Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד לינקים לסרטונים ביוטיוב כמו זה:

KlJHxZMXIuI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אין יותר מדי.

אה, גם זה:

חברים יקרים,

ב01.01.11 יעלו את מחירי הדלק ב40-50 אג' לליטר!!!!

מחירי הדלק אוקטן 95 יגיעו לרמות שלא הכרנו(7.20 ש"ח לליטר דלק!!)!!!

העלייה נובעת מעליית המס ולא מעליית הנפט, הממשלה פשוט מנסה להפשיט אותנו מהכנסותינו, חייבים לעצור את המגפה!

אני קורא לכל בעלי הרכבים להצטרף ולהתאחד, לצאת לרחובות לא למלא דלק ב1.1.11 לעצור את המדינה לא לתת לפוליטיקיים שממלאים דלק על חשבון משלם המיסים להתאכזר אלינו בצורה כה קשה ולפגוע בכל דרך אפשרית בכיסנו.

בואו ונאמר דייייי הגזמתם!!!!

נתארגן כאחד ואף אחד לא יעצור בעדנו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה, זה יעיל כמעט כמו הפגנה ביום כיפור! :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כבר רואים שזה עובד!

כבר מעכשיו אפשר לראות שב1.1.11 כל המשק יהיה מושבת!

(אולי כי זה יום שבת).

תחליטו אם משביתים ביום שבת או ביום שני.זה די חשוב לאנשים שרוצים להשתתף.

פורסם

המאבק לדעתי יסחוף המוני נהגים צעירים וגם מבוגרים

תחשבו שחצי מדינה עם לא יותר נגד עליית מחירי הדלק , סוף כל סוף יש איזה מאבק מקווה שזה יצא לפועל

פורסם

אני מאוד מקווה. המחיר (בתדלוק עצמי) הוא 7.13. לא יקח לזה יותר מדי זמן להגיע ל8. אם דברים ישארו כפי שהם, סוף שנה הבאה ליטר דלק יעלה 10 שקלים. וכל זה, כשמחיר הנפט יורד :evil:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

:mm_yeah:כמה דברים:

- אני מוכן להצטרף מיד ולגייס אחרים.

- אף אחד לא שמע על ההפגנה הזאת והתזמון שלה מאוד קצר.:sleeping:

אני מציע לדחות אותה בשבוע לפחות. תנו לה לחלחל לתודעה של הציבור, לתקשורת שתפרסם את זה וכולם יצטרפו. אני בטוח.

- מחירי הדלק בארץ הם מהגבוהים בעולם! כשחבית עלתה 140 דולר, המחירים לא היו כאלה גבוהים!

- אין שום הצדקה להעלות את המס על הדלק. מדינת ישראל מתנהלת בקיבעון מחשבתי מיושן מזה דורות שמתייחס אל רכב כאל מותרות, בגלל זה גם מיסי הייבוא של הרכבים גבוה בצורה מטורפת. רכב אינו מותרות!

אני עובד בחברה הלאומית לדרכים ואני נוסע עם רכבי פעמים רבות לאתרי עבודה בכבישים. נסיעות של קילומטרים רבים. מיותר לציין שהחזר הנסיעות שלי לא מתקרב אפילו לעומת ההוצאות.

:screwy:- בשבוע בו מפרסמים שמדינת ישראל יושבת על מאגרי גז עצומים בקנה מידה גלובלי, האונס הזה שמדינת ישראל מבצעת בנהגיה, רק מקבל מימד עצום.

:!:- אני ורבים אחרים מבינים את רצונה של מדינת ישראל בצמצום מספר כלי הרכב הפרטיים הנעים על הכבישים. אך זאת לא הדרך.

ישנן אפשרויות רבות אחרות, כגון:

*אנשים פרטיים המחזיקים ברשותם רכב נוסף, ישלמו אגרת רישוי כפולה על כל רכב נוסף שברשותם. שני רכבים - אגרה כפולה על הרכב השני. רכב שלישי - אגרה משולשת על הרכב השלישי וכן הלאה.

*הגדלת הקנסות במאות אחוזים על עבירות תנועה בינוניות-חמורות. ועוד אפשרויות נוספות אחרות (תרגישו חופשי להציע).

- ליוזם המחאה, אני באמת מציע לך לצאת מגבולות הפייסבוק.

שבת שלום ושנה אזרחית טובה לכולם!

פורסם

אני מציע לדחות אותה בשבוע לפחות. תנו לה לחלחל לתודעה של הציבור, לתקשורת שתפרסם את זה וכולם יצטרפו. אני בטוח.

- מחירי הדלק בארץ הם מהגבוהים בעולם! כשחבית עלתה 140 דולר, המחירים לא היו כאלה גבוהים!

