Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב משמש כרכב שני למשפחה , העדיפות היא ל-5 מקומות ישיבה , 5 דלתות מפירמה איכותית ויוקרתית אבל אנו לא שוללים לגמרי רכב "ספורט" דוגמת השירוקו - אוטומט/רובוטי בלבד -

צריכת הדלק לא בראש סדר העדיפויות אך עדיף שהיא תהיה נמוכה , כרגע האופציות הצטמצמו לאלפא ג'ולייטה (בסימן שאלה כי הדרישה היא לאוטומט) , VW שירוקו (בסימן שאלה עקב תצורת 2 דלתות) , A3 (בסימן שאלה בעקבות שמועות על דגם חדש) , או וולבוו C30 (בסימן שאלה סתם כדי לא להשאיר אותה בודדה :wink:).

כמו כן אנחנו לא סגורים לגמרי על הסגמנט , כרגע הפלח הזה קורץ לי (שילוב של איכות גבוהה , קומפקטיות , מחיר זול יחסית וצריכת דלק לא בשמיים).

הצעות נוספות והמלצות יתקבלו בברכה , תודה , דן .

הבוז לך.

פורסם

אם הוא מחפש קומפקטי אז לא בטוח אם הדלתא נופלת בתחום החיפושים של הבחור, למרות שזה אוטו חביב ביותר ומרגיש איכותי (למרות שזה הימור גידול בסחירות).

שירוקו - אחלה של אוטו (רכשתי אחד לאחרונה) אבל הוא עם 4 מושבים, 2 דלתות ולא הכי פרקטי.

A3 - אוטו מהיר, גימור סופר איכותי, תחושת פרמיום, לא הכי נוח וכסאות האחוריים לוקים בתסמונת הגג הנמוך. עשיתי שתי נסיעות מבחן עליו.

ג'ולייטה - לא התלהבתי מהגימור. נוח. נסעתי רק על הגרסה החלשה (הידנית). קשה להגיד שאהבתי אבל אני בטוח שאנשים אחרים יביעו את דעתם היותר מקצועית בתחום האלפא :)

פורסם

אם הבעייה עם השירוקו היא גימור 3 הדלתות, אתה יכול להתגמש מעט בתקציב או בשנתון ולרכוש גולף GTI בגרסת 5 הדלתות.

רכב חזק עם שילוב מנוע גיר מעולה (2L TSI+DSG), צריכת דלק לא בשמיים והרבה מאוד פאן :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

משום מה אני לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת, אך לאחר בדיקה התחוור לי כי מחירון ה GTI בגרסת ה5 דלתות DSG הוא כ220K.

הרבה מעבר לתקציב- עמכם הסליחה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
את הדלתא הורדתי מהרשימה רק עקב סכנת הסחירות .

לגבי ה-A3 , מישהו יודע על דגם חדש בקרוב ?

מי שסחירות מטרידה אותו, טוב יעשה אם ימשוך ידו ממכונית כזו שאתה מחפש, "חדשה עם ניילונים". כל אלו בלא יוצא מהכלל מפסידות תוך זמן קצר מאוד המון המון כסף. אם הכסף לא מענין אותך, ההגדרה "סכנת הסחירות " אינה ממש רלבנטית שהרי לכל אוטו במחיר הנכון יימצא קונה. הואיל ובכל זאת הלנצ'יה הזו משדרת סוג מסוים של פאר ויוקרה כבושים וייחוד שאין לו מקבילים רבים, אני דווקא סבור שהיא לא תשאר יתומה כשתרצה לממש. ביחוד בשל העובדה המצערת שכנראה לא יימצאו בשוק אקסמפלרים רבים שלה שהרי יש לנו כידוע ענין עם "סכנת סחירות".

פורסם

אם הדגש על תחושה יוקרתית - ככל הנראה A3 היא המתאימה ביותר. היא בהחלט מספקת את הסחורה הזו.

הלנצ'יה והג'ולייטה "עוד לא שם" בתחום הגימור ותחושת היוקרתיות (ללא קשר לאיכות), והגולף בכלל לא מנסה (שוב, איכותית היא כן, אבל העיצוב בפירוש פונקציונלי ולא יוקרתי). C30 למיטב זכרוני בכלל 3 דלתות, אלא אם הגיע דגם 5 דלתות שפעם דובר עליו.

אגב, עוד אופציה שיכולה להיות רלבנטית, לקחת רכב איכותי ו"לשדרג" אותו. לדוגמא - לקחת גולף או ליאון, לא דגם ספורט - יש להם מנועי TSI לא רעים בכלל גם בדגמים הבסיסיים יחסית - לקחת את הרכב לאחת החברות שעושות כיסויי עור איכותיים למושבים ולהגה (יש לפחות חברה אחת כזו ששמעתי עליה ביקורות מצוינות) ולהנות מרכב איכותי, בעל תחושה משודרגת, שיעמוד בתקציב בקלות וגם יהיה פחות יקר לתחזוקה מרכב שהעלות הבסיסית שלו היא 190K.

אני למשל, חושב בהחלט באחד הימים לקחת את הבראבו שלי, שהיא איכותית לחלוטין, יפה חסכונית וכו', ולעשות לה טיפול עור מסוג זה בשביל הטאצ' היוקרתי. אם אתה רוצה לשקול אופציה שתשאיר לך עודף בכיס - תחשוב גם על כיוון כזה. בראבו רובוטית עם כל התוספות כולל הגג הפנורמי תעלה לך 140K בערך, רמת הגימור והתחושה האיכותית שלה מאוד גבוהה, כשהאלמנט היחיד שהוא באמת "עממי" מדי זה הריפודים. תחליף אותם בעור - קיבלת גרמניה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...