Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן, שאלתי בשרשור נורות שבנעוץ אך עבור יומיים או שלושה שלא ענו לי לכן החלטתי לפתוח שרשור.

יש לי איביזה 2015 (הדור הישן) פנסים חדים. אני מעוניין לשנות את התאורה הראשית מקדימה הצהובה ללבן.

עכשו יש לי אפשרות של נורות לד או קיט קסנון איכותי..

אני שואל ומתעניין בהרבה מקומות לפני התקנה של אחד משניהם כי אני כמובן מתייעץ ומנסה לחשוב מה הכי משתלם מבחינת טווח של עמידות וכמובן מה מפיק תאורה חזקה יותר עם אפשרות לעבור טסט.

קסנון כפי שנודע לי לא עובר טסט ויש צורך בהתקנת מגברים , התקנה כולל קיט סביב ה 600 ש''ח.

אמר לי היום חבר, כי הנורות PHILIPS DIAMOND יענו את התאורה ויאירו חזק יותר מן הצהובות, מה דעתכם לגבי נורות הללו?

* אני צריך נורות H4 .

פורסם

היו מליון שאלות בנושא,חיפוש קצרצר ותמצא בדיוק מה שאני הולך לרשום לך בצורה הרבה יותר מפורטת ונחמדה.

נורה רגילה בגוון לבן שתאיר יותר חזק מצהוב,לא נתקלתי בחיה כזאת, הפיליפס+אסורם בגוון 6000K, יראו טיפה יותר לבנות מאור צהוב רגיל אבל התאורה על הפרצוף,נשגב מבינתי איפה הכיף שהאוטו נראה יפה לאנשים מבחוץ אבל כשאתה נוהג עליו אתה סובל.

בקשר לטסט ,קסנון לא עובר ונורות בלי תקן לא עוברות נקודה,ברור שיש את עניין המזל, בנוסף נורות לבנות עם תקן גם יכולים לעשות,סבירות גבוהה שיעשו, לך בעיות ובגלל זה לשמור את הקופסא להוכחות/לריב.

*גילוי נאות, אני בעד להחרים את המכונית ל30 יום לכל הנהגים החמודים,בעיקר ילדים, שחושבים שזה מגניב לשים *** על החוק ועל כל נהגי המדינה ולנסוע עם אורות קסנון/לדים לא חוקיים ולסנוור את התחת לכולם,והמשטרה הסמרטטת שלנו מטפלת באולי 1% אחד מהם.

זה מזכיר לי את הבחור שכתב שהוא רוצה להחליף את הצופר באוטו כי הוא מתפדח לצפור לחבר שלו בלילה שירד מהבית.

פורסם

אם אני לא טועה הגבתי שם, בכל אופן אור "לבן" שתיראה טוב בנורת הלוגן לא תמצא, לגבי קיט קסנון אפטרמרקט/קיט לד אם בחרת נורה לא מתאימה לפנס שלך אתה תסנוור את כל הסביבה ואחותה וכניראה אפילו אם נורה מיועדת לריפלקטור עדיין תסנוור(מבנה),לגבי לעבור טסט תלוי כמה המקום שתעשה בו חאפרים ובאמת עושים את העבודה שלהם

לדעתי אם אתה לא רוצה להכנס למקומות לא נעימים תקנה זוק אורזום נייט בריקר או פיליפס אקסטרים ויז'ן 140% האור אומנם לא באמת לבן אלה בגוון צהבהב אך אתה רואה נורמלי וחוקי

פורסם
האם בכוונה במגברים, כמו במגבר במערכת שמיעה שתפקידן להגביר את הספק / לנצל על מקסימום יכולת את עוצמת הנורות?

ולמה עליי להחביא אותם?

והאם נורות בצבע לבן , עוברות טסט?

הוצע לי לד במחיר של 400 שקל משהו כזה, נורות סיניות, חרטא כלשהיא או שווה?

בעיקרון זה ממירים, תקרה קצב איך נורת קסנון בנוייה וכבר תבין בדיוק, להחביא אותם כי זה לא חלק מקורי וצריך להסתיר אותה על מנת שלא ישימו לב

הרבה מאוד מהנורות לד שתפסו שם "טורבו לד" הן נורות סיניות, נורות לד של פיליפס יעלו לך מעל ל600 שקל אם אתה מזמין אותם ללא כל מתווך

פורסם

הנורות בפנים הרכב התחילו להבהב טיפה, אני מדבר על התאורת סלון, האם זה יכול להצביע על כך שהנורות כבר בסוף חייהן?

זה לא קורה כל הזמן.

פורסם

זה יכול להיות גם עקב מצבר חלש או אלטרנטור עייף.

יש לי שאלה אליכם. ראיתי שנכנס חזק לתמונה הטורבו לד הזה.

אפשר קצת הסבר מה זה ? האם זה יכול לשבת על כל רכב? האם אני יכול לשים דבר כזה על הטויוטה שלי ?עם פנסי צפרדע עגולים H4 ?

זה חוקי? זה לבן נטו?

תודה מראש. למרות שהמחיר מזעזע.

פורסם

לגמרי.

אין ספק, כל הנורות האלה יותר יפות, אבל הן פשוט עושות עוול גם לנו בתור נהגים עם ראות פחות טובה וגם לנהגים האחרים שצריכים לסבול את הסנוור הזה.

לי ברכב יש philips diamond vision והראות איתן פשוט כל כך גרועה, הן יפות ממש אבל הזמנתי philips xtreme vision 130% ולא אכפת לי שיהיה צהוב יותר.

• תוכן חדש...