Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד איפה תגיע הקמצנות של היבואנים והחסכנות שיש בה סיכון או אי נוחות לקונים שלהם ?

יפנאוטו מרקלת B4 בגלל ששמו להם, בארץ, גלגל חלופי קטן באינץ' שלם מהגודל בו הרכב מצוייד.

בטוח שזה לא בשביל לחסוך משקל או להגדיל נפח העמסה...

אחרי "התמרמרות" - זו הגדרת המנכ"ל - של הרוכשים, יחליפו לצמיג תיקני בגודל מלא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3998170,00.html 13.12.10

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל למה זה בעיה?

יש לי ג'אנטים 16 וצמיג חילופי קטן 14. ככה זה הגיעה מהמפעל. אני לא אמור לנסוע יותר מ80 ולא יותר מ50 קילומטר עם הדבר הזה. צמיג בגודל מלא - זא מאוד יפה, אבל מי צריך אותו בכלל?

התשובה במשפט הקסם- "גרסת ציי הרכב". אלא על הז&ן שלהם הגודל וכמה מותר לנסוע עליו.

פורסם

אני אומנם לא אוהב את איך שהגלגלים רזרבים הדקים נראים, אבל יש בהם דווקא הגיון כי הם מגבילים אותך מבחינת נסיעה ומחייבים אותך באמת לתקן את הפנצ'ר בהקדם האפשרי, הרי כשיש לך צמיג רזרבי רגיל לפעמים יש נטייה לדחות את תיקון הפנצ'ר בכמה ימים ואז נוצר מצב שאתה במשך כמה ימים נוהג ברכב כשיש לך על אותו סרן 2 צמיגים שונים:

שונים מבחינת דגם (לפעמים,לא תמיד), שונים מבחינת שחיקה, שונים מבחינת אחיזה ובנוסף הרבה פעמים בגלל שהצמיג הרזרבי לא בשימוש תקופה ארוכה הוא פשוט מתייבש.

בשורה התחתונה אתה נוסע עם צמיג מאוד לא בטיחותי אבל אתה לא מגביל את עצמך כי אתה חושב שהצמיג תקין.

כשיש לך את הצמיג הדק מראש אתה מבין שהוא לא אוחז אותו דבר, הרכב גם נראה קצת "עקום" ואתה אוטומטית בראש מגביל את עצמך בנסיעה איתו ומשתדל לתקן את הפנצ'ר בהקדם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רוכב בודד, כנראה לא הבנת את הסיבה ל- recall. זה לא בגלל קמצנות.

הרכב מגיע מן היצרן לארץ ללא גלגל רזרבי אלא עם ערכת תיקון.

בארץ התקין היבואן גלגל חליפי צר. זה מקובל בכלי רכב שונים על מנת לחסוך נפח מטען ומשקל.

בטעות הותקנו גלגלים חליפיים בקוטר קטן יותר מן הגלגלים הרגילים. גלגל כזה אינו שימושי כלל במקרה של תקר בגלל הבדל הקוטר.

ה- recall מיועד להחלפה של הגלגל הקטן לגלגל אחר (צר או ברוחב סטנדרטי?) בקוטר המתאים.

פורסם
כשיש לך את הצמיג הדק מראש אתה מבין שהוא לא אוחז אותו דבר

יש לי דבר אחד לומר לך על זה: בלוקבאסטר, סרט, להחזיר מהר.

שכנים שלי כבר חודשיים או שלושה נוסעים עם הצמיג הרזרווי, וגם הוא כבר חצי מנופח בלבד. לא עזרו ההסברים שלי שהם מסכנים את עצמם ואת סביבתם, התשובה הקבועה היא שאם היצרן שם כזה צמיג כנראה שהוא מספיק טוב לרכב (טויוטה יאריס), שהם לא משתוללים, ושבהזדמנות הם יקפצו לפאנצ'רמאכער.

אנשים שמחוץ ל"מעגל" שלנו לא חושבים בצורה שאתה חושב שהם חושבים.

פורסם

עקב לקוחות מטומטמים יפנאוטו הרכיבו, לפנים משורת הדין, את הצמיג החלופי מלכתחילה. עקב טמטום הולך וגובר של אותם לקוחות והיות ויש מספיק מטומטמים שמעוניינים ברכבי סובארו (והרי הטמטום לא עובר דרך הכסף) הם עושים ריקול. ועוד לבוא אליהם בטענות על כך שבמקום להגיד ללקוחות "ככה היצרן סיפק את הרכב" הם סופגים עלויות ופועלים לטובת הלקוחות במשהו שעל פניו נראה כלא מחויב המציאות?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עד איפה תגיע הקמצנות של היבואנים והחסכנות שיש בה סיכון או אי נוחות לקונים שלהם ?

