Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון

אני מתכנן לקנות סוזוקי גרנד ויטרה

ואני מתלבט לגבי האופציות שלי תשלום ותנאי רכישה.

האופציות הם:

1. לקנות את הרכב חדש דרך ליסינג פרטי (אני מניח שכולם מכירים את תנאי העסקה הנ"ל)

2. לקנות את הרכב חדש עם הלוואה של 80K מהבנק ואת השאר במימון עצמי שלי

3. לקנות רכב יד שניה עם הלוואה של כ 40K מהבנק ושאר המימון ממני.

כמובן שיש גם את האופציה לקנות את כל הרכב במזומן, אבל אני לא חושב שזו האופציה העדיפה.

על פניו עסקת הליסינג הפרטי נראית הכי מעניינת, אבל תמיד מטרידה אותי המחשבה שאני צריך להתעסק עם חברות כאלה ואיכשהוא אני מפחד שהם יחפשו דרך "לדפוק" אותי לקראת סוף העסקה

אשמח לשמוע מה חברי הפורום המשכילים היו עושים במקומי ואם יש להם המלצות בנושא לגבי איזה אפשרות עלי לנקוט על מנת לקנות את הרכב המדובר.

תודה רבה

פורסם

הייתי מציע לך לבדוק מימון דרך הסוכניות, אני יודע למשל שסוזוקי (שרלוונטית במקרה הנ"ל..) נותנת הלוואת מימון בפריים - 0.5 (פריים מינוס חצי..).

פורסם

אני די סקפטי אם הבנק שלך יתן לך פריים מינוס חצי למשך 60 חודשים.

אלא אם אתה לקוח די רציני, ואז הרבה יותר מסביר שלא תצטרך את תוכנית המימון. או שאתה משתייך לקבוצות אחרות שבהם החברים נהנים מהלוואות בתנאים טובים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...