Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

הרכב הינו אוטומט 1400 75 כ"ס. הרכב ברוך השם עד עכשיו לא דרש תיקונים והפגין אמינות מרשימה ביותר אבל בזמן האחרון התחילה להדלק נורית אזהרה שנראת כמו ציור של הגה עם סימן קריאה לידו. הנורית נדלקת בעיקר בהתנעה ראשונה לאחר מספר שעות שהרכב לא היה מונע, כאשר מדוממים ומניעים שוב התקלה נעלמת, מפלס הנוזל של המשאבת הגה כוח תקין.

אתמול אבא שלי היה במוסך ושם נאמר לו שכנראה מדובר בממסר ועלות החלפתו 500 ש"ח לפני עבודה.

האם מישהו נתקל בתקלה הנ"ל? האם יש לה השלכות בטיחותיות?

פורסם

יש לי את אותו הרכב רק ידני, בספר הרכב כתוב שהנורה הזאת נדלקת כאשר יש מחסור בשמן הגה כח, בעייה במנוע החשמלי של הגה הכח או באחד החיישנים שלו. הכי טוב אם תיסע למוסך שיוכל לחבר אותך למחשב ואני מניח שהבעייה תתגלה דיי מהר.

אם באמת בדקת מפלס נוזל הגה כח והוא תקין וההגה לא קשה מהרגיל, כנראה שהבעייה היא באחד החיישנים.

• ספונסר פורום
פורסם

ידוע לך על איזה מימסר מדובר ?

כל המערכת החשמלית של משאבת ההגה (כולל המחשב שלה)

נמצא בתוך המשאבה עצמה והוא חלק ממנה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ההגה מרגיש רגיל לחלוטין, אם היה חוסר בנוזל/ סתימה בצנרת אז הנורית הייתה דולקת קבוע, המצב פה מעיד על בעיה חשמלית.

האמת שאין לי מושג, אבא שלי נסע בלעדיי ברגע שהוא שמע להחליף ממסר בעלות של 500 ש"חלפני עבודה הוא עשה אחורה פנה ויצא בלי שאלות.

רון אתה בעצם אומר שאם יש בעיה, בחיישן/ממסר/מגע רופף או חלוד אז אוטומטית מדובר בשליפה וכנראה גם החלפה של כל המשאבה? זה

כנראה מסביר מחיר כל כך גבוה לפני עבודה...

השאלה אם יש משהו שאפשר לנסות לפני שממהרים להחליף את הממסר?

נ.ב.

אני שואל שוב לגבי השלכות בטיחותיות, לא נשמע לי נחמד שלאמא שלי יקפא ההגה באמצע הנסיעה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש צורך לחבר סורק ולבדוק

בגדול אם יש בעיה חשמלית עם המשאבה זה נזק הרבה יותר

גדול מהמספר שציינת כאן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...