Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307 XSI

מחפש_צרות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש רכב לשימוש של כ 50 ק"מ ביום במשך השבוע ואולי קצת יותר בסופישבוע.

גיר : ידני או אוטומט

טיפולים לא יקרים ולא תכופים

צריכת דלק חשובה אבל אסתפק ב1:10 אפילו.

שיראה טוב :) אני יודע שזה טעם אישי אבל עדיין...שיהיה לו קצת מראה ספורטיבי.

ביצועים פחות מעניינים , שלא תהיה עגלה ברמת מוגזמת.

ביטוחים לא יקרים (נהג בן 25 ללא עבר ביטוחי כלל , רכב ראשון בבעלותי)

וכמובן אמינות ,שלא אהיה במוסך פעמיים בשבוע.

תקציב 20-40K

בתחילה התעניינתי בAUDI A3

ראיתי 2 כאלה אחת טורבו עם המון ק"מ ואחת 1.6 מוזנחת.

לאחר חיפוש מתקדם פה הבנתי שעדיף לא לגעת ב1.6 ובכלל באאודי הזה האמינות לא בשמיים במיוחד בדגמים הישנים.

ירדתי מזה.

הלכתי לראות אופל טיגרה 98 עם 80אלף ק"מ , נראיתה לי אחלה אבל בבדיקה התגלו מלא בעיות כך שירדתי מזה ובכלל הגעתי למסקנה שאני מעדיף להעלות בתקציב וכך גם בשנתון

חשבתי על פיזו 206 קבריולט אבל ירדתי משם שראיתי את המחיר של הביטוח ביחד עם המחלות שיש לגג ובעיות החשמל שלה.

נאמר לי ממספרים אנשים לא לגעת באירופאים אלא רק ביפנים , חלקים ואמינות.

הוצעו לי סוזוקי סוופיט , סקודה פאביה , יונדאי אקסנט וסובארו גסטי.

אך אף אחד מאלו לא באמת מעניין אותי.

חשבתי על פיאט פוטו ספייס או על ה HGT

אבל מה שראיתי היה שחוק ולא שמור.

עכשיו ראיתי את ה

307 XSI

והיא נראית מעניינת מאוד ,202 מנוע 2ליטר גיר אוטומט 80 אלף ק"מ עם כל התוספות וטופלה רק במוסך מורשה , הוא רוצה 33 אלף , צריכת דלק סבירה , נוחות ונראית טוב לטעמי.

עכשיו רציתי לדעת האם הרכב אמין ? משום שממה שהרצתי על פי'גו רוב האנשים ממש לא ממליצים.

הבנתי שצריך להכניס את הרכב לטיפול אחת ל30 אלף ק"מ או שנתיים מה שמגיע קודם שזה יחסית סביר , כמה עולה טיפול בסדר גודל הזה?

מה לגבי הגיר ? האם אני צריך לדאוג למרות שהוא עבר רק 80 אלף קמ ? האם בגיר רגיל אין את המחלות האלה של האוטומט? האם יש לרכב הזה מחלות נוספות שרצוי שאדע?

כמו כן הבנתי שלרכב הזה אין שוק בארץ ולא "מוכר" כ"כ בקרב נהגי ישראל , האם זאת אומרת שאוכל להוריד אותו במחיר קצת?

כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה באחד המכונים לפני שאקנה .

תודה מראש לכולם !

פורסם

ה307 XSI עונה על צרכייך היטב,נאהףמאובזרת,לא שתיינית גדולה.

אך בכל זאת אני הייתי נמנע מהגיר האוטומטי ומחפש אחת כזאת ידנית.

גם אם הגיר האוטו' במצב טוב,עדיין ההסתברות לתקלות,צריכת הדלק וחוסר ביצוע של הרכב גבוהה מידני.

אלטרנטיבה קלה יותר למציאה הינה אחותה הקטנה ה206XS.

מהנה יותר לנהיגה,חסכונית,נגיעה של ספורטיביות,שכיחה יותר בלוחות הרכב.

בהצלחה

פורסם

307 XSI אוטומטית תצרוך 1 ל 10 בנהיגה רגועה במישור, זה לא רכב חסכוני במיוחד, אמינות אצלנו כמעט מושלמת, רק נורות וידית איתות התקלקלו אצלנו, הרכב יפה ומרווח יחסית לשלוש דלתות, ובניגוד למוניטין מצאתי אותו נוח ומהנה לנהיגה יחסית למשפחתית רגילה, שוק המכירה לא טוב, זה מנסיון עם רכב עם נתונים כמעט זהים, אבל לא חושב שתוריד אותו יותר מדי במחיר גם כך זה הרבה מתחת למחירון (אני חושב, זה היה 50K לפני שנה וקצת).

פורסם

GTI33 תודה

נראה לי שאני אחפש ידנית

georgesh

שלך אוטומטית?

במידה ואכן מתגלה בעיה בגיר כמה עולה בערך שיפוץ לדגם הזה?

מה לגבי אחזקה שוטפת וטיפולים ? מישהו יכול להתגיד לי בערך כל כמה זמן ומה עלותם?

שוב תודה !!!

פורסם
307 XSI אוטומטית תצרוך 1 ל 10 בנהיגה רגועה במישור, זה לא רכב חסכוני במיוחד, אמינות אצלנו כמעט מושלמת, רק נורות וידית איתות התקלקלו אצלנו, הרכב יפה ומרווח יחסית לשלוש דלתות, ובניגוד למוניטין מצאתי אותו נוח ומהנה לנהיגה יחסית למשפחתית רגילה, שוק המכירה לא טוב, זה מנסיון עם רכב עם נתונים כמעט זהים, אבל לא חושב שתוריד אותו יותר מדי במחיר גם כך זה הרבה מתחת למחירון (אני חושב, זה היה 50K לפני שנה וקצת).

לי יש 307 מנוע 2.0 גיר אוטומטי משנת 2004.

הרכב שלי צורך בנסיעה רגועה משולבת עירוני ובינעירוני 1:13. אם אני לוחץ קצת יותר אז מגיעים ל-1:11. הרכב הוא צורך דלק כמו 1.6 לדעתי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אמינותו של הגיר האוטומטי שפיג'ו\סיטרואן\רנו החל משנת 2000 הוא הרבה פעמים עניין של מזל.

יש אנשים שהגיר משרת אותם ללא דופי, ויש כאלה שהוא מתקלקל אצלם גם בקילומטראז' לא גבוה.

מחיר השיפוץ משתנה , מ 5-6 אלפים במכון הגירים ועד 8-10 אלפים במוסכי היבואן.

השילוב של "עניין המזל" עם שם המשתמש שלך לא מבשר טובות..

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar - בהחלט שילוב לא טוב , נראה לי שאלך לכיוון של הידני :)

davemustaine87 - כן ידעו לי שהשוק על הפנים אבל בהנחה שאקנה אותו מתחת למחירון , והמטרה לא למכור בזמן הקרוב. אני לוקח בחשבון שאצטרך להוריד מהמחירון / לחכות בסבלנות שארצה למכור .

פורסם
לי יש 307 מנוע 2.0 גיר אוטומטי משנת 2004.

הרכב שלי צורך בנסיעה רגועה משולבת עירוני ובינעירוני 1:13. אם אני לוחץ קצת יותר אז מגיעים ל-1:11. הרכב הוא צורך דלק כמו 1.6 לדעתי.

אלעד

עם כל הכבוד, 13 זה נתוני יצרן, לא מכיר רכב שמגיע לזה בנסיעה רגילה, תמיד יש סטייה למטה.

• תוכן חדש...