Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל, כל תוכנה של IH8SNOW היא זבל.

אפק, תשכח מהעדכונים, תשתמש בשיטה של דימה. הנה REDSNOW החדש, שכבר לא דורש טעינת קושחה ידנית:

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.9b4.zip?attredirects=0&d=1

פשוט תלחץ על Extras > Pwned DFU ותכניס את המכשיר למצב DFU לפי ההוראות שלהם. התוכנה תמשיך משם.

אחרי שהיא סיימה, תמשיך במדריך כרגיל.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התייאשתי!

אני לא מצליח להכניס את המכשיר למצב DFU.

לא משנה כמה פעמים אני מנסה בסופו של דבר תמיד מה שאני רואה בסוף זה את הסמל של אייטונס עם הכבל.

פורסם

שלום,

חבר הביא לי מכשיר כדי שאני אנסה להפעיל לו אותו.

המכשיר הוא לא מכשיר סים פרי.

המכשיר היה פרוץ, ואני מדבר בלשון עבר מכיוון שנכון להיום ברגע שמדליקים את המכשיר הוא מראה תמונה של אייטונס וחיבור למחשב.

הוא לא נפתח ולא מגיב.

הייתי שמח לעזרה

1. איך אני מדליק אותו מחדש ומה אני עושה עם המסך של האייטונס.

2. איך אני פורץ אותו מחדש.

3. ואיך אני פותח אותו לשיחות ברשת אורנג' (יש לו כרטיס גאווי).

תודה

פורסם

טוב, ערקתי לכאן משרשור האנדרואיד.

תחביאו אותי מהר לפני שהאנדרואידים יבואו לחפש אותי :shock:

כמה דברים קטנים:

עד כה האייפון אצלי רק כמה ימים ועדיין לא פרצתי אותו.את היתרונות אני די מכיר. האם יש חסרונות כלשהם בפריצה?

מישהו זרק לי איזה הערה על זה שהסוללה תגמר יותר מהר.

והאם יש לאייפונים משהו כמו ויידג'ט לגישה מהירה לBT\WIFI\3G\מצב טיסה וכו'?

או שרק למכשירים פרוצים? או שאין בכלל? זה כרגע הדבר שאני הכי מתגעגע אליו מהגלקסי.

V5

פורסם

פה אתה מוגן, אל תדאג.

קודם כל תבדוק על איזה גרסא המכשיר שלך. (הגדרות-כללי-אודות)

אם אתה על גרסא 4.3.3 ומטה, אז הפריצה מלאה.

אם 4.3.4 או 4.3.5, הפריצה קשורה, והחסרון היחיד בה הוא שברגע שנגמרת לך הסוללה/כיבית/הפעלת מחדש - המכשיר פשוט לא יידלק עד שלא תחבר אותו למחשב ותריץ את הפריצה שוב.

אין שום סיבה שהסוללה תתרוקן יותר מהר בגלל הפריצה.

מה שאתה מדבר עליו נקרא SBSETTINGS והוא אחד הדברים הגאוניים שנוצרו לאייפון פרוץ.

Stay Dirty

פורסם

אסף , יש לו טעם לפרוץ בכלל עכשיו? עוד יומיים יוצא IOS 5 , לא עדיף לשדרג ולחכות לפריצה?

מה שמביא אותי לשאלה הבאה

ברגע שיוצא IOS 5 , מה אני עושה? משדרג? לא משדרג? מה יקרה לאפליקציות , ברגע שתצא פריצה , איך אני מעביר את האפליקציות לIOS5 ? דרך ITUNES? גיבויים משהו? אני מבולבל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בינתים הפריצה של גרסא 5 היא קשורה. אני מאמין שהפורצים ימתינו שאייפון 4S יצא, כדי לבדוק אם הפריצה המלאה עובדת גם עליו. (אם בכלל יש להם כבר אקספלוייט לפריצה מלאה בשרוול)

בינתים אם מיכאל יכול לפרוץ פריצה מלאה על 4.3.3, שיפרוץ. אם הוא על גרסא חדשה יותר, אז עדיף להמתין שתצא גרסא 5 המלאה ואז לפרוץ אותה פריצה קשורה. אז משתדלים לא לעשות שטויות עם האייפון כשאתה לא ליד מחשב כדי שלא תצטרך לעשות לו ריסט, ומשתדלים לא לגמור לו את הסוללה. אפשר לחיות עם פריצה קשורה.

עד שתצא גרסא 5, תסנכרן את כל האפליקציות שיש על האייפון בעזרת TRANSFER לאייטונס.

כשהיא תצא, יש לך 3 אופציות:

-לשדרג אליה ולפרוץ פריצה קשורה

-לשדרג אליה ולא לפרוץ

-להישאר על 4.3.3 עם פריצה מלאה ולהמתין לפריצה מלאה של 5.

Stay Dirty

פורסם
אייפון חדש לגמרי שנקנה מסלקום שבוע שעבר, של אמא שלי. לא הותקנה בו שום אפליקציה, אייפון בתול לגמרי וכבר התקלקל הרמקול הפנימי, אי אפשר לשמוע את הצד השני אלא רק שהרמקול פועל.

המוצא היחיד הוא לגשת איתו לסלקום, אפשר לדרוש מהם אחד חדש או שהם מביאים מחודש למרות שמדובר במכשיר בן שבוע.

אני יודע שזה נשמע קצת מטומטם, כבל מנסיון עבר (במיוחד עם אייפונים של אמהות, דודות, סבתות וכו׳) - בדוק כי הוסרה מדבקת ההגנה למסך המקורית.

רבים (ובעיקר רבות) משאירים אותה כדי להגן על המסך ולא שמים לב שהמדבקה הזו חסומה בפתח הרמקול הפנימי. לכן שומעים אותה כשהיא מדברת ושומעים ברמקול החיצוני...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לעע, אין מצב. אני בעצמי הדבקתי את המגן מסך שיש בו חורים בדיוק איפה שהכפתור והרמקול. בבדיקה במעבדה של סלקום הוחלט כי זאת תקלת יצרן והוא הוחלף לאחד חדש מהקופסא ולא מחודש. סך הכל הם היו בסדר גמור החבר'ה מסלקום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש לי אייפון 3GS גירסה 4.3.3

הודעות הפוש (דחיפה) לא עבדו לי מעולם בגירסה הזאת, האם יש אפשרות לסדר את זה? אני מדבר בעיקר על הודעות דחיפה של תוכנות כמו talkbox וwhatsapp, הכוונה שרק כשאני נכנס לתוכנה עצמה אני רואה אם שלחו לי הודעה.

תודה וחג שמח.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

חברים, איך ניתן למחוק ספריית תמונות מיותרת באייפון? עידכנתי לIOS 5 והוא "שיחזר" לי ספריית "גיבוי איפון" עם כל התמונות שכבר קיימות על המכשיר.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...