Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיקים והאצות עד 30000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית חושב שזה בילתי נמנע,

בני אדם נהנים מתחושת המהירות,לכן כולנו חובבי רכב,לכן מכוניות זה דבר שמדבר אל כולם,לא רק בגלל סמל הסטטוס,אבל גם בגלל שאנחנו גברים\ילדים,אשר נהנים מתחושת ההאצה של הצעצוע שלנו,

וזה לא משנה אם אתה בן 18 או 35 את החיוך הדבילי הזה בזמן שמד הסל"ד מטפס לו למעלה אי אפשר להסתיר,

ואני חושב שזה צביעות,לבוא להגיד "תעשה קורס נהיגה קודם",כי כולנו הרבצנו בתור ילדים עם הרכב של ההורים או עם הגרוטאה שקנינו,מבלי לדעת ממש מה אנחנו עושים,למה?,כי כשאתה בן 18 זה מה שאתה רוצה לעשות,ושום עצה חינוכית לא תשנה את הצורך הזה לשחק בצעצוע החדש שלך.

לגבי הפונטו HGT, ב30 אלף תוכל לרכוש אחת אבל מצב לא מזהיר,ומנסיון זה לא רכב שכיף להרביץ איתו מקו ישר בעייה של מומנט והיגוי (tourqe steer) בנוסף תנוחת ישיבה מזעזעת ואיכות בנייה לוקה בחסר.

לדעתי תוכל להנות מצרפתייה קלת משקל וידנית, או כל רכב שיביא אותך מ0-100 בפחות מ10 שניות יעשה את העבודה.

לזה בדיוק התכוונתי כולכם הייתם בגיל הזה כולכם חיפשתם את הריגוש הזה.. אני מחכה לאלה שיגידו אבל לנו יש נסיון בשביל הריגוש.

בסדר ביקשתי הצעה לרכב לא ביקשתי שום עצה לגבי הנהיגה שלי, תודה

ולנושא.. ויתרתי על הHGT אני בדרך לקניית גולף 2002 1.6 .. לא עמדתי ביופי שלה...

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לזה בדיוק התכוונתי כולכם הייתם בגיל הזה כולכם חיפשתם את הריגוש הזה.. אני מחכה לאלה שיגידו אבל לנו יש נסיון בשביל הריגוש.

טוב..לפחות אפשר להתנחם שהוא קונה רכב שמתאים לסבתא ולא לקיקים והאצות.

לפחות לא במודל הזה...

פורסם

אדם שקונה אוטו ראשון עם הגבלות של אבא עדיין לא מבין את כוחן של המכוניות.

אתם חושבים שהוא מבין מה זה אומר 10 שניות ל 100 ל 8.9 שניות ל 100 ?! לא בטוח שהוא הרגיש את זה וגם אם הרגיש נסע בSTI או משהו כזה .

כולו רוצה לנהוג באוטו ביחסית אגריסיביות לשמוע את המנוע צועק ועקוף אנשים בכביש מבלי שיתנו לו פייט.

בגדול מה שהוא בחר אוטו יפה אפשר להוסיף עליו דברים (קישוטים) זה מה שהוא לדעתי צריך.

הוא לא צריך RS8 הוא לא צריך הנעה אחורית הוא צריך אוטו שיסע לא יזלול הרבה ויעשה רעש של מנוע שמתאמץ.

יום טוב

פורסם

חלקנו גם גדלו וזכו להתחרט על כמה דברים - דברים שמנסים למנוע ממך, כי על חלקם זה פשוט היה עניין של מזל שהיתה לנו או לאנשים אחרים בכלל את האפשרות להתחרט.

מה שכתבו כאן על ההבדל בין 8.9 ל100 לבין 10 ל 100 הוא כל כך נכון, ברכב שיורד את ה7 שניות למאה - אין לך אפילו זמן להתחרט על ה15 מטרים שלפניך מהרגע שנגעת בגז... וזה כל מה שצריך בשביל לקחת חיים של מישהו.

אפרופו - תתחדש על הרכב, בחירה מצויינת ונבונה בשביל רכב ראשון לנהג חדש שהקוצים בוערים בו. ובבקשה - בכל פעם שאתה נכנס לרכב תחשוב על זה שאתה נוסע בכלי נשק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עבור רכב ראשון

יותר מ-100 כוח סוס לטון

מתכון לאסון

גם מתחרז וגם הייקו.

אם אתה כלכך בטוח אתה מוזמן לג'אמייקנה איתי בתקווה שתעמוד בקצב (גולף ג'יטיאיי מארק 6 בדרך אליי) ...

• תוכן חדש...