Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית להרגע כולם, אני יודע שאין עדיין הונדה ג'אז היברידית בארץ.

שנית, בתחילת השנה הקרובה אמורה להגיע הונדה ג'אז היברידית לארץ לדברי היבואן.

אני מחפש לקנות סופר מיני, אך איכותית יותר מסיריון למשל.

בעבר עשיתי נהיגת מבחן על הונדה ג'אז רובוטית והייתי מאוד מרוצה ממימדי האוטו. הייתי מאוד

מאוכזב מכך שהוא רובוטי (אם כי יש כאלה שזה לא מפריע להם).

לגב אופל קורסה - אני מאמין שהוא איכותי ואמין. שמעתי ששלמה מלצר עומד לייבא (או שכבר התחיל לייבא).

ההלבטות שלי היא כזו:

ראשית , כדי לקבל דעה מנהגים בארץ לגבי ג'אז היברידית צריך יהיה להמתין מספר חודשים

עד שנשמע דעות אמינות (אם מישהו מכיר דעות לגבי הרכב מחו"ל אשמח לשמוע, נראה לי שהוא

כבר משווק מספר חודשים באירופה).

שנית, לגבי קורסה, ההתלבטות היא, ששלמה sixt עדיין לא מנוסים כמובן בטיפול ברכבי אופל.

נעזוב רגע את המחיר (לגבי ג'אז היברידית , נראה לי שלא נקבע עדיין מחיר אך הוא יהיה זול יותר

מג'אז לא היברידית).

על איזה משתי החלופות הייתם ממליצים ?

אינני יודע אגב מה הדעה של נהגים לגבי הונדה אקורד היברידית. נראה לי שיש פחות כאלו מאשר

טויוטה פריוס היברידית.

מאחר שתיארתי את החסרונות של שתי החלופות (בעיני לפחות), רציתי גם לתאר חלופה שלישית: i30

שאת אפשרות טובה **פחות** בעיני. אבל לפחות היא בטוחה יותר לדעתי.

ברצוני להוסיף שאני זקוק לאוטו בעיקר לנסיעות יום יום לעבודה (חיפה יקנעם) ופעם בשבועיים לנסיעה חיפה-רמת ישי (ליד נהלל) לבקר משפחה

אשמח לשמוע חוות דעת.

בברכה,

רפי

פורסם

לא הייתי מתקרב בשלב זה להונדה ג'אז ההיברידית, ובמיוחד עם הגיר הרובוטי. יכול להיות שמדובר ברכב מצויין, אבל אני חושש מעלויות האחזקה של המערכת ההיברידית (גם במקרה תקלה).

אופל קורסה החדשה מועמדת ראוייה (למעשה מדובר ברכב מעולה בכל פרמטר), אבל מדובר על מנוע 1.4 ליטר המספק 90 כ"ס. לא מדובר ברכב חלש, אבל גם לא חזק במיוחד. כל רכב יכול לנסוע על כביש 70/75 מחיפה ליקנעם, מדובר בכביש ישר שמהירות הנסיעה הממוצעת בו היא 120 קמ"ש. גם לרמת ישי לא צריכה להיות שום בעיה, העליות בדרך לרמת ישי או טבעון זה כלום לעומת העליות של הקסטל...

אני יכול להמליץ לך מניסיוני, בבעלותי פאביה מסוף 2008 ועד כה לא נתקלתי בבעיות כלשהן. הרכב נוסע כ- 30 ק"מ ביום ללא ציוץ - מה שכן לא הייתי מכתיר את הפאביה כמלכת האמינות, במיוחד לאור כניסת גיר ה- DSG ומנועי ה- TSI. אולי אופל תהיה בכל זאת עדיפה.

פורסם

ההונדה ג'אז רכב מצויין ואחרי שהיבואן בארץ הבין שהמחיר הראשוני היה מופרז ,יש עכשיו מבצעים יפים ואני לא בטוח שההיברידית תהיה חסכונית בהרבה מהרגילה אבל ההחזקה שלה בטוח תיהיה יקרה יותר! הקורסה רכב מעולה! השאלה באיזה מחיר ימכרו אותה לאחר המעבר ליבואן אחר? עם חסר לך כוח אז תבדוק את הקורסה הזאת:wink:.

http://motocar.ifeel.co.il//test/1090.aspx

פורסם

תוסיף עוד מכונית לקטגוריה:

Toyota Verso S

אמורה להגיע בקרוב אבל אני גם מחפש פרטים!

צריכה להגיע עם מנוע 1.3

וגיר רציף כמו של הוורסו הרגיל

פורסם

מה לגבי פולו/ איביזה או יונדאי I20, יש מבחר יחסית גדול בין רכבי הסופר מיני.

למה דווקא אופל או הונדה?

עצה שלי זה תעשה נסיעת מבחן על עוד מותגים ואולי תתקל בהפתעות .

היה מבצע על סיאט לאון (אני לא יודע אם המבצע עדיין קיים) , רכב משפחתי במחיר טוב - שווה בדיקה.

בהצלחה :arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אני הייתי הולך על הג'אז הרגילה, ובכך חוסך גם את המשקל/המקום/ותוספת הסיבוכיות הכרוכות במערכת ההיברידית, וגם מקבל אוטו עם צריכת דלק לא רעה בכלל, ואוטו מדהים מבחינת שימושיות.

• תוכן חדש...