Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזומט/דלקן לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא אכן מחולק באונ' לסטודנטים בלבד, אבל לרוב הנציג שמחלק אותו נותן לכולם ללא דין וחשבון...העיקר שיקבל את ה 20שקל...

לגבי התחנה - כנס לאתר אגודת סטודנטים ותבדוק ברשימה.

במעמד התידלוק פשוט מעבירים את הכרטיס לפני האשראי, אין צורך בזיהוי נוסף ואין שום פרט מזהה על הכרטיס.

אז אני אומרת לך בוודאות שהוא מחולק רק לסטודנטים, נסיתי לרכוש כזה לבני משפחה וחברים שלא סטודנטים ללא הצלחה, הם כן נותנים דין וחשבון למי הכרטיס הולך ואף מקשרים במחשבים שלהם בין מספר הכרטיס לבין הפרטים האישיים. אם היה לך ניסיון אחר -יכול להיות אבל בבר אילן זה לא עובד ככה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשמע ממש נוח אבל אני לא הייתי נותן למתקין בארץ לגעת לי ברכב. אלה אם כן יש עליו המלצות מפה ועד הודעה חדשה.

אני עם נהגת שודים - כמה שפחות לדעת ברכב ככה יותר טוב.

המתקין שעשה לי את זה עשה ממש טוב ויפה, לא רואים שום הדבקות למיניהם. בעיה שהייתה לי בדלקן הראשון הוא, שכל פעם שהיו מתדלקים לי הם היו מגרדים את השבב עם הפייה של האקדח בכניסה לתדלוק. אחרי שנה+ הוא כבר התחיל לזייף, לפני חודשיים החלפתי את הדלקן (בחינם, במסגרת השירות שלהם) והטבעת נמצאת סביב פתח התדלוק והחיישן נמצא בבגאז', ככה שאם זה יגנב זה לא יעבוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אצלי מותקן השבב של הדלקן ויורד לי מהחשבון הבנק התשלום . כל חודש אני מקבל תדפיס,טבלה של מספר הליטרים שתודלקו, סכום הכסף ברוטו (לפני ההנחה של הדלקן) והסכום הנטו (אחרי ההנחה של הדלקן).

זה מאוד נוח ואני מאוד מרוצה מזה כבר שנה וחצי

אצלי הדלקן של חברת דלק.

גם בכרטיס וגם בהתקן מקבלם עידכון שוטף של מצב התדלוקים כמות ומחירים.

בכרטיס לא מוגבלים לתדלק רכב אחד, ויותרבטוח לדעתי מאשר להתחיל לבצע התקנה ברכב, או חלילה גנבה של המוח על ידי גורמים עברייניים ושימוש בו לרעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתחנות דור אלון.

המתדלק צריך להעביר את הכרטיס לפני התדלוק.

(לא זוכרת את מחיר ההנחה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התשלום במזומן או באשראי.

בפעם האחרונה שתדלקתי וזה היה מזמן, על 100 ש"ח במזומן קיבלתי 2 ש"ח דלק נוסף.

משלמים 100 ומקבלים 102 ש"ח.

ל'

פורסם

"כרטיס מועדון לקוחות You מעניק לך הנחה במתחמי הדלק "דור אלון" –

0.25 ₪ בעת רכישת בנזין, 4.80 ₪ בעת רכישת סולר. ההנחה תינתן ממחיר מחירון דור אלון לבנזין ולסולר בשרות המלא, וזאת הן בתדלוק בשרות עצמי והן בתדלוק בשרות מלא."

אם מחירי הסולר בדור אלון הוא 7.42 שקל ולפי כרטיס YOU יש הנחה של 4.80 אז ליטר סולר עולה 2.62 ?

וכמו כן מחיר בנזין עולה כ-7 שקל ולפי כרטיס YOU יש הנחה של 0.28 אז ליטר בנזין עולה 6.72?

הגיוני המחירים האלה ?

פורסם

אני מקבל את כול ההנחות האלה גם בלי הכרטיס בראשון ברחוב הרצל יש 35 אגורות הנחה בלי כרטיס בלי כלום

אז זה לא משתלם כול הכרטיסים האלה

פורסם
אומנם זה לא ממש קשור לדלקן, אבל זה כן חוסך בהוצעות על דלק , יש כמה תחנות אם הנחות משמעותיות.

יש כאן רשימה אם מחירים http://www.delekzol.co.il

מסכים לחלוטין. דרך אגב יש עוד אתר www.fulltank.co.il

ממליץ לבדוק בשניהם ולראות איפה יותר מעודכן.

אפשר למצוא תחנות עם הנחות של עד 45 אג' לליטר (בד"כ תקועות באיזה חור) או לבחור אחת שההנחה בה קצת יותר קטנה, אבל קבועה לאורך זמן.

פורסם
אני מקבל את כול ההנחות האלה גם בלי הכרטיס בראשון ברחוב הרצל יש 35 אגורות הנחה בלי כרטיס בלי כלום

אז זה לא משתלם כול הכרטיסים האלה

לא ראיתי בהרצל בראשון 35 אג' הנחה,איפה זה?

פורסם

לפעמים לא משתלם לנסוע עד התחנות התקועות האלה בשביל הנחה של עוד חמש עשר אגורות מאשר כרטיס מה גם שזה לא קבוע מבזבז זמן ולפעמים יותר דלק ממה שיתן לך ההפרש בהנחה.הכרטיס ישמש אותך גם לקראת נסיעה ארוכה או באם סתם נתקעת בלי דלק .

יש גם כרטיס תדלוק של דור אלון לא רק כרטיס יו נותן הנחה הכרטיס של דור אלון נותן הנחה יותר יפה לדעתי.

• תוכן חדש...