Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב לדבר מוזר, כל פעם כשאני עוצר ומחשב הרכב נמצא לפני כן על חלון צריכת דלק רגעית (יחידות L/100KM) החלון מתחלף אוטומטית בזמן עצירה לנתון אחר המופיע ביחידות של 1\h (אחד חלקי h).

כאשר נתון זה תמיד נע בין 0.6-0.8.

חשבתי אולי זה הצריכה הרגעית בעצירה, אבל למה שהנ"ל יוצג ביחידות של 1\h? :?

מישהו מבעלי הסקודות יודע מה משמעות הנתון הזה?

בספר הרכב אין מידע על זה.

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כשאתה בעמידה אין משמעות לצריכה בליטר ל-100 ק"מ, כי אתה לא נוסע (כלומר תקבל אינסוף ליטר ל-100 ק"מ). בחלק מהמכוניות הנתון פשוט "נעלם" ובאחרות הוא מגיע למקסימום שהמחשב יכול להראות. באוטו שלך הוא מתחלף בנתון של צריכה לפי זמן (כלומר ליטר לשעה, כנראה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן, כשהמכונית נייחת מוצג נתון צריכה לפי יחידות של ליטר לשעה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לחבר שלי יש את האוקטביה החדשה וכשהמכונית עומדת הצג משתנה לכמות הדלק הנצרכת בשעה ולא לפי קילומטרים, את ההסבר למה כבר ציינו למעלה :)

They are trying to ban me...

פורסם

RS לי יש גולף ואני חושב שאני יודע את מקור "חילוקי הדעות". אצלי בגולף יש במחשב הרכב שני מסכים אפשריים (שונים) שמראים שניהם את צריכת הדלק. האחד מראה צריכת דלק רגעית ממש באותה השנייה, והוא גם משתנה ל - 1/h בעמידה כמו של פותח השרשור. השני מראה צריכה כללית יותר - אני לא יודע בדיוק איך זה עובד כי הוא לא מראה צריכה ממוצעת מרגע לידת הרכב, כלומר יש איזושהי "התיישנות" של הנתונים, אבל היא הרבה יותר איטית והצריכה במסך היא בעצם צריכה ממוצעת על פרק זמן מסוים (שאני לא יודע מה הוא). כנראה שאצלך ברכב המסך של המחשב מכוון למסך הזה.

פורסם
RS לי יש גולף ואני חושב שאני יודע את מקור "חילוקי הדעות". אצלי בגולף יש במחשב הרכב שני מסכים אפשריים (שונים) שמראים שניהם את צריכת הדלק. האחד מראה צריכת דלק רגעית ממש באותה השנייה, והוא גם משתנה ל - 1/h בעמידה כמו של פותח השרשור. השני מראה צריכה כללית יותר - אני לא יודע בדיוק איך זה עובד כי הוא לא מראה צריכה ממוצעת מרגע לידת הרכב, כלומר יש איזושהי "התיישנות" של הנתונים, אבל היא הרבה יותר איטית והצריכה במסך היא בעצם צריכה ממוצעת על פרק זמן מסוים (שאני לא יודע מה הוא). כנראה שאצלך ברכב המסך של המחשב מכוון למסך הזה.

בדר"כ הצריכה לפרק זמן מסויים זה מחושב לפי trip a or b

תראה שאתה משנה בין הטריפים הצריכה הממוצעת משתנה

אם אתה מאפס אחד מהם זה מאפס לך ומתחיל ממוצע חדש.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

RS אתה לא מאפס לעולם את ה - trip? אני עושה זאת כל תדלוק כדי לחשב לעצמי את צריכת הדלק בין תדלוק לתדלוק (הרגל שסחבתי איתי מאוטו ישן של ההורים עם מערכת דלק מאוד מפוקפקת, שם עלייה משמעותית בצריכת הדלק שלחה אותנו בזריזות למוסך. ברכב שלי היום הסבירות של זה כבר משמעותית נמוכה יותר, לפחות בשנים הקרובות טפו טפו)

פורסם
אצלי זה נשאר על הנתון הרצוי. הזוי לגמרי מה שאתם מספרים... :shock:

אתה בטוח שאתה מסתכל על חלון הצריכה הרגעית ולא על שני החלונות האחרים המציגים תצרוכת דלק? (צריכה ממוצעת כוללת או ממוצעת מתחילת נסיעה) :?

החלון של הצריכה הרגעית משתנה ל1/h בעמידה בכל סקודה שראיתי עד עכשיו..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

שוב: משהו לא מסתדר לי כאן. או שאתם הוזים, או שיש לכם לוח שונה משלי.

אצלי מוצגת אך ורק תצוגת ממוצע L/100KM (מבחירה כמובן) - בנוסף ישנה תצוגה של ק"מ כללי וק"מ על מיכל דלק נוכחי, ולא שום דבר אחר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS אין פה שום דבר הזוי

זה מראה בדיוק כמו שזה מראה אצלך צריכה של L/100KM

אבל ברגע של עצירת הרכב, התצוגה משתנה מצריכה של L/100KM, לצריכה של L/H.

פורסם
RS אין פה שום דבר הזוי

זה מראה בדיוק כמו שזה מראה אצלך צריכה של L/100KM

אבל ברגע של עצירת הרכב, התצוגה משתנה מצריכה של L/100KM, לצריכה של L/H.

שוב: היא לא. זאת לא הפביה הראשונה שלנו (וגם לא האחרונה), ואני חי באוטו - לא קיים אצלי. התצוגה היא קבוע על L/100KM. לא משתנה ל-L/H.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...