יפנאוטו מרקלת B4 בגלל ששמו להם, בארץ, גלגל חלופי קטן באינץ' שלם מהגודל בו הרכב מצוייד.

בטוח שזה לא בשביל לחסוך משקל או להגדיל נפח העמסה...

אחרי "התמרמרות" - זו הגדרת המנכ"ל - של הרוכשים, יחליפו לצמיג תיקני בגודל מלא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3998170,00.html 13.12.10

הבנת הנקרא זה לא דבר רע, הם לא מחליפים את הגלגלים בגלל "התמרמרות", רשום שם שהB4 מגיעה עם ערכת תיקון תקרים אבל בגלל שהלקוחות לא אהבו את זה סיפקו להם גם גלגל רזרבי.

פורסם

ברכב הזה אין אפשרות לנסוע עם גלגל חלופי בקוטר שונה מפני שמערכת AWD לא מאפשרת את זה ונגרם נזק בלתי הפיך. לא משנה אם זה גלגל חלופי זמני הקטן או גלגל בגודל מלא, אך בקוטר שונה. חייב להיות גלגל זהה עם צמיג זהה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אצלי יש גלגל חלופי בגודל מלא (205/45R16) וזה היה התנאי שלי לרכישת הרכב. לא מבין את האנשים שמוציאים רכב מהחברה ששילמו עליו מעל 100K ש"ח עם גלגל של אופניים בתא המטען - הגלגל הזה הוא סכנת נפשות מעל 80 קמ"ש וכן גם בסיבובים.

מה שכן, שמתי לב שהצמיגים שלי (קונטיננטל) לא מאבדים אוויר בצורה משמעותית גם כשנכנסים להם כמה ברגים ביחד, חטפתי 2 ברגים בגלגל ימין ועוד אחד בשמאל (אל תשאלו איך 8)) ונסעתי ככה מעל שבוע עד שנורת TPM נדלקה.

פורסם
ברכב הזה אין אפשרות לנסוע עם גלגל חלופי בקוטר שונה מפני שמערכת AWD לא מאפשרת את זה ונגרם נזק בלתי הפיך. לא משנה אם זה גלגל חלופי זמני הקטן או גלגל בגודל מלא, אך בקוטר שונה. חייב להיות גלגל זהה עם צמיג זהה.

מי חייב? מה חייב? כעיקרון נכון שיש דיפרנציאל ובלה בלה בלה.

מעניין מדוע יש לי בספר רכב של B4 הסבר על הגלגל הקטן וכתוב בפרוש לא לנסוע איתו מעל 80 קמש למרחק של לא יותר מ50 קילומטר?

כאן מדובר בגרסת ציי הרכב ויבואן מראש לא לקח ריזיקה כי הוא ידע שיגמרו לו את הAWD והוא יספוג עלויות באחריות.

פורסם
מי חייב? מה חייב? כעיקרון נכון שיש דיפרנציאל ובלה בלה בלה.

נכון, יש בלה בלה בלה.

מעניין מדוע יש לי בספר רכב של B4 הסבר על הגלגל הקטן וכתוב בפרוש לא לנסוע איתו מעל 80 קמש למרחק של לא יותר מ50 קילומטר?

הערתך אינה קשורה לדיפרנציאל אחורי, אלא לתכונותיו של הגלגל החלופי בגודל מוקטן, מפני שהוא אינו נועד לנסיעה מעל 80 קמ''ש ולמרחק מעל 50 ק''מ.

אם תקרא לעומק הוראות החלפת הגלגל הרזרבי בגודל קטן תראה כי אם קיבלת פאנצ'ר בציר הקדמי יש לבצע:

1) העברת גלגל בגודל מלא מהציר האחורי לציר הקדמי

2) הרכבת גלגל רזרבי בגודל קטן על ציר אחורי בלבד

3) ניתוק הנעה כפולה ע''י ממסר FWD

אני משאר כי ברכבים שהגיעו עם ערכת תיקון אין הוראות כאלה כי אין גלגל חלופי. במקרה כזה אם יבואן שם בבגאז' גלגל חלופי הוא חייב לשים גלגל בעל קוטר וצמיג זהים,או גלגל חלופי לא זהה, אך במקרה הזה יש גם לעדכן הוראות תפעול לרכב ולהוסיף סעיפים 1 עד 3 כפי שציינתי מעלה. אין לי מושג מה הסיפור של B4 ומה נעשה או לא, וגם לא כל כך מענין. בסיפור המסקר את ה"טרגדיה" אין שום התייחסות לנושא עקב בורות רבה של הכתב בנושא הרכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM תראה לי ישראלי אחד שמקבל פנצ'ר ב B4 חדשה בגלגל קדמי ובאמת עושה את כל הפעולות שציינת:roll:

דרך אגב אם אני לא טועה ב B4 הקודמת הגלגל הרזרבי קטן ולא זכור שום ריקויל.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...