Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש סובארו ניו אייג' 2003 מנוע 2.0 עקב אילוצים האוטו הולך להיות אוטומטי. ברצוני לגדוש את האוטו 0.7-0.8 באר.

יש ברשותי את רוב החלקים הנחוצים כגון:

WRX 2004 INTERCOOLER,WRX 2004 STOCK TURBO,UPPIPE,HEADERS,INLET,צנרת 2.5' של WRX,פורק לחץ מקורי של WRX.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

האם הגיר המקורי האוטומטי יחזיק את הגדישה של 0.7-0.8 באר? כיצד עובד הפורק לחץ עם הגיר האוטומטי? האם הניהול המקורי יתאים לשדרוג הנ"ל? ידוע לי שאפשר לשנות את הניהול של המחשב לבד ברכבים הללו החל משנת 2001.

אשמח לשמוע המלצות/דברי חכמה נוספים מה עלי לעשות או דברים נוספים שאותם אני אצטרך על מנת להוציא את הפרויקט הנ"ל לפעול.

תודה מראש לכל העוזרים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אהלן סלבה,

לפורק לחץ אין שום קשר בין תיבה ידנית לתיבה אוטמטית.

התפקיד היחידי שלו הוא לפרוק את האויר הלכוד בין הטורבו למצערת כדי שלא יווצר לחץ נגדי.

לגבי עמידות הגיר אין לי מושג מה תהיה העמידות שלו אבל אל תשכח שאתה לא מעלה 5 קג"מ אלא הרבה יותר.

יש לך את החלקים הנ"ל או שאתה מקבל/רוכש אותם?

יש סיבה ספציפית שלא לרכוש WRX/STI מראש ולא להכנס להרפתקה? בגלל הגיר?

Got To love It

פורסם

תן לי להבין מה אתה רוצה לעשות.

אתה רוצה לעשות סובארו אימפרזה gx לטורבו.

זה לא פג'ו שאפשר לקחת את הדגם הנחות ולעשות אותו "כאילו" הדגם הספורטיבי.

הגיר לא יחזיר בחיים המנוע לא בטוח יחזיק אתה תצטרך עוד חלקים כגון מזרקים משאבת דלק תוכנה אצל מישהו שיהיה מוכן לעשות אותה בשבילך (תעלה גם בהתאם) ציריות לבדוק מה המצב שלהם כי לא בטוח שהם יחזיקו ועוד המון דברים שאני לא יכול לחשוב אליהם כרגע.

אני אומר את זה רק בשבילך אל תיכנס להרפתקה ש-1000 חכמים לא יוציאו אותך ממנה. זה יעלה הרבה כסף וזה לא ייסע כמו אימפרזה טורבו בחיים. מה גם שהאוטו שלך הוא הנעה קדמית אם אני לא טועה.

אם אתה רוצה יש סובארו פורסטר עדיפות על שלך עם טורבו מקורי.

פורסם

שלום אלדור.

1.למה אתה חושב שהגיר לא יחזיק. אולי אתה מכיר פרוייקט דומה?

2. אני לא רואה שום סיבה שהציריות לא יחזיקו ס"כ הגדישה 0.5 באר.

3. הרכב הוא 4*4

פורסם

ממליץ לקחת את הדגם של 2006 עד 2008 הוא מגיע עם 160 סוסים מהיצרן במקום 125 בשנתונים הקודמים

אולי יש יותר סיכוי שהגיר יחזיק

octavia vrs

פורסם

ככה אני חושב שתוספת של כ-80 כ"ס תשבור את הגיר מסיבה שהגיר של הwrx יותר חזק משל ה-2.0 הרגילה והוא גם נשבר ז"א גיר של 2.0 עם אותו הספק יישבר מהר בהרבה.

דבר שני המנוע לא יחזיק כנראה תופסת של66% מהכוח שלו באורגינל, סעפת היניקה של ה-2.0 הרגילה לא מתאימה לטורבו (בגלל שמחובר שם במקום קולר עליון וטורבו מחובר שם הפילטר אויר.

במנוע ה-2.0 הרגיל יחס הדחיסה גבוה משל wrx ולכן יהיה קשה מאוד לכיוון אותה כמו שצריך.

מכל הסיבות האלה ועוד כדאי לא לעשות את הפרוייקט הנ"ל אלא עם כן יש לך הרבה מאוד כסף לניסויים.

בקיצור תיקח את הפורסטר וזהו.

פורסם

:mm_yeah:

ככה אני חושב שתוספת של כ-80 כ"ס תשבור את הגיר מסיבה שהגיר של הwrx יותר חזק משל ה-2.0 הרגילה והוא גם נשבר ז"א גיר של 2.0 עם אותו הספק יישבר מהר בהרבה.

דבר שני המנוע לא יחזיק כנראה תופסת של66% מהכוח שלו באורגינל, סעפת היניקה של ה-2.0 הרגילה לא מתאימה לטורבו (בגלל שמחובר שם במקום קולר עליון וטורבו מחובר שם הפילטר אויר.

במנוע ה-2.0 הרגיל יחס הדחיסה גבוה משל wrx ולכן יהיה קשה מאוד לכיוון אותה כמו שצריך.

מכל הסיבות האלה ועוד כדאי לא לעשות את הפרוייקט הנ"ל אלא עם כן יש לך הרבה מאוד כסף לניסויים.

בקיצור תיקח את הפורסטר וזהו.

צודק! יעלה פחות ,יסע טוב יותר ויעבור טסט.

• תוכן חדש...