבע בכנף ובדלת- דבר שהתברר במעמד המכירה

פורסם

אני קיבלתי את האוטו שלי עם 15 ק"מ על השעון.

מכוניות אחרות שקיבלנו היו עם 14 ק"מ למיטב זכרוני.

ברכות על הזמנת האוטו.

בינתיים הימים הכיפיים זה לחכות לקבל את האוטו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אולי אני מגזים אבל אני לקחתי את הרכב לבדיקת מרכב במכון קומפיוטסט. הרכב הקודם שקנינו הגיע עם תיקוני צבע בכנף ובדלת- דבר שהתברר במעמד המכירה

על חשבונך רק בשביל הראש השקט?

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

כדאי לחפש בפורום, הנושא דובר לא מעט.

אני זוכר למשל שכדאי לשאול האם הרכב עבר מכות או תיקונים כלשהם. בעקרון חייבים למסור לך את המידע רק אם אתה שואל במפורש.

פורסם
לידיעתך - הבעלים של יבואניות הרכב לוקחים לנסיעת מבחן באופן אישי כל רכב חדש שמגיע לארץ.

וממקורות שיש לי בסיאט אני יודע שהבעלים של היבואן של סיאט לוקח כל רכב חדש (במיוחד SC) לנסיעת מבחן עם כל המשפחה סופ"ש לאילת.

אז קח את זה בחשבון.

אהבתי :roflmao:

אני מקווה שזו הייתה תגובה צינית.

פורסם

מצטרף להצעה לעשות חיפוש. לפני זמן קצר היה שירשור על הדרישה לקבל כרטיס טיפולים אם היתה פגיעה קלה ברכב לפני שנמסר. יש גם את זה

בדוק טוב טוב מסביב, טריקת דלתות, מערכות חשמל - תקפיד יותר מרכב משומש שאתה בוחן כמועמד, אפילו אם יקח הרבה זמן. בחיפוש בפורום תמצא לא מעט סיפורים בנשוא.

אל תכנס לדיכי! בסוף יגיע אוטו חדש ונוצץ, ותסע עם חיוך! ובזהירות!

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...