Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

עצתכם בבקשה, אני צריך להחליף בולם ימיני במאזדה 3 שלי ובנוסף גם תושבת המנוע קידמית ימנית קרועה.

ללכת למרכזי ? או למורשה רגיל? ואם רגיל להחליף למקוריים או לתחליפים? ברור שמקורי עדיף השאלה אם זה קריטי. כי ההפרש במחירים הוא פי 2. (חלקים מקוריים כ-2500 שח. )

**חוץ מזה אני שמח קניתי את הרכב וכל הבדיקה יצאה תקין ! חוץ מהבולם והתושבת...:wink:

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

הייתי שמח לתשובה ולא לפרסומת וחוץ מזה אני מבאר שבע ולא מגיע לעידן משהו...

פורסם

זו לא פרסומת, זה שרות מטעם קארספורום - יש לך בעיה ואני מפנה אותך לאיש מקצוע סופר מקצועי הרי בסוף תצטרך להיעזר באיש מקצוע כזה או אחר. אתה לא חייב.....

בקיצור, היות ואתה מבאר שבע - ממליץ לך להתייעץ עם אביב "מאלימלך מחסני צמיגים" 08-6270273.

פורסם

מה הקשר אלימלך מחסני צמיגים לבולם ותושבת????? ימלא לו אויר בגלגל?

קח בחשבון שבולם מחליפים סט ימין ושמאל

עד כמה שאני זוכר סט למאזדה במורשה עולה בערך 1600 כולל עבודה אבל לא בטוח

כנס לאתר של מוסך עד רעננה{ מורשה מאזדה} יש שם פורום פעיל ובעל המוסך עונה וגם נותן מחיר

קוראים לו חיים והוא מס' 1 בתחום- לפחות בשירות

פורסם

כנס לאתר עד רעננה ושאל את חיים את השאלה זה בחינם.

מניסיון אישי לאחרונה לא כדאי לטפל שם.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אני גם מבאר שבע

אני החלפתי זוג בולמים קדמיים במוסך אקספרס בבאר שבע

באופל קורסה

יש להם שירות אדיב מחירים הגיוניים אני מטפל שם מעל ל6 שנים

בנוסף הורי וכל החברים שלי מטפלים שם ממולץ בחום

פורסם

חברים יקרים!

לא שאלתי בנוגע לעלויות הנ"ל. שאלתי אם עדיף מורשה מטעם היבואן וחלקים מקוריים או מורשה רגיל עם חלקים תחליפים.השאלה אם עדיף מקורי למרות שהפער פי שתיים בכסף. כ- 2500 למקורי( וזה רק לבולם 1+ תושבת)

אני מכיר את מוסך עד ואת האתר שלו וברור שהוא יגיד מקורי ומוסך מורשה יבואן...

**ולפני מה שאמר לי מוסך מורשה (שהיה עד לפני שנה מורשה מטעם יבואן בבאר שבע) לא צריך להחליף 2 בולמים ( בדרך כלל אני יודע שצריך ) כי ההוראות למאזדה להחליף רק את הפגום.. אבל שוב זה לא השאלה ששאלתי . אודה לתשובתכם ...

פורסם

אני רק רוצה להצטרף להמלצות על עידן מהמעבדה

איזה איש! איזה בחור!

קפצתי אליו לקבל הצעת מחיר להגבהת הקורולה שלי (בסופו של דבר ירדתי מהרעיון כי התברר שהיה לי גלגל אחורי שדרש יישור - לא זוכר אם זה קימבר או קאסטר והרכב חזר לגובה תקין)

ביני לבין עידן התפתחה שיחה ופשוט מצאתי לנגד עיניי אדם מקסים.

המעבדה עצמה מאוד מרשימה.

ממליץ בחום - זה שווה את הדיעה הנוספת בעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא רשמתה את שנת היצור של הרכב - והאם הבולמי זעזועים הוחלפו בעבר .

זה כן עקרוני להחליף זוג בולמים אם גילם מעל ל 1 שנה ובהתאם לתנאי השימוש בהם (בלאי מצטבר)

בהחלפת בולם זעזועים יחיד , יהיה הפרש אחיזה על הציר , ובמיוחד אם הבולם יהיה של יצרן אחר .

אפשר להחליף לחליפי טוב ותואם של KYB , או מונרו איכותיים - ולדעתי להחליף זוג .

העלות כ 1400-1600 כולל עבודה .

כנ"ל לגבי תושבת מנוע יש חליפיות איכותיות כגון NOK ואחרות - צריך לברר .

את ההחלפה אפשר לבצע בכל מוסך טוב המתמחה ברכבי מאזדה או יפניים - אפשר להתייעץ עם שכן באר שבעי דוד מ מומנדיאל .

(נשמע כמו בחור מבין ובעל ידע)

רשמו כאן המלצה על מוסך אקספרס - לדעתי שווה לבדוק גם שם .

בגדול - דעתי כי טיפולים במערכות המחשב הזרקה כריות אויר , הגה ובלמים ABS וכו' במוסך יבואן .

טיפול טכני שאין בו חיבור למחשבי הרכב - החלפות שמן , ממסרה אוטומטית ( רק סינטטי תואם יצרן )

אפשר במוסך מורשה רגיל טוב המבין בתחום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש לנו יתרון יחסי מול מוסכי החברה, באיכות הביצוע ואבחון הבעיה בעבודות של בולמים תושבות והגאים.

מסתבר שאנחנו יותר זולים ממוסכי החברה.

אני לא כותב כאן מכיוון שאני דיסלקט שכותב עם טעויות. כך שעמית עוזר לי.

לגבי שאלתך.

בולמים רק בזוגות, KYB, או מונרו, מצויינים. תושבות מנוע, אישית לא הייתי מתפשר על פחות ממקורי.

עידן

פורסם

ושכחת להוסיף ולכתוב שיש לך עוד יתרון בנושא בולמי זעזועים וזה המכונת בדיקה שמרעידה ומזעזעת את בולמי הזעזועים

בקצב משתנה ובודקת את יעילותם במצבים משתנים, דבר שלא קיים במוסכים.

(בעצם, נדמה לי שרק במוסך אחד בארץ ראיתי שיש גם מכונה כזאת).

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...