Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אתה נמצא על תצוגה של צריכה ממוצעת. אם תדפדף "דף" אחד למעלה (או למטה) תגיע לתצוגה של צריכה רגעית. במצב זה אם אתה נייח, יחידות המידה ישתנו לצריכה של ליטרים לשעה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
באוטו שלך הוא מתחלף בנתון של צריכה לפי זמן (כלומר ליטר לשעה, כנראה).

אכן, כשהמכונית נייחת מוצג נתון צריכה לפי יחידות של ליטר לשעה.

כשהמכונית עומדת הצג משתנה לכמות הדלק הנצרכת בשעה ולא לפי קילומטרים

הכוונה היא לליטר לשעה ברגע שאותו במצב עמידה

יש לי תחושה, אל תשאל מאיפה, שכשהמכונית עומדת מוצג נתון של צריכת ליטר לשעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
שוב: היא לא. זאת לא הפביה הראשונה שלנו (וגם לא האחרונה), ואני חי באוטו - לא קיים אצלי. התצוגה היא קבוע על L/100KM. לא משתנה ל-L/H.

אני מקווה שאתה מודע לזה שבקצה ידית הפעלת המגבים ישנו כפתור של מעלה/מטה המאפשר להחליף בין חלונות המידע השונים של המחשב? :wink:

big, בספר הרכב של הTSI אין כלל הסברים ללפחות חצי מחלונות המידע שיש במחשב הרכב כולל ה1/h, בושה ליצרן. (אין טענות לצ'מפיון כי גם בספר באנגלית זה לא מופיע).

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ארתור, זה קיים עוד מימי הפביה MK1, אז כן - אני יודע...

מני, אני נוסע על ממוצע. רגעי לא מעניין אותי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...