Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם ניתן לקנות כיום שירוקו 1400 טורבו תיבה רובוטית עם גג פנורמי,דיברתי היום עם מישהו שטוען שרק למנוע 2000 טורבו יש גג פנורמי.

נשמע לי קצת אבסורד אבל לא פוסל מצב כזה.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש אתר פולקסוואגן ישראל, שבו יש מפרטים אתה יכול לבדוק לפעם הבאה...

נכון להיום הדגם 2.0 הוא היחיד המגיע עם הגג הפנורמי

Confidence In Motion

פורסם

גג פנורמי וסאנרוף אלה הרכיבים הכי פחות שימושיים לדעתי במדינתנו, רוב הזמן יש שמש והיא דופקת לך בראש.

הדבר היחיד שמשמש אותי הסאנרוף וגם זה בקושי זה לתת קצת זוית בערב כדי שייכנס אויר,

99 אחוז מהזמן אני עם הבקרת אקלים שעושה לי טמפרטורה נעימה ומדוייקת ברכב ללא רעשי רוח או רעשים מבחוץ.

כל כך מיותר לדעתי, אם ענייננו בשיפור הלוק של הרכב אז שדרוג ג'אנטים הוא עדיף ואם רוצים לשפר גם את הלוק וגם את הבטיחות אז משקיעים בקסנונים.

זאת דעתי.

פורסם

למה אתה סתם מטעים?!

יש בארץ כמה וכמה שנוסעים עם 1.4 וגג פנורמי! יש כאלה שהזמינו הזמנה מיוחד רק שהרכב הגיע לארץ ואני מכיר מישהו שגם קיבל את הרכב לאחרונה ויש לו גג פנורמי!

חבר, אתה באמת רוצה להשקיע במשהו שיהיה עבורך שימושי ובטיחותי? כמו שרן אמר, קסנון.

Got To love It

פורסם

לפי מה שנאמר לי בסוכנות,ניתן להזמין כל תוספת שיש ב2.0 אבל זמן המתנה מינימום חצי שנה על הזמנה מיוחדת

Vw Polo GTI

פורסם

אני גם מכיר שירוקו לבנה 1.4 שנוסעת עם גג פנורמי פה בארץ והייתה גם למכירה ביד 2

כשאני רציתי להביא שירוקו אמרו לי שאי אפשר לשים את התוספות

זה מה שאני לא אוהב חוסר תיאום וידיעה לאחד ככה ולשני ככה ולשלישי בכלל מותר רק אלטיזאעכן

פורסם
גג פנורמי וסאנרוף אלה הרכיבים הכי פחות שימושיים לדעתי במדינתנו, רוב הזמן יש שמש והיא דופקת לך בראש.

הדבר היחיד שמשמש אותי הסאנרוף וגם זה בקושי זה לתת קצת זוית בערב כדי שייכנס אויר,

99 אחוז מהזמן אני עם הבקרת אקלים שעושה לי טמפרטורה נעימה ומדוייקת ברכב ללא רעשי רוח או רעשים מבחוץ.

כל כך מיותר לדעתי, אם ענייננו בשיפור הלוק של הרכב אז שדרוג ג'אנטים הוא עדיף ואם רוצים לשפר גם את הלוק וגם את הבטיחות אז משקיעים בקסנונים.

זאת דעתי.

אתה רציני? אתה נוסע עם מזגן קבוע? (בקרת אקלים, איך שתקרא לזה...)

לדעתי סאן רוף זה מצויין. אני כמעט תמיד נוסע איתו פתוח בזווית כשאין גשם וכשלא קר מדי.

אני שומר על רצף של 4 רכבים עם סאנרוף מקורי ולא מתכוון לשבור את הרצף בעתיד.

אם לא בא לך עליו תקופה, אתה תמיד יכול להעלים אותו ע"י סגירת המכסה הפנימי. זה לא כמו הצרפתיות של פעם שהיו נותנים לך וילון מחורר :D

לעומת זאת - מעולם לא התלהבתי מגג פנורמי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני דווקא אוהב את העניין שאתה מביט למעלה והכל פתוח אני גם אוהב לפתוח אותו לגמרי בימים לא גשומים או קרים מדי.

לדעתי הפתיחה בהטיה היא מעולה לאיוורור האוטו למי שלא אוהב מזגן או אוויר ממוחזר או סתם לחיסכון קטן בדלק.

אני במצב שבלי סאן רוף אני ארגיש קלסטרופוב גם בQ7.

מעבר לזה שקוסמטית אי אפשר להתווכח עם טעמו של אף אחד ולומר שזה מיותר.

אישית אני חושב שהשירוקו נראית הרבה יותר טוב עם הגג הפנורמי.

פורסם

אייל, רציני לגמרי, קובע טמפרטורה לפי הדרישה ונגמר הסיפור.

נוסעים שמעוניינים בטמפרטורה שונה מוזמנים לשנות את הטמפרטורה בבקרה בצד שלהם.

