Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם אייפון סיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

קיבלתי מתנה אייפון סיני, רשום מאחורה (בין כל השא הדברים כמו IPHONE והלוגו שלהם) A1241 שזה ,אני מנחש, הדגם.

קיבלתי אותו בלי כלום חוץ ממטען.

מכיוון שאין לו חברה מוגדרת, אני לא יודע איך אני מגדיר לו הגדרות אינטרנט (לפנות לסלקום ולבקש לשלוח הגדרות אינטרנט לאייפון סיני?), ואיך אני מתקין בו עברית, אם זה אפשרי בכלל.

אשמח לעזרה אם יש כאן אנשים שיצא להם להתעסק אם אחד כזה או דומה.

פורסם

המכשיר הזה לא שווה את הזמן שאתה מבזבז עליו.

תמכור אותו לאיזה ילד, ותקנה לך אייפון אמיתי, שתוכל לעשות איתו הכל.

מוזר, A1241 זה אייפון 3G. אתה בטוח שהוא מזויף ? אם כן, לסינים האלה פשוט אין בושה.

Stay Dirty

פורסם

מזוייף.

בוודאות, אין לסינים בושה.

אני יודע שלא אוכל לעשות איתו בערך שום דבר כמו האייפון האמיתי.

אני לא צריך ממנו כלום חוץ מאינטרנט, אבל גם את זה אני לא מצליח לסדר.

פורסם
אני לא יודע איך אני מגדיר לו הגדרות אינטרנט (לפנות לסלקום ולבקש לשלוח הגדרות אינטרנט לאייפון סיני?), ואיך אני מתקין בו עברית, אם זה אפשרי בכלל.

יש בערך טריליון סוגים של חיקויים וזיופים סיניים של אייפון. אז סלקום גם אם ירצו, אני בספק מאוד גדול אם הם יצליחו להגדיר בו אינטרנט.

דעתי עם אסףאסף - תמכור אותו ותקנה טלפון נורמלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הצלחתי להגדיר אינטרנט, אבל הוא לא פותח את כל האתרים, ומה שבעברית רואים בריבועים במקום אותיות.

בקיצור צריך תוכנה אחרת.

פורסם

תנסה להוריד OPERA MINI, ותתפלל שתצליח להפעיל אותה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת זה הדבר הראשון שעשיתי אחרי שהפעלתי את האינטרנט, והוא מצליח להריץ את גרסא 4.2 (את 5.1 הוא לא מצליח להפעיל, כבד לו).

אין תמיכה בעברית אבל כבר משהו. :)

• תוכן חדש...