Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקנתי לפני מספר ימים חיישני רוורס אצל מתקין. החיישנים הינם מפירמה סינית כלשהי.

יש לי בעייה מאוד מציקה עם החיישנים, גם שאין "מכשול" מאחור, החיישנים מתריאים שקיים מכשול.

כנראה שעקב זווית ההתקנה של החיישנים הקיצוניים, הם מזהים אלמנטים בזווית שלהם ומתריאים.

נאמר לי שהרכב בעייתי מאוד להתקנת חיישני רוורס עקב הצורה של הטמבון האחורי שלו.

מה אני יכול לעשות בנידון?

מצ"ב תמונות של ההתקנה:

13938036.jpg

79246520.jpg

52899478.jpg

פורסם

לפי מראה התמונות הותקנו 2 חיישנים ממש בקצה הטמבון כך שזוית האלומה מכסה שטח גדול יותר בצד וכתוצאה מכך מזהה עצמים מצידי הרכב

ברכב שלי מותקנים חיישנים קצת יותר פנימה ולא על החלקים השחורים של הטמבון ועובד נהדר (מותג סיני GOLD EYE)

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מניסיוני עם מס' רכבים בהם התקינו לי חיישני רוורס, ישנם מס' רמות של חיישנים, הזולים ביותר הינם בעייתיים.

היקרים יותר, היו טובים יותר.

פורסם

השאלה היא, אם המיקום של החיישנים הקיצוניים לא גורם להתראות הסרק?

אני סומך על עצמי, אבל יש שטחים מתים שאני מעדיף שחיישנים יעזרו לי איתם.

פורסם

לא קיבלת אחריות כלשהי על ההתקנה?

האם יש לך צג או רק צפצוף?

אם ישנו צג, אתה יכול לפחות לראות, מאיזה צד של הרכב החיישן מזייף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש אחריות, אבל הצג מראה בכל פעם התראה מחיישן שונה.

המתקין אמר לי שכדאי לנטרל את שני החיישנים הקיצוניים בכדי שהחיישנים יעבדו באופן תקין.

הבעיה היא, שעכשיו יש לי שטחים לא מכוסים ע״י החיישנים המנוטרלים.

פורסם

מה שהמתקין אמר בעצם, זאת התנערות מהאחריות.

שילמת על מערכת שלמה, והיא צריכה לעבוד בצורה תקינה (ולא חצי ממנה).

יש מצב שהמוח לא תקין או משהו אחר. שיתקן או יחליף למערכת אחרת, תקינה.

אספר לך מה היה לי - התקנתי חיישנים כאלה, והם זייפו.

ראיתי את זה מיד, עוד בבית עסק. הבעלים של המקום ניסה לשכנע אותי, שהכל תקין, אבל לא ויתרתי, והחיישנים הוחלפו.

ממש בסוד (ותוך כדי סיכון) המתקין שלו סיפר לי, שלא היה לו ספק, בכך שהחיישנים הראשונים לא יעבדו, כי החיישנים והמוח נלקחו משתי קופסאות שונות (ודגמים שונים).

למה? כי נשארו לו חיישנים ללא המוח בצבע הפגוש שלי, וזה חסך את צביעת החיישנים עם צבע ספריי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוחלף המוח של החיישנים, הם ממשיכים להתריע לשווא.

האם חייב להיות מרחק קבוע בין חיישן לחיישן?

האם לפי התמונות שצירפתי, ניתן לקרב את החיישנים בקיצוניים לחיישנים הפנימיים על מנת להימנע מהתראות שווא?

פורסם

בהחלט.

היה על המתקין למקם את החיישנים הקיצוניים קצת יותר פנימה והכל היה עובד תקין.

כרגע אם הוא יזיז את החיישנים ישארו לך חורים בטמבון...

אם החלקים השחורים בטמבון הם פסי קישוט הניתנים להחלפה, נסה להשיג זוג כאלה ללא חורים, להחליף ולאחר מכן למקם את החיישנים הקיצוניים מחדש.

או שפשוט תתן למתקין לשבור את הראש עם הבעיה שהוא יצר...

• תוכן חדש...