האויר שאני מקבל הוא גם ככה רוב הזמן מבחוץ אך מסונן ע"י הבקרת אקלים.

אני לא אוהב את הרעש (מהסביבה והרוח) ו/או הזיהום שנכנס לי לרכב.

אני חוסך מעצמי ריחות מבחוץ, ילדים ברמזור עם מוסיקה חזקה, חיכוך עם הרוח וכו' וכו'...

הדבר היחיד שאני לעיתים מרגיש שאני מפסיד אלה הקולות של הרכב ובשביל זה לפעמים אני נוהג עם חלונות פתוחים.

(גם ככה VW דאגו לתקוע לי noise pipe לתוך הרכב שמעביר את הסאונד - דבילי לדעתי, אם אני רוצה סאונד אני אפתח חלון)

אני עכשיו מוכן לוותר על הסאנרוף (ומשקלו על הגג) בשביל קסנונים.

פורסם
אני דווקא אוהב את העניין שאתה מביט למעלה והכל פתוח אני גם אוהב לפתוח אותו לגמרי בימים לא גשומים או קרים מדי.

לדעתי הפתיחה בהטיה היא מעולה לאיוורור האוטו למי שלא אוהב מזגן או אוויר ממוחזר או סתם לחיסכון קטן בדלק.

אני במצב שבלי סאן רוף אני ארגיש קלסטרופוב גם בQ7.

מעבר לזה שקוסמטית אי אפשר להתווכח עם טעמו של אף אחד ולומר שזה מיותר.

אישית אני חושב שהשירוקו נראית הרבה יותר טוב עם הגג הפנורמי.

אם אתה פותח אותו לגמרי אז אתה ממש לא חוסך דלק, החיכוך עם האויר עולה לך יותר.

מי שלא אוהב מזגן אז הסאנרוף זה פתרון נחמד בשבילו למרות שתמיד ניתן לפתוח טיפה חלון.

אין וויכוח רק המלצה, לסיכומו של עניין לדעתי - אם הבן אדם נוסע לעיתים בשעות הערב והלילה (כנראה כמו כולנו) אז הקסנונים זאת השקעה הרבה יותר חכמה מאשר גג פאנורמי. (הקסנון הוא רכיב בטחותי)

לגביי הקוסמטיקה, לא אמרתי שהגג לא יפה (אגב באותה מידה כמו מדבקה) אני פשוט טוען שהרבה יותר אנשים ישימו לב לג'אנטים יפים מאשר גג פאנורמי ואם העניין פה הוא אכן הפוזה של הרכב אז הג'אנטים לוקחים בסיבוב.

וטיפ אחרון, הנתיב מקדימה מתפנה הרבה יותר מהר עם קסנונים מאשר גג פנורמי :).

בכל אופן, כל אחד ומערכת שיקוליו.

פורסם

עניין החיכוך עם האוויר הוא שולי כאשר רוב הנסיעות שלך הם בתוך העיר מעבר לזה שאמרתי שוב בהטיה עם חריץ קטן ולא פתוח במלואו.

דבר שני לגבי פוזה ויופי אין פה מה לוקח בגדול ומה לא השירוקו גם כך מגיעה עם ג'אנטים מצויינים שמחמיאים לה אבל גם זו דעה אישית לדעתי סאן רוף אגב זה גם פתרון מצוין למעשנים אני אישית לא סובל את הרעש שיש כשהחלון פתוח ואת הרוח שנכנסת מכיוונו כשאני מעשן בכביש מהיר והסאן רוף פתוח זה לא רועש זה לא מביא לי רוח לפנים וזה מאוורר את האוטו .

ולסיום סאן רוף הוא חוקי וכשר למהדרין מאידך מכיוון שאין קסנון לשירוקו ואין אפשרות להביא בהזמנה מיוחדת בפולקסווגן(לפחות ממה שנאמר לי כשרציתי לרכוש) לעשות קסנון אפטרמארקט לרכב גם אם זהו סט יוקרתי תקין ומכוון כמו שצריך אפילו מקורי מחו"ל עדיין מאיזה כיוון שלא נביט זה לא חוקי לא מבחינת הטסט לא מבחינת המשטרה למרות שאני עדיין חושב שזה באמת אביזר כמעט חובה כמו אי אס פי ברכב.

מכאן שעדיף כרגע לא לעשות קסנון אפטרמארקט אלה אם כן אתה אוהב שיח עם שוטרים מפעם לפעם בדרך לעבודה .

פורסם
זה לא כמו הצרפתיות של פעם שהיו נותנים לך וילון מחורר :D

לי יש AUDI A3 עם גג פנורמי והוא בא עם וילון מחורר שכמה שזה מפתיע הוא מאוד עוזר ועדיין יש אור נעים ברכב מהשמש.

וגם הגג הפנורמי הוא זה שעושה את הרכב שלי מיוחד.. הרבה מאוד אנשים מופתעים משום מה לשמוע שיש לי שני סנרופים ברכב..

1.8TSI

• תוכן חדש...