Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C5 שבדלת תא המטען התקלפה הלקה לא בכל הדלת אלה בחלקה ,אז השאלה שלי האם אני יכול לעשות שלייף סבון זאת אומרת לשייף את הדלת עם נייר 1200 עם מים וסבון ולהוציא ממנו את הלקה ואז לצבוע רק עם איזה שתי שכבות של לקה ?

תודה מראש לעונים:-D

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אף אחד לא צבע עם לקה שהוא יכול לעזור לי ?פשוט מאוד מציק לי הקילוף הזה ורציתי לתקן אותו בעצמי

פורסם

כן, אתה יכול.

החוכמה היא למזג את אזור התיקון אם שאר הדלת שלא נצבעת, כדי שהכל יראה אחיד.

אתה יכול לבצע שלייף סבון, לכה, ולאחר מכן שוב שלייף עם ניירות יותר עדינים בהדרגה, פוליש גס, פוליש עדין, ולסיים בוקס.

כמובן שעל הלכה להיות פוליאוריטנית המתאימה למכוניות.

מאידך, אם הרכב יקר לך, ואינך בטוח בתוצאות התהליך, תמצא לך מישהו שמתמחה בנושא.

פורסם

הרכב מאוד יקר לי אך אני סומך עם הידיים שלי .

האם אני יכול לקנות את הלקה בספריי כי אין לי קומפרסור ופיסטולט ואם כן אז איפה קונים ומה העלות .?

פורסם

אתה יכול לבקש מחנויות שמתמחות בצבעי רכב להכין לך מיכל ספריי לכה.

בת"א יש את טופ קולור, אלמוג, ברק צבעים, ועוד.

פורסם

גם אם הכנת השטח תהייה איכותית - וזה תנאי בסיסי לכל עבודת צביעה, קח בחשבון שתנאי הצביעה שלך אינם אידיאליים:

פיזור הצבע באירוסול (מיכל ספריי) אינו אחיד כמו באקדח צבע מקצועי.

ייבוש באוויר חופשי לעומת ייבוש בתא - סיכויים רבים יותר שהלכה תקלוט אבק.

פורסם

גם טכניקת פיזור הלכה חשובה ולא תגיע לתוצאות רצויות ללא ציוד מקצועי ובעל מקצוע שיבצע את המלאכה....פשוט תגמור עם מראה גרוע והתקלפות חוזרת של הלכה.

• תוכן חדש...