Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש כמו שאתם רואים...

יש לי בעיה באוטו הזה (ואני מאמין שלא רק לי אלה לכל מי שיש/היה לו אותו) וזה הגודל של הרמקול בדלתות מקדימה.

הוא מספיק רק ל4".

רציתי לשמוע אולי עצות ממכם מה לעשות עם זה..

יש לי כרגע סט קומפ' morel Dotek Ovation אבל 4"

יש לי את האופציה לחליף את אותו סט רק ליותר גדול אם אני רוצה... אבל אני לא יכול!

מה עושים? ובכלל, איך הסט הזה נחשב? כאילו אני דיי מבסוט ממנו אבל אולי אם יש אפשרות להגדיל, אז תמליצו לי על משהו אחר.. או להפך להישאר עם 4" אבל משהו ברמה של 4" נשמע יותר טוב..

טוב אני סתם חופר.. חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** הבנתם אותי בקיצור.

אשמח לעזרה ;-)

"אם יכולת לבחור בין שלום עולמי לבין הכסף של ביל גייטס"

באיזה צבע תהיה הלמבורגיני שלך? :lol:

פורסם

אפשר לשים טבעת שתגדיל את החור ל5 ורבע, אפשר גם לעשות בנייה ל6 וחצי אבל זה כבר סיפור שלם :)

אודי A4

דימה.

פורסם

כמו שave אמר אפשר לשים טבעות.

אצלי באוטו היו רמקולים מהמפעל 4" (חור בקוטר 11 סנטימטר) הוספתי טבעות והתקנתי tempo 6.5 בלי הרבה בעיות.

פורסם

איזה שנה הרכב?

בעיקרון, עד כמה שאני זוכר, אפשר להכניס שם 5.25" עם קצת מאמץ.

מה המחיר שאתה מחפש להשקיע על סט חדש?

מה שאר הרכיבים במערכת?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וואו תודה רבה לכם!

אז ככה,

מה זאת הטבעת הזאת?

איפה היא יושבת?

איפה אני משיג אחת כזאת?

ואיך אני יכול לבדוק בוודאות שהיא תסדר לי את זה?

לגבי בנייה, שמעתי שזה סיפור יקר מידי אז לא נראה לי. אם הייתי יודע שאני ישאר עם האוטו הזה להרבה שנים והייתי אומר לעצמי "וואלה זה ה-אוטו שלי" אז הייתי משקיע בבניה וכדומה. אבל לא ממש נראה לי שאני רוצה להשאיר אותה אצלי יותר מידי זמן.

לגבי האוטו,

מודל 2000, ולפי מה שהבנתי רק מ2001 אפשר להכניס 5.25 או 6.5 - תקנו אותי אם אני טועה.

המחיר שאני מוכן להשקיע הוא לא סגור עדיין אבל אני פתוח להצעות גם על סטים יקרים. ברור שלא סטים של 5 ספרות...

בכיוון של אותו מחיר כמו הMorel שיש לי, אולי קצת יותר.

שאר הדברים שיש לי באוטו,

פאנל - pioneer AVH-5200BT

סט קדמי - Morel Dotek Ovation

רמקולים אחוריים - SoundSream LS.692

סאב - Kicker CVR12

מגבר - Lightning Audio ברח לי הדגם, החדשים הכסופים עם הלד הכחול הזה לא האלה חצי כסוף צהוב, אני חושב LA4200 אבל לא בטוח.

מונו - RODEO DRIVE לא זוכר ת'דגם - 2200 או 3000 וואט.

פורסם

למיטב זכרוני בA3 אפשר להכניס גם 6 וחצי, את הטבעות אפשר לקנות מאיבאי במחיר סמלי של 5-10 דולר, דוגמה.

אפשרות נוספת וטיפה יותר איכותית, תפרק את הדלת תעשה מדידות, תיגש לנגר שיכין לך טבעות מעץ.

בכול מקרה ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מזמין/מכין אם הטבעת תכנס.

אודי A4

דימה.

פורסם

אוקי, תודה.

ראיתי והבנתי איזה טבעת.

אבל עדיין לא הבנתי איפה היא יושבת ואך בדיוק היא מרחיבה את החור?...

לצלם אולי את הדלת? זה יעזור לכם לראות?

פורסם

היא יושבת מסביב לחור המקורי של הרמקול ויוצרת רווח בינו לבין הדלת ובכך ניתן להכניס רמקול בבקוטר גדול יותר.

בכל מקרה, לא ייכנס שם 6.5, אלא רק 5.25.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה רבה על עזרתכם שוב!

srool, עכשיו הבנתי! תודה!

Arch, זה דלת של A3? או דלת אחרת?

ומצוין אני יראה את זה למתקין שלי אני מאמין שהוא יבין הכל לבד.

הבעיה היחידה היא שאני לא בטוח שהכיסוי של הדלת דלי יסגר, כי העיגול עם הרשת (וואו אני גרוע בהסברים..) שמראה על המיקום של הרמקול בתוך הדלת הוא ממש קטן. הבנתם למה אני מתכוון?

הייתי מעלה תמונה אבל לא הספקתי לצלם עדיין.. יותר נכון שכחתי לצלם. אבל אם לא תבינו אני יצלם ואני יעלה.

פורסם

דלת אחרת, קיה ישנה.

אצלי אותה בעיה, פשוט חתכתי בפלסטיק של הדלת, אבל זה לא ממש רלוונטי, כי התמקדתי בפרקטיות ולא באסטתיות. אפשר לעשות את זה הרבה יותר יפה עם בנייה מפייבר. אני לא מומחה בעניין, הבאתי כמה תמונות בשביל לתת רעיון כללי, לא יותר מזה.

פורסם

Arch התמונות לא רלוונטיות בכלל. זה לא אותו מקרה. כפי שכתבו קודמיי, ניתן להתקין שם בעזרת יצירת תושבת רמקול גדול יותר. מתקין נורמלי לא יתקשה לבצע כזה דבר או לחילופין ניתן לעשות בניה מפיברגלאס בדומה למה שעשיתי כאן.

פורסם

ב-A3 הרמקול מותקן על הפלסטיקה של הדלת (חיפוי), אפשר לעשות בנייה פנימית בלי להרוס את הצורה המקורית של הדלת

ולהגדיל את הרמקול ,צריך לבדוק שהרמקול לא נוגע במסילה של החלון שנמצא בדיוק מאחורה כל מתקין מכיר את הטריק

פורסם

תודה לכולכם על העזרה!

אני חושב שאני ילך על הבנייה הפנימית (נשמע לי הכי פחות נראה לעין מכולם, אני לא רוצה שיראו שעשיתי יותר מידי חיתוכים בדלת וכדמוה).

אז איך זה הולך? האם גם זה נעשה על ידי פיברגלס?

אשמח לקבל הערכה לעליות (פחות או יותר) אם מישהו יודע.

פורסם

הבנייה היא מעץ בצורה של החלל הפנימי שיושב הרמקול וחור חיתוך של 6.5 או 5ורבע לרמקול ( זה לא טבעת )עלות כזו של פרוק דלתות ובניה בערך 250-300 שח. בהצלחה

• תוכן חדש...