Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות הנתונים על הנייר הטוסון איטי יותר מהמאזדה 6 2.3 בכל מצב ובכלל אתה משווה משפחתית גדולה לעומת ג'יפון ששוקל הרבה יותר.

הרכב ממש לא עגלה אבל אם אתה משווה צריכת דלק ונתונים אז הרכב חלש יחסית.

1 ל1 בצריכת הדלק אתה לא תגיע, אבל 1ל5 תחת עומס זה לא מילה גסה. במשולב הצלחתי להגיע ל1ל9 בנסיעה רגועה בזמנו.

אין מה להשוות בכלל מבחינת היתנהגות, המאזדה אוחזת יותר, רוכנת פחות ונותנת הרגשה של נהיגה רבע ספורטיבית לנהג הממוצע לעומת הטוסון אשר תוכנן ונועד לסיגנון נהיגה שונה לגמרי.

הוא נוח יותר ומעביר קצת פחות מפגעי כביש, בעל רכינה משמעותית של המרכב בסיבובים והגה לא מתקשר בעליל.

ב4 על 4 הסיכוי שלך לפרפר שואף לאפס ואם זה מה שאתה מחפש אז אתה לא במקום הנכון.

בשני הרכבים רמת ריפודי העור וחלקי הפנים לא מרשימה אבל בתמורה למחיר הם מצויינים.

פורסם
מקפיץ,

אם פרפור במקום מענין אותך (למה ? אביך יבואן צמיגים ? 225/50/17 די יקרים) ,באותו תקציב קח מליבו 3.5.

הפעם היחידה שעשיתי פרפור (ולא בכונה ) היה בנסיעת המבחן ב- UMI אחרי שבאותו יום ניסיתי C5 ומונדאו.אין השוואה.

פורסם

כי המאזדה מפרפרת במקום אם אני לוחץ חזק עד שאני עוזב את הגז! וזה מה שאני מחפש.

כל המטרה של הנעה כפולה ברכב הזה שזה לא יקרה. אם אתה מחפש כוח, לדעתי צריך לחפש אופצייה יותר טובה מג'יפ בכאילו. אתה רוצה שהרכב יפרפר, קח טנדר אמיריקאי עם מנוע V8 ובטל מערכת בקרת משיכה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתם לא הבנתם אותי,

אני לא התכוונתי לפרפור כמו הילדים הקטנים עם מיצובישי לנסר ולסרוף צמיגים, אני רציתי כוח ומומנט זמין יעני רכב זריז וחיחסית חזק.

אבל עכשיו אני משנה כיוון הכלל,

אני לא רוצה לקנות את הטוסון ולא כלום, אני עכשיו חושב בכיוון אחר לגמרי שאחר"כ אני אפתח נשא חדש עליו פה.

סוד :WRX .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

עדכון מצב:

חברים תגידו מברוק,

היום חזרתי להם את המאזדה ומצאתי שם גיפון יונדאי טוסון 2005 מנוע בנזין 2700 יד 4 עם 111000KM ,

חיצוני ופנימי נראה שמור מאוד ואין מבחוץ רק כמה נקודות מעיגות קטנות ממש שבקושי רואים,

עשיתי נסיעת מבחן היה שקט ונקי,

הלכנו למכון בדיקה 800ש"ח! ועשו בדיקה הכל יצא בסדר גמור וזה סיכום של הבדיקה:

קומפרסייה: MAX 31 , MIN 28, יצא בסוף 3, אז מה דעתכם פה, זה בסדר?

רשם לי שהיה כמה תיקוני צבע קטנים בפגושים פה ושם אבל אין פגיעות רצניות לא בשלדה ולא במרכב, היה קצת ישור מעיכות בדלתות,

בנסיעה על בורות או מכשולים עם קפיצה שומעים כזה דפיקה קטנה בבולמים הקדמיים "טק טק" אז מה זה אומר שצריך להחליף בולמים?

ורשום גם שצריך לעשות כיוון פרונט במיוחד בציר האחורי,

אז סגרנו עסקה ולחתי את הגיפ,

מה דעכתם בכללי על מצב האוטו?

עסקה טובה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...