Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד ת'רד על שעוני יד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממשיך במסעי הצודק לרכישת שעון יד. לקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי בכלל לענוד שעון, מה שלא עשיתי מאז סוף הטירונות (אי שם בשלהי 97'), אבל נראה לי שאני כבר מוכן נפשית.

לא מסתנוור ממותגים, ולא אוהב שואו ונצנצים. רוצה שעון פשוט, נקי, קל ואלגנטי. ואיכותי. אנלוגי בלבד (כשמי כן אני), ללא כרונוגרף ושאר קשקושים. מקסימום תאריך.

מבחינת עיצוב אני מוצא עצמי שוב ושוב נמשך למעצבים הדנים, חברות כגון Danish Design, Obaku, Jacob Jensen. רק מה, המחירים שלהם מאוד זולים יחסית, מה שאוטומטית גורם לי לחשש קל לגבי איכותם. מדובר על מאות שקלים, 500-1000 בערך, כאשר חלקם מתהדרים בזכוכית ספיר וטיטניום. אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח, כך שממילא איני מכוון למותגים היוקרתיים באמת.

האם אני צודק בחששותי?

האם מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין? איזה מנגנונים יש בהם? בחנות אומרים לי "שוויצרי", אני תמיד מפקפק במוכרים כאלה.

כמו כן המלצות למותגים נוספים בסגנון דומה וחנויות מומלצות (איזור ת"א) יתקבלו בברכה.

דוגמא למה מוצא חן בעיני:

jacob_jensen_watches_horloges.jpg?1204055979

danish-design-iq16q585.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תיראה, קודם כל תמיד תוכל לחפש עליהם חומר באינטרנט.

דבר שני, לעולם אל תחשוב שאם לשעון מסוים יש מחיר גבוה, אזי מדובר בסחורה טובה - ולהיפך. חלק נכבד מהסכום אותו אתה נידרש לשלם על שעון יוקרתי (יעני יקר, יקר מאד) הוא על מוניטין החברה, השעות שבהן המעצב שלהם העביר בסדנא שלו וכמובן על איכות השעון, כי אלה בדרך כלל מורכבים בעבודת יד (או חלק מהם).

כל זה אינו גורע מטיב השעון, כמובן.

מצד שני, אם תרכוש שעון של "עדי" למשל (רק למשל), תוכל לדעת שקיבלת שעון איכותי, המנגנון הוא של סיטיזן יפן, הורכב בעבודת יד והכל כאן בארץ, תוצרת כחול לבן.

עצתי: לך לפי תחושת הבטן ולפי העיצוב שמוצא חן בעיניך, לא לפי המחיר. אה, וכמובן תבדוק ברשת לגבי טיב המוצר.

פורסם

חנויות כל טיים בתל אביב הומלצו כאן בעבר. התמונות הן לא רלוונטיות מכיוון שבמציאות ועל היד השעון נראה ו- "מרגיש" שונה. ממליץ שתפנה לך שעה, תקפוץ לחנות ותראה מה אתה אוהב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

קח לדוגמא את Emboss וSub Chrono.

מדובר על חברות אלמוניות שמוכרות שעונים בעיקר בישראל והשעונים שלהם לא שווים רבע מהמחיר שלהם. שעוד משווקים תחת טענה של שהם איכותיים כמו אומגה, כן זה מה שנאמר לי בחנות שלהם:shock: (סאב)

על פניו נראה שהשעונים שהעלת תמונות שלהם נראים ונשמעים דיי איכותיים.

במחירים הנ"ל אתה יכול למצוא

דיזל ופוסיל - לא הסגנון שאתה רוצה.

כאמל - יש להם כמה שעונים עדינים.

SWISS MILITARY - כמו כאמל.

ארמאני.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אתה יכול גם לחפש שעונים של Skagen חברה דנית עם עיצובים בסגנון החביב עליך (כנראה), ובטווח המחירים שלך (וגם פחות, רוב השעונים שלהם בין 700 - 1000 ש"ח). לא מותג פרימיום אבל בהחלט איכותי. יש לי באוסף גם שעון שלהם שקניתי פעם בדיוטי פרי ב-200$ (לפני כמה שנים, זה בטח היה קצת מתחת ל-800 ש"ח).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יצא לי לבקר בסניף של כל טיים באבן גבירול והיתרשמתי מאוד לטובה, היחס היה מצויין וגם המחירים היו טובים.

בטווח המחירים הנ"ל הייתי הולך על חברות כגון סייקו ולא דניש דיזיין שמבחינתי אמינותו מוכחת ויש יבואן תומך אחרי הקנייה.

לגבי הסאב כרונו, יש לי סלידה איומה מהם ואישית לא רק שאני לא מתחבר לעיצובים שלהם אלא שב5K ש"ח לשעון ישנם מותגים בין לאומיים הרבה יותר טובים שאפשר לקנות.

אני לא הייתי שולל גם שעונים של טומי הלפיגר (זולים, בממוצע 700 ש"ח לשעון) וקסיו אדיפ.

מהארמני היתאכזבתי מהאמינות ולאקוסט יקרים ביחס לתמורה בדר"כ.

• תוכן חדש...