Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

אתמול הייתי בסוכנות בראשון והרכב ממש נראה לי.

לא עשיתי נסיעת מבחן אבל אני מדבר על הרכב שבמבצע 90 אלף.

איך השוק של הרכב מבחינת למכור אותו מתישהו? רכב אמין? התבאסתי שהמזגן לא דיגיטלי נותן קונספט ישן לרכב. :(

איך ביצועים? אני לא נהג שעושה מירוצים אבל חשוב לי רכב שיידע לעשות את העבודה :)

אשמח אם תתנו לי את החוות דעת שלכם כי אני לא כזה מבין ברכבים.

עד היום נסעתי תמיד על פולו מהדגם הראשון עד האחרון.

פורסם

דובר ברכב רבות בפורום. ערוך חיפוש.

רכב כזה ברשותי 6 חודשים - מרוצה בהחלט.

לשאלותיך :

- סחירות עתידית ושמירת ערך : בטווח הזמן הקרוב השוק מוצף במוכרים והביקוש קטן עקב המבצעים בשנה האחרונה.

לגבי עתיד רחוק יותר - פנה לפורום עתידנות/חוזי עתידות/אסטרולוגים וכו'. באופן כללי ניתן להעריך בזהירות שרכב

כזה עם אפיל לצעירים יהיה די מבוקש.

- רכב אמין : מכלולים וטכנולוגיה של פולקסווגן גרמנית (דומה לפולו ולפאביה ) כך שהאמינות בהחלט טובה. היות

ומדובר במכלולים ישנים ומוכחים גם האמינות העתידית כנראה גבוהה. בכל אופן איכות ההרכבה, הגימור והחומרים

טובה מאוד.

- מזגן: נכון שנראה פשוט, אבל מצד שני יעיל מאוד ונוח לתפעול .

- ביצועים : מהירה וחזקה יותר מרוב המשפחתיות האוטומטיות. חסכונית בדלק מהן. עדיין לא מדובר במכונית ספורט.

אחיזת כביש ויציבות מצויינים. גם הבטיחות ברמה גבוהה.

- אבזור ועיצוב : ברמה גבוהה , תמורה חסרת תחרות בטווח המחיר הזה.

- חסרונות : נוחות נסיעה לא גבוהה עקב כיול מתלים נוקשה וצמיגי ספורט בחתך נמוך. מרגישים היטב כבישים משובשים .

למי שמפריע - 2 דלתות ומקום מאחור מצומצם.

בסה"כ מציאה מטורפת למי שמתאים. ממליץ בכל אופן להתעקש על נסיעת מבחן להתרשמות.

פורסם

היי אני היית באותו מצב

המחיר שווה

אבל לאחר מחקר דיי רציני עשיתי בדיקות לגביי המבצע הזה והחלטתי לוותר וללכת לכיוון הליאון ב 108k הרבה יותר איכותית ומאובזרת

א.אני מקווה שאתה יודע שסיאט יצאו למבצע הזה בגלל שהם מפסיקים ליצר את מנועי ה 1600 שלהם ועוברים ל tsi.

ב.המבצע הזה הוא מאופיין רק ל90 רכבים שזה ממש לא נכון(כמו בפעם הקודמת) הם רוצים לגמור את המלאי של ה1600 שלהם ואז הם יוציאו את האיביזה 1200 tsi.

ג.דגש שכדאי לתשים לב אליו בדגם ללא המבצע יש 6 כריות אוויר ובדגם של המבצע יש רק 4 מה שגורם לך בעיה במכירה של הרכב בעתיד במידה ואתה מתכוון לשחק על הקטע של ה"הנחה" בכאילו כי ברגע המכירה יגידו לך שזה הדגם של 4 כריות האוויר שנקנה ב90 ולא ב 114 אז הנחה או תמורה להנחה אתה בטוח לא תקבל(למרות שאני מסכים איתם כי זה ממש לא פייר שרוכש קודם שקנה ב114 יהיה שווה למכיר של 90 )

ד.כמו שראית האיביזה מגיע ללא בקרת אקלים.

כאן יש משהו ממש לא פייר שסיאט מנסים להסתיר וזה שלדגם האיביזה sc יש 3 סוגים refernce style sport

מה שקורה זה שבדגמי הספורט והסטייל העולמיים הרכב מגיע עם בקרת אקלים דיגיטלת ונראה הרבה יותר יוקרתי

לעומת זאת דגם ה refernce העולמי מגיע עם בקרת אקלים מכנית

מה שאומר זה שיבואן סיאט בישראל לקח את דגם ה reference הוסיף לו ג'אנטים יפים וקרה לזה ספורט שזה ממש לא במקום

שכול העולם דגם הספורט נראה בגימור טוב יותר .

עכשיו לאחר שרשמתי לך את כל המחקר שלי בנושא

אין לך או לכול ישראלי מה לעשות בנוגע לזה שזה הדגם ספורט בארץ ככה זה וזה מה שיש סיאט העולמית יודעים שהישראלים אוכלים הכול .

למילים אחרונות יש לי אך ורק להגיד שלמרות כל התחקיר שרשמתי פה

אני חושב ש90 אלף שקל הרכב הזה שווה אותם יש תמורה ממנו למחיר אבל זה מעודד את סיאט להמשיך ולדחוף לנו דברים טובים אבל במינוס מהעולם.

ההמלצה שלי היא שכדאי שתנסה להוסיף עוד קצת ללאון או שתחכה לסיאט החדשה שתצא נראה לי עוד כמה חודשים

מקווה שעזרתי השקעתי המון במחקר הזה ככה שלאנשים כמוני שהתעניינו ברכב הזה לא יצטרכו לחשוב או לחפש יותר מידיי

אלה הם המסקנות הסופיות שלי

אני הולך על הלאון

בברכה

פורסם

תודה לכל התשובות באמת...

אבל הקטע שאין בקרת אקלים זה פשוט מצחיק לרכב שנת 2011 ואל תביאו לי השוואות מרכבים אחרים.

יש דגם FR של האיביזה שהיא יותר מאובזרת ויותר יפה.

הליאון יקרה לי .

90 אלף זה באמת המקסימום של המקסימום שאוכל לקחת

אוקיי הם מוכרים כי תכף מגיע הTSI אבל המחיר יהיה בהתאם ובטח לא יהיה 90 אלף.

פורסם

שאלה נוספת וחשובה:

הגג נפתח פנימה? כלומר לא רק למעלה למטה אלה גם נכנס בפנים נגיד אפשר לצאת עם הראש?

לא שאני מתכוון לנהוג כמו אייס ונטורה אבל מעניין אותי לדעת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדגמים עכשיו נפתח רק למעלה - בשיחה עם נציג סיאט השנה מתכוונים להציע תוספת (בתשלום) לגג שנפתח כמו שצריך.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
תודה לכל התשובות באמת...

"אבל הקטע שאין בקרת אקלים זה פשוט מצחיק לרכב שנת 2011 ואל תביאו לי השוואות מרכבים אחרים."

שלום,

לא הבנתי את העניין של בקרת האקלים.

יש מזגן, הוא עובד מצויין לפי תגובות אחרות, איזה ערך מוסף תיתן לך בקרת אקלים?

אם זו באמת הנקודה שבעטיה אתה מתלבט, אל תתלבט.

במידה ונושא העיצוב הפנימי מאוד חשוב, כדאי לך גם לנסות את הפולו הידנית 1.4 מאותה המשפחה בכ-89 א' ש"ח.

מחיר דומה ושם טוב למותג, ביצועים דומים לסיאט. בכל מקרה תנהג על שתיהן לפני ההחלטה.

לגבי סחירות עתידית - נראה שתהיה סחירה - תסתכל כמה צעירים עד גיל 28 בערך שואלים, חוקרים וקונים - אבל לא בטוח שירידת הערך תגרום לך אושר בעתיד.

פורסם
סנטר?

בקושי שערה ...... אולי :-D

כנראה שאתה לא גמיש כל כך (:

גילוי נאות- יש לי סנטר קטן ביחס לאוכלוסייה

ועכשיו ברצינות, בקשר למה ש erco רשם אז הפולו אופציה מעולה, החסרונות הם: פחות מאובזרת ופחות חזקה.

יתרונות: סביר להניח שהשמירת ערך שלה תהיה טובה יותר והיא באה עם 5 דלתות למי שה 3 דלתות מפריע (שזה לא מעט).

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

טוב יש לי נסיעת מבחן היום ב4

נראה מה היא שווה... אני אנסה להוציא את הראש שלי מהסאנרוף נראה מה יעלה בגורלי :)

פורסם
טוב יש לי נסיעת מבחן היום ב4

נראה מה היא שווה... אני אנסה להוציא את הראש שלי מהסאנרוף נראה מה יעלה בגורלי :)

מקווה שאתה חי :]

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

חחח טוב לאחר ששכן(היה חבר) שלי שמע שאני הולך לשם הוא נסע מהר לפניי וקנה אותה.

סיפור הזוי אבל בדיוק ככה ואז נשארה לי שחורה מתצוגה...

מהעצבים אמרתי לסוכנת מכירות תיקחי אותה את אנשים מנייק

• תוכן חדש...