- אין שום הצדקה להעלות את המס על הדלק. מדינת ישראל מתנהלת בקיבעון מחשבתי מיושן מזה דורות שמתייחס אל רכב כאל מותרות, בגלל זה גם מיסי הייבוא של הרכבים גבוה בצורה מטורפת. רכב אינו מותרות!

אני עובד בחברה הלאומית לדרכים ואני נוסע עם רכבי פעמים רבות לאתרי עבודה בכבישים. נסיעות של קילומטרים רבים. מיותר לציין שהחזר הנסיעות שלי לא מתקרב אפילו לעומת ההוצאות.

:screwy:- בשבוע בו מפרסמים שמדינת ישראל יושבת על מאגרי גז עצומים בקנה מידה גלובלי, האונס הזה שמדינת ישראל מבצעת בנהגיה, רק מקבל מימד עצום.

:!:- אני ורבים אחרים מבינים את רצונה של מדינת ישראל בצמצום מספר כלי הרכב הפרטיים הנעים על הכבישים. אך זאת לא הדרך.

*אנשים פרטיים המחזיקים ברשותם רכב נוסף, ישלמו אגרת רישוי כפולה על כל רכב נוסף שברשותם. שני רכבים - אגרה כפולה על הרכב השני. רכב שלישי - אגרה משולשת על הרכב השלישי וכן הלאה.

*הגדלת הקנסות במאות אחוזים על עבירות תנועה בינוניות-חמורות. ועוד אפשרויות נוספות אחרות (תרגישו חופשי להציע).

אני רוצה להבין אתה קורא לי להצטרף אליך למחאה ומציע להעניש אותי כי יש לי שני רכבים ? ככה אתה רוצה לייצר מחאה ?

ולא רק היא שאתה מבקש להגדיל קנסות במאות אחוזים לגולשים בפורום חובבי רכב ?

האם זו טבעה של ועדת התנגדות לגזרות ?

מחד לבקש אותנו להצטרף לועדות התנגדות ומאידך להכניס לנו מהצד השני ?

פורסם

רק בכדי להעמיד דברים על דיוקם

המדינה העלתה את מחיר הדלק (יותר נכון את המס על הדלק) ב 20 אג'

שאר העלייה - עוד 20 אג' זה בגלל עליית מחיר הנפט, והנפט כן עולה

מחיר חבית חצה את גבול ה-90 ואנליסטים מדברים על רף של 140 עוד השנה

שנה הבא בראשון לינואר יעלה המס בעוד 20 אג'

ואם ממשלת ישראל תחליט לקיים הבטחות אז במהלך השנה יירד המע"מ מה שיוריד את מחירי הדלק ב 7-8 אגורות ויקזז במעט את ההעלאה

פורסם
אני רוצה להבין אתה קורא לי להצטרף אליך למחאה ומציע להעניש אותי כי יש לי שני רכבים ? ככה אתה רוצה לייצר מחאה ?

ולא רק היא שאתה מבקש להגדיל קנסות במאות אחוזים לגולשים בפורום חובבי רכב ?

האם זו טבעה של ועדת התנגדות לגזרות ?

מחד לבקש אותנו להצטרף לועדות התנגדות ומאידך להכניס לנו מהצד השני ?

אתה מבין לא נכון

קפצת משום מקום וישר הבעת תחושת תקיפה מסויימת.

פורסם לא מזמן שהמדינה תגבה את אגרת הטלויזיה דרך אגרת הרישוי של כל רכב וע"פ מספר רכבים שיש ברשותך.

בקיצור ולעניין פותח השרשור בסך הכל רצה שתיהיה לו קבוצה גדולה כדי שאוטוטו אנשים שם יתחילו לקבל זימונים למסיבות הלא כך?

אני עד עכשיו מתחילת השרשור לא מבין מתי ההפגנה, איפה וכמובן מה היקפה??

אני לא מתכוון לעמוד שם עם דידי הררי ושכתבת ערוץ 10 תעשה ממני וממנו צחוק שאנו היחידים שנמצאים באזור

Confidence In Motion

פורסם

רק הערה אחת ברשותך : המס המוטל על הדלק אינו תוצאת "קיבעון מחשבתי מיושן" כדבריך, הוא פשוט אמצעי מאוד נוח, נגיש ומידי לגבייה של מיליארדים. משהו בסגנון של העלאת מס ערך מוסף. אין ספק שעליית הבלו אינה מוצדקת, אבל תקיפתה העינינית צריכה לגעת בחשבון ההוצאות המעוות והבלתי מוגבל של הממשלה הנוכחית. אי אפשר לממן את הבזבוז המבחיל שאנו עדים לו כמעט מדי יום, באופן שיהיה צודק ונכון, צריך פשוט להפסיקו.

פורסם

בהמשך להודעתי הראשונה, אני לוקח דבריי בחזרה, לא קראתי נכון את מה שנאמר מעל...

צביקה - קבל התנצלותי אני לא יכול לערוך את הודעתי ממקודם

Confidence In Motion

• תוכן חדש...