Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה , עד 65 אש"ח ואוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב פורום יקר ,

אני פרסמתי את הרכב למכירה ועל כן יש להתחיל בחיפושים של המחליפה לקורסה 04' ששרתה אותי נאמנה ב 5 שנים האחרונות .

אתחיל ואומר שהתקציב בר מתיחה אבל לא להתפרע ( סומך על גבולות טעם הטוב) .

בנושא גירים - אוטומטי בלבד, נכנסים גם כול הרובוטים , אבל מהסוג הטוב , קרי DSG ולא כול המטלטלים למינהם .

צריכת הדלק צריכה להיות באזור ה 12 ק"מ לליטר , איני מעוניין להחליף רכב ושצריכת הדלק תעלה מהצריכה העכשווית .

כרגע אני סטודנט ואשמח לרכב שהעלויות אחזקה שלו (ביטוח\מוסך ושאר חולות רעות ) לא יהיו גבוהות .

חלפה מחשבה במוחי ,והיא להעלות את התקציב באופן גדול ללכת על הייברידית , מירב הנסיעות הן חולון-ראשון ורובן בעיר (מה שיכול לחסוך כסף בעזרת שימוש בהייברידי) וגם אמא שלי שבעלת רגל כבדה אולי תצליח לחסוך מעט .

הנסועה החודשית היא באזור ה 1000 ק"מ .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אפשר לשקול דייהטסו סיריון, אני מניח שניתן למצוא 2008 ואולי אפילו 2009.

מה הייתי ממליץ בחום? לשקול לעשות מאמץ קל ולרכוש i10 אוטומטית עם מנוע 1.1 חדשה. אמנם המנוע לא חזק במיוחד, אבל הרכב הזה די מפתיע במחיר שלו ונותן תמורה לא רעה במחיר די נמוך, מכונית 5 המושבים הזולה ביותר בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין מה לחשוב - רק אחד משתיים:

פיאט גרנדה פונטו - נכנסת אחת משנתון 2008-2009 (תלוי מה תמצא, השכרה או פרטית).

דייהטסו סיריון - זה כבר יש בשפע בחברות ההשכרה, בדיוק בתקציב שלך.

שניהם רכבים מצוינים, הגרנדה מרגישה יותר סולידית ופחות מצועצעת - אבל היא פחות נפוצה.

את הסיריון תוכל למצוא בעצם בכל החברות, תנסה להתמקח ולהוציא את זו עם הק"מ הנמוך ביותר.

פורסם

עצה בנוגע להיברידית ? אני מאוד נוטה לכיוון היברידית , עם זה שמחירי הדלק הולכים לעלות בטווח הבינוני ...

פורסם

מכונית הכלאיים הכי זולה שתוכל לקנות היא הסיוויק, חסכון מדהים בהשוואה לסופרמיני היא לא תיתן לך. טויוטה פריוס אף היא די

יקרה עבורך, אבל אם נכנסת בתקציב זו קנייה טובה. כדאי לשקול יונדאי i10 חדשה, הגרסה האוטומטית עולה 72 או 73 אלף

שקל, ותקבל רכב חדש חסכוני ואידאלי לעיר. ליונדאי יש כל מני תוכניות מימון שנראות די אטרקטיביות, כך שאולי תוספת הכסף

לא תהיה כבדה מדי (וחלק ממנה יתקזז עם שלוש שנות אחריות ורכב חדש).

פורסם

השאלה היא איזה "ביצועים" נותן מנוע 1000 אוטומט? נשמע לי אכזרי מדי לרדת מקורסה לזה, גם תמורת חיסכון בדלק.

הסיריון והגרנדה לפחות לא גומרים אותו.

אני מניח שאפשר להשיג בתקציב גם I10 עם מנוע 1300 אוטומט, מחברות הליסינג. לא יודע אם זה רכב חסכוניץ

פורסם

לא שהקורסה היא עתירת ביצועים ...:lol: מנוע 1000 זה כבר מעט התעללות ,זה סביר להניח מנוע שאוהב סל"ד גבוה .

מה תצרוכת הדלק של הרכבים האלו ( גרנדה פונטו, סיריון ו I10) בפועל ?

פורסם

מה עם הסופר מיני הסטנדרטיות יותר כמו סוויפט, מאזדה 2, פיג'ו 207?

מבין כולן אני הכי אוהב את הסוויפט אבל יש לקחת בחשבון שהיא לא מוצעת עם ESP.

הפיג'ו והמאזדה דווקא כן והן גם זכו ב-5 כוכבי ריסוק.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...