Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם 1.4 ללא מרימים הדראולים, מעל 3500 סל"ד הרעש של המנוע מזכיר קצת דיזל.

מכונאי ששמע את המנוע טען שהוא לא רואה צורך בכיוון, אבל היות ולדעתי ברכב מעולם לא בוצע הכיוון הנ"ל האם לעשות בכל זאת או שזה מיותר?

פורסם
מדובר בדגם 1.4 ללא מרימים הדראולים, מעל 3500 סל"ד הרעש של המנוע מזכיר קצת דיזל.

מכונאי ששמע את המנוע טען שהוא לא רואה צורך בכיוון, אבל היות ולדעתי ברכב מעולם לא בוצע הכיוון הנ"ל האם לעשות בכל זאת או שזה מיותר?

מאחר וזה ממש לא הרבה עבודה במנוע הזה, אני הייתי עושה.

דרך אגב, איך אתה יודע שהנקישות הן מהשסתומים ולא מהמזרקים?

פורסם

קניתי את הרכב לפני חודש, ויש לי הרגשה שמעולם לא עשו כיוון שסתומים.

התקשרתי למוסך מורשה ואמרו לי שאין צורך לעשות ברמה תקופתית, אלה כשיש רעש חריג.

לגבי רעש מהזרקים אין לי מושג איך להבחין ברעש כזה, סה"כ המנוע מגיב דיי יפה וצורך 1:15 בנסיעה משולבת.

שווה להכנס למכון הזרקות לבדוק את נושא המזרקים או שזה מיותר?

פורסם
קניתי את הרכב לפני חודש, ויש לי הרגשה שמעולם לא עשו כיוון שסתומים.

התקשרתי למוסך מורשה ואמרו לי שאין צורך לעשות ברמה תקופתית, אלה כשיש רעש חריג.

לגבי רעש מהזרקים אין לי מושג איך להבחין ברעש כזה, סה"כ המנוע מגיב דיי יפה וצורך 1:15 בנסיעה משולבת.

שווה להכנס למכון הזרקות לבדוק את נושא המזרקים או שזה מיותר?

לדעתי עדיף לפרק את המזרקים כל שנה-שנתיים ולתת לניקוי אולטרא-סוני במכון הזרקות מאשר לשלם על תוספי דלק למיניהם (44K למשל).

תחליט בעצמך.

אם אתה מחליט שכן, אני ממליץ לפנות לחיים יוד מהפורום, לי הוא עשה עבודה מצויינת והעלות היתה שווה את זה.

• תוכן חדש...