Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב תשמעו חבר'ה אני צריך המלצה על מערכת שלמה לאוטו הכוללת רדיו דיסק, מגבר, סאב וקומפוננטים

התקציב שלי בערך 2.5K ש''ח, ניסתי כבר להרכיב משהו בתקציב הזה אשמח לדעת מה אתם חושבים.

מגבר - של JBL CS-604 שמעתי שהוא מגבר ממש טוב ואיכותי ואנשים מאוד מרוצים ממנו המחיר שלו 663ש''ח

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he

סאב וופר - של JBL GTO1202D יש לו יתרון גדול לאומת הסאבים של פיונר בזה שיש לו סליל כפול שנותן לו איכות באס גבוה יותר והמחיר שלו 419ש''ח

http://www.ninja-polo.com/index.php/jbl-gto1202d.html

קומפוננט - JBL GTO6507 לפי מה שאנשים כתוב בחוות דעת אליהם אפשר לראות שהם מאוד מרוצים ואלה הקומפוננטים הכי טובים שאפשר להשיג לתקציב, מחיר שלהם 448ש''ח

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he

רדיו דיסק - Pioneer DEH-P4050UB - מגיע עם 3 יציאות למגבר, שיכול להגביר את הרמקולים הקדמים\אחורים\מגבר אנשים מאוד מרוצים ממנו יש לו יציאת USB ובלוטוס, מחיר 625ש''ח

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=289

תיבה לסאב זה עוד 150שקל בערך, בכללי יצא 2305ש''ח

מה אתם אומרים אשמח לקבל חוות דעת..

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

את הרדיו דיסק לא ניתן למצוא בארץ לפי מה שהבנתי אם מצאתה תהנה :) אם לא יש לך את clarion cz 200a

קומפוננט הייתי ממליץ על מורל טמפו לקדימה

לגבי סאב ומגבר חכה למבינים יותר ממני אבל לך עם ראש פתוח לגבי סאב יכול להיות שימליצו לך ואתה בכלל לא תאהב את הסאונד

לגבי המחירים זה אותו מחיר כמו שהצעתה אם לא נמוך יותר

פורסם
את הרדיו דיסק לא ניתן למצוא בארץ לפי מה שהבנתי אם מצאתה תהנה :) אם לא יש לך את clarion cz 200a

קומפוננט הייתי ממליץ על מורל טמפו לקדימה

לגבי סאב ומגבר חכה למבינים יותר ממני אבל לך עם ראש פתוח לגבי סאב יכול להיות שימליצו לך ואתה בכלל לא תאהב את הסאונד

לגבי המחירים זה אותו מחיר כמו שהצעתה אם לא נמוך יותר

אחלה, בקשר לרדיו דיסק אני יבדוק את זה עם יש אותו במלאי בארץ כי ראיתי מס' חנויות שמוכרות אותו..

מזה הרדיו דיסק הזה שהמלצתה לי עליו פעם ראשונה אני שומע על החברה הזאת וגם יש לו רק שני יציאות למגבר למרות שאני צריך שלוש. ולגבי הסאב והמגבר נחכה לעוד תגובות..

תודה רבה על התגובה..

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

המגבר- אם תמצא במלאי- תתחדש.

הסאב- אשמח אם תסביר לי איך כמות הסלילים משפרת את איכות הבאס. אל תטרח. זה לא. סליל כפול מאפשר לך לעבוד בהתנגדויות שונות, D2 זה שני סלילים של 2 אוהם ולכן אתה יכול לחבר בטור ולהגיע ל- 4 אוהם סופי או לחבר במקביל ולהגיע ל- 1 אוהם סופי. אין השפעה על איכות הסאונד אלא על ההתאמה למגבר שלך. מגבר ממוצע עובד בגישור ב- 4 אוהם ולכן אתה צריך או סליל בודד של 4 או שני סלילים של 2, כמו זה שהראית.

היתרון של הסאב הזה על סאבים אחרים באותו תקציב זה הנצילות הגבוהה שלו, במילים פשוטות, היכולת שלו להישמע חזק יותר מסאבים אחרים על אותו המגבר.

קומפוננט- נכנס פה המון עניין של טעם אישי, לכל קומפוננט אופי צליל משלו. לי אישית היה את ה GTO6507, קומפוננט לא רע, אך המורל טמפו עדיף עליו לעניות דעתי.

ר"ד- אחלה ר"ד בתקציב הזה, אני מקווה שבאמת יש אותו במלאי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לגבי הרדיו דיסק בחלק מהאתרים רשום שיש לו 2 יציאות למגבר וחלק רושמים שיש לו 4... אני מקווה שמישהו יוכל להבהיר את העניין הזה

והחברה שלו היא אחת המובילות בתחום

פורסם

שים לב: לר"ד הזה יש הכנה לBT (כמו ל 90% מהמכשירים של פיונייר ) ולא אחד מובנה..